- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ви се струва...
таа как ви се струва ако момичето сваля момчето и примерно му признае , че го харесва и иска да станат гаджета??
яйца на очи.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля,че няма лошо и ще е хубаво и ако момчето има чувства.В противен случай на момичето ще й стане кофти.
Зле ми се струва, особено, ако се окаже, че момчето не изпитва дори симпатии към теб и реши да те върти на пръста си, понеже вижда, че го харесваш.
Офф не мисля, че има кой знае какво значение. Все пак предлагането не е най-важната част - това е просто старта. Важното е какво ще става след това - ще потръгнат ли нещата или не и не мисля, че това кой е предложил е определящо за по-нататъшното развитие на връзката.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
И според мен няма нищо лошо, но защо не пропуснеш последната част... след като му кажеш, че го харесваш, няма нужда да го питаш "искаш ли да станем гаджета", то си се подразбира.таа как ви се струва ако момичето сваля момчето и примерно му признае , че го харесва и иска да станат гаджета??![]()