- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
радвай се , че не си повръщала.. аз винаги повръщам от болката първия ден.. и то поне 3-4 пътиПървоначално написано от bubkaa93
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
оо повръщах,но само течности и то много малко ,защо не бях яла нищо това се случи след ваната .. иначе преди,като повърна и ми минаваше корема трябва да съм свикнала с болка ,но не съмПървоначално написано от xPafx
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Изяж бобър, спаси дърво... xD
песента вече е стара пф ..Първоначално написано от poizN
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ем 3 месеца амам много мъъ радваПървоначално написано от bubkaa93
Изяж бобър, спаси дърво... xD
Susan Coffey <33
Някой знае ли нещо повече за нея -
с какво се занимава, на колко е, снимала ли се е в някой филм ?
![]()
Много е яка, нале ?
цвета на косата и е прекрасен ...
много е хубава ..Първоначално написано от DaNGeRousLy
ау бубе наистина цвета е уникален !
<33
theo <333
вчера те питах,защо си зле ама алекс помисли,че за него става дума и той ми каза там,за какво не е ходил на море ... та,защо беше зле вчера![]()
аз ли бе? Ам аз наистина бях зле .. много ме болеше главатаПървоначално написано от bubkaa93
То май вчера всички бяха зле ..
![]()
theo <333
може може не знам аз вчера и днес сигурно и утре ще съм зле![]()
ай де .. не говори така : (Първоначално написано от bubkaa93
иначе какво правиш?![]()
theo <333
лежа пак пия хапчета и мисля да си лягам щот пак ме боли корема,а ти ?
оф горкичкото .. : (Първоначално написано от bubkaa93
тъпея общо взето![]()
theo <333
за да спра болките в корема трябва да спра кафето и цигарите![]()
трудна задачаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
сега чета някакви статии по тази тема![]()
леле .. от кога те боли коремчето бе?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
от сутринта после спря и сега леко,но ще мине![]()
да бе .. спокойноПървоначално написано от bubkaa93
.. ще ти мине!!
![]()
theo <333
мина ... оф тука е скучно![]()
щоПървоначално написано от SonataArctica
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."