- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам приятели
И аз нямам приятели само познати
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
po-dobre e bez priqteli otkolkoto s priqteli-preddateli da, iztarkano e ama go znam ot li4en opit![]()
na men cql jivot sa mi zabivali nojove za nqma ni6to, povqrvai, po-dobre taaka sry za latinicata a ot kade si? az sam ot plovdiv ako i ti si-moga da ti dam skype
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
nedeiПървоначално написано от w0sh
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
аз мога! защо да не мога?! защо никой тук да не може?! не всички сме затворени в себе, сдухани, 14-15 пикли и пикльовци. айде говорете за себе си и се позамислете защо вие нямате!Първоначално написано от HotLife
по темата - сама го каза - не си стой вкъщи, а ако по фейсбук ще търсиш приятели - мнооого тъпа идея.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Има чатове, намери си някого и си пишете, ако искате излезте, давай го по-офанзивно, няма какво да губиш.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Не те познавам, за да ти кажа откъде идва проблема. Аз съм на принципа "По-добре сам, отколкото зле придружен." По-добре да се чувстваш самотна, отколкото да споделяш на човек, който не се знае дали е коректен към теб и още утре може да ти забие ножа. Изпитвай хората преди да се доверяваш.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
и аз така си мисля, че там е проблемаПървоначално написано от LoveYou95
![]()
awerw♥