- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблемче..или не ;)
Здрасти.Амии преди 6 месеца ми дойде за 1ви път , а от тогава не ми е идвало. Чувала съм , че е нормално от приятелки, но пак се притеснявам някак си ... нормално ли е ? Благодаря предварително <3 ;* :)
Чувала си от приятелки че е нормално, обаче все пак идваш и питаш един куп непознати.
I'm beautiful in my way....
Вярно,че е нормлно в началото да е нередовен-да! За 6 месеца закъснение не съм чувала,ако си притеснена иди на гинеколог. Искаш направление от личния и специалиста ще ти каже кво-що!
maDamn
На 14 съм и се притеснявам да отида на гениколког ...
Няма нищо страшно в това да отидеш на гинеколог. На тях това им е работата.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На мен ми закъсня след първата менструация 7-8 месеца, но след това се нормализира и вече нямам проблеми. Може и при теб така да се получи, но няма нищо лошо да отидеш на гинеколог.![]()
Abe ginekolog ta ginekolog, momi4eto q e sram, pone kajete kak minava edna "proverka" tam, mislq da stavam lekar i mi e interesno kvo se prai![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
На мен не ми се е случвало чак такива нередовности,дори след чвия цикъл..в дни ми бяха отклоненията..по добре се консултирай с лекар.
Believe in yourself.
еми като я е срам ще си седи на Дто и ще чака. ние как да й помогнем. щом ти е било дошло за първи път, начи ще ти дойде и за втори, спокойно!