- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
aH0HuMka ти ли си Сънито?!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Тя еПепи снощи го изгледах 1 епизод много ми хареса даже повече от малки сладки лъжкини
така,че го гледай
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ама LadyDi,как ти каза гледай да не те виждам във фъна ( нещо такова )Първоначално написано от aH0HuMka
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Мале,аз съм изостанал МНОООГУУ!!! Как можаха да те баннат?!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
ми като пускам безмислени теми така е![]()
ии , Буу.. не мисля , че е за тука коментара ми , но имам коментар![]()
олее вече ми писва ... пак ме боли корема от вчера до днес съм изпила около 20 хапчетаа![]()
и никакъв успех пак ме боли
добро утро![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
нурофен,беналгин,асперин и но-шпа преди,като пия две хапчета и минава и ме боли само първия ден ама вече е втория ден и пак ме боли е по-малко от вчера ама ме боли![]()
знам,аз спирам да се оплаквам,защо станах малко досадна![]()
не си досадно , но при това положение няма как да ти мине болката![]()
вчера четох,че за да изчезнат силните менструални болки трябвало да се спре пушенето и кафетоае аз отивам да ям и след това да пуша
![]()
kp![]()
добре .. ще го гледам .. иначе вие кп?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
инт ми е как се казва gummybear![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
чета статии в космополитан и след малко ще си пускам някой филм да гледам,ти пипии ?![]()
![]()
колко прякора ще ми измисляте беПървоначално написано от bubkaa93
..гъми ;пепи ;пипи..
![]()
ами аз се ровя из сайта![]()
![]()
иначе как си?
theo <333
олее аз пипи съм написалаимах предвид пепи ... ами как искаш да те наричаме ?
добре съм,а ти ?
Първоначално написано от bubkaa93
.. ами гъми ,пети
както искаш ..
![]()
и аз .. радвам се ,че си по-добре![]()
theo <333
пепи ми харесва да ти викам я ми кажи някоя комедия ?![]()
аз ще гледам палавата класнаПървоначално написано от bubkaa93
.. нз дали е интересно ,но е комедия
![]()
theo <333