- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам приятели
Нее. Просто ти казвам да ги похарчиш за нещо, което си заслужава. Айде да те взимам с мене на Cacao Beach![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тая година изпълнителните са доста мех.
само Carl Cox си заслужава парите (които нямам, защото покер сайта ми фалира), но пък вече съм бил на негово парти.
Всъщност искам да има някакви хора, с които просто да правя нещо безмозъчно, ама всички са с някакви велики морални претенции и не стаа.Първоначално написано от w0sh
А и не може да се каже, че самата имам някакво време за това, сама се чувствам по-добре, инак е супер досадно някакви хора да се опитват да вкарват някакъв смисъл в нещо и да се опитват да ти приказват за това.
Така, привлякох внимание, атеншън хоринга е задоволен, мога да продължавам да гладувам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
бля-бля.
много се обясняваш :Д
Аз затова си обичам мойта компания. Надерем се като кученца, па изпоналягаме кой където свари и почваме да обсъждаме жизненоважни теми от рода на : формата на облаците, кое е по-вкусно - пилешкото или свинското, защо хората правят секс и кой го е измислил и т.н, т.н. Рай.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ние пък си палим огън в гората и си приказваме за различните жертвоприношения на бога на огъня, дали доматите са раса и дали можеш да умреш от нищо.
Освен това пукаме бири.
Кур за приятелите.
Kрай,обидихме авторката,как не ни е срам!![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Вярно сте доста гаднички. Няма как да поискаш съвет и всички почват с тяхната си "ирония", с която уж искат да изглеждат забавни, ха.
Иначе към авторката - нима имаш само 1 приятелка?Приятели от класа нямаш ли? Едва ли има начин да си намериш просто ей така, изглежда трябва да почнеш училище и там вече нещата трябва да се оправят, стига да не си мразена в класа си.
Аз също нямам търпение да започна училищеТам има толковааа много хора и мога да общувам с тях, а през тая ваканция е супер тъпо ..
![]()
нямаш ли приятели от училище с които да общуваш сега? като нямаш приятели чети у форона пускай коментари и си пий у вас има много такива хора тука![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
що нападате момичето така и неразбрах....бъди общителена говори със всеки но бъди внимателна!(не знаеш кво му е на другия в главата особенно на не толкова познати хора) сега почва даскалото след някои седмица, говори запознай се c нови хора виж със кои имате сxодни интереси и ще се впишеш! Недей се разочарова изобщо ако нещата нетръгнат върви напред, да не е ти е фикс идея да си намериш ! Все пак толкова се е променил живота даже да си обкръжена от "приятели" пак може да се чувстваш сама...И недей забравя по добре сама от колкото със грешни хора....!!!![]()
А извън училището има куп занимания, които са колективни. Например довечера в София се провежда "Велоразходка из нощна София". Трябва само да имаш колело и ето ти куп нови приятели. Подобни примери могат да се дадат много.
А когато живееш в малък и беден град няма как да намериш това разнообразие ... Най-много да се запознаеш с някой в кафето или дискотеката.. ( където в повечето случай няма и с кого да отида)
С годинките съм отлично,благодаря ти.А точната ми вързраст не виждам как ти влиза в работата.Първоначално написано от bachacho
Sanity is for the weak
Добре бе. Защо моята тема за приятели я заключиха, а тая стои.
ПИТАМ.
Конспирацията се задълбочава!Първоначално написано от w0sh
![]()
Sanity is for the weak
аз могаПървоначално написано от BumpyRide
и за да не е спамец само поредния ми рандъм комент - понякога просто не можеш да намериш приятели, да, ще се запознаеш с някви хорица ма те са само за лафене..човек има 2-3-4 приятели в живота си, тея приятели които остават и не те зарязват
madafaka
и аз не знам дали имааааааааааам бала съм го
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Приятели под път и над пътГледай аз съм приятел на всички ако някой иска да се запознаем няма проблем
![]()
![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Приятели под път и над път?Първоначално написано от Torn
![]()
![]()
...ПХАХАХАХАХХАХАХА![]()
немаш нужда от фриендуве, само ора за ебание ти требват
мм нямаш приятели? - ако искаш може да станем приятели и така ще си намериш няколко приятелчета от нета, което като идея не ми звучи зле![]()
can make u smile ;ppp)
tell me The True
Спокойно ще си намериш приятели с времето вдичко минава а между другото ако искаш си кажи скайп или FB да се запознаем, може пък и да станем приятели