- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- thankupeople
everything is OK, Now !
Пиша преди другите да те налеят стабилно.
Първо-никакви гаджета не сте били, да и аз имах такава връзка, но като гледам ти не си на повече от 13...и двамата сте се държали детски.
Ти си неуверена, искаш цялото му внимание да е насочено към теб, наприказвала си глупости- ФЕЙЛ!
На пича не вярвам да му пука,'ич даже.
Горе главата, продължавай напред и не се хващай с някой преди да си сигурна,че можеш да се държиш адекватно.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Така става, когато всичките сте големи играчи.
Т'ва не мога да го прочета, заради няква реклама как някви негри пеят. Най-ядосана трябва да си на мачока.
1. Защо му вярваш на глупостите? "Никога", "винаги" и тн са много силни думи, които трябва да бъдат забранени за употреба от хора, които не знаят значението им. А ти от своя страна не бъди толкова лековерна.Първоначално написано от psychogirl13
2. Постъпила си глупаво, като си го нарекла "предател", но се случва сега, няма безгрешни хора.
3. И да, на него не му дреме особено за теб.
4. Какво да правиш, като онази те е зарязала и той също? Зарежи ги и ти и си живей живота. Звучи лесно, но не е, ама все пак т'ва е доброто решение на проблема.
На мъж вяра да нямаш на живо, ако ти приказва подобни простотии от рода "никога няма да те оставя", "ти си единствена" и прочее захаросани простотии, камо ли на някакъв келеш от нета.
Пък момичетата по принцип са големи кокошки и не стават за приятелки. Хич да не ти пука, че някаква скумрия се е направила на интересна.
Именно.Първоначално написано от w0sh
Atention whore.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Авторката е идиот.Незаконно е само ако те хванат и могат да докажат че си виновна.Научи законите.![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@