- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам приятели
Не разбирам защо всички тук се държите толкова гадно с хоратаТ'ва ли е тийнпроблем? Така ли вече се решават проблемите във форумите? Така ли се дискутира? Или просто аз съм ви виновна, че нямам приятели и хоп яяяяяяяяя кой ще е*аваме днес
Мислех, че поне тук ще има някой със сходна като мен съдба, но уви
Останете си така озлобени и нещастни, пък после и вие ще пускате теми "Всички се отдръпнаха от мен", "Самотен съм" и тн.. Може да съм всякаква в очите на хората, но поне не се подигравам с такава лекота на проблемите им и не им отвръщам по най-селския начин
![]()
влез в кофата и нека бъдем асоциални заедноПървоначално написано от roadrunner
![]()
NOH8
От момента в който видях тая 'тема' чаках подходящия момент за това ->Първоначално написано от roadrunner
BA-DUM-TSHH
п.с. а на бас че тая няма да го схване.![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Първоначално написано от BumpyRide
Мисля, че това е някакво начало.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Разбрахме вече за твоя случай,сега ни разкажи друга приказка за лека нощ,че тая вече омръзна.Първоначално написано от roadrunner
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
и аз си нямам приятелиТова е голяма отговорност...
Айде бе.
Никой ли не иска да ми е приятел.
Малко съм беден, но това не е важно.
Аз мога да ти бъда приятел, ама ти ще ми бъдеш партияПървоначално написано от w0sh
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз не мога да се похваля с приятели..всеки гледа себе си и не го интересува другия.![]()
Хахаха.
Аз след инцидентите с едни митични 4г преди няколко дни, страня от партии, схеми, оферти и т.н
но на теория звучи като оферта.
Това е временна апатия. Пък и аз съм добър човек.Първоначално написано от w0sh
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Така е докато патрулката не изкочи иззад блока.
в четвъртък има някакво хип-хоп парти. Мога и да се схемизирам до тогава.
Къде това ?
Hilary_![]()
Аз съмо станала с впечатлението, че по форумите има много готини хора, така че не ти пречи да се сприятелиш с някой от там, дори и да е от teenproblem, а във фейсбук e още по-лесно, защото можеш да видиш от какво се интересуват хората там като филми, музика и т.н. и винаги можеш да завържеш разгвор на някоя от тези теми. Бъди себе си, за да те харесат такава, каквато си и след време няма да се отървеш от приятели.Къде да ги търся във facebook или в teenproblem![]()
Club El Gordo
така каза фейсбукито.
нямам си идея къде се намира. Би трябвало да е в центъра.
Добре, луда ли съм , че не искам приятели, лолз лолз лолз.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
купи си куче.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
pretty muchПървоначално написано от NomNomNom
Блах. Сбирщина на псевдогъзарчета и гейтачета. Не ми харесва. Иначе - не точно на центъра в едни улички е забутано. Не е хубаво.Първоначално написано от w0sh
![]()
Hilary_![]()
СадецПървоначално написано от Priceless
планирах да си махна кратуната
все пак може да се отиде
ще ги респектирам
Не можеш. Те на една бира стават безсмъртни.
Hilary_![]()
![]()
сравнително успешно се опитваш да ме откажеш от това да си изхарча последните пари за лятото.![]()