.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Съвет ?!

Повече от фен Аватара на stefinkaa7

Съвет ?!

Здравейте !! Искам да попитам .. имам приятел с който съм от 6 месеца и 3 дни. Обичам го страшно много и му го показвам всеки ден .. Целувам го, прегръщам го, говоря му мило а той не ми отговаря по същия начин. Много пъти сме се карали за това, че не ми отвръща достатъчно на чувствата .. Редовните му реплики са "Всеки ден не е велик ден", "Трябва ли щом ти ми казаш "обичам те" и аз да го правя .. не е нужно да го повтарям като папагал .." или "Щом съм с тебе толкова време значи те обичам" и от това страшно ме боли .. много пъти съм плакала пред него и той ми вика "Защо плачеш за глупости ?! Гадно ми е да те гледам така", а аз му викам "Защо ме разплакваш тогава ?!", а той "Сама си го правиш .." .. Когато, се нацупя за нещо той не идва да ми се извинива, а чака аз да отида при него, а когато той ми се нацупи му се моля по половин час да не ми се сърди .. Питала съм го много пъти, защо е така студен с мен, а той ми отговаря "Страх ме е да не ме оставиш след като започна да показвам повече чувствата си. Един път се опарих, втори път няма да го направя" Та искам съвет как да го накарам да разбере, че няма да го оставя ако си показва чувствата .. Пробвала съм да съм недостъпна, да съм по хладна, но без ефект .. Това е на кратко .. чакам съвети, и моля без глупави коментари.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Еми може да не е човек дето се разтапя във мокра локвичка сладникава емоционалност всеки път щом го цункаш.Мъж е,какво очакваш?Да чете романтични новели и да плаче докъто гледа Магьосника от Оз ли?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на xoxi
    Момчето е право.
    На мен ще ми е адски досадно някой да ми повтаря всеки ден колко ме обича. Повече би ме радвало, ако ми се показва всеки ден. Макар, че и с това не трябва да се пракалява.
    След като той не иска и не обича да показва чувствата си по твоя начин го остави на мира. Не се опитвай да го променяш против неговата воля.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Еми може да не е човек дето се разтапя във мокра локвичка сладникава емоционалност всеки път щом го цункаш.Мъж е,какво очакваш?Да чете романтични новели и да плаче докъто гледа Магьосника от Оз ли?
    Еее ти направо ме забии Не, не искам толкова много но поне малко от малко .. примерно всеки ден ме хапи по безброй пъти къде ли не, а аз му викам "Защо вместо да ме хапиш не ме целуваш ?!", а той "Не мога без да те хапя, защото си ми сладка" се тъй ми се измъква ..

Да ти имам проблема,
    сериозно.

Аз отдавна бих ти била шута.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Град
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Еее ти направо ме забии Не, не искам толкова много но поне малко от малко .. примерно всеки ден ме хапи по безброй пъти къде ли не, а аз му викам "Защо вместо да ме хапиш не ме целуваш ?!", а той "Не мога без да те хапя, защото си ми сладка" се тъй ми се измъква ..
    Хванах диабет...

Но,явно,не е човек който може е така,от нищото да стане извор на емоционални излияния.Ако е неспособен да показва емоции,еми,какво да го правиш?Не е като да можеш да му бръкнеш в задника със вилица и да му преструктурираш невралната матрица.

Sanity is for the weak

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Той просто има свой си начин, по който ти показва обичта си.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Как ми я показва при положение, че се държи отдръпнато .. Само когато е пил не казвам пян 4, 5 чашки бира и става баси романтика .. целувки, прегръдки направо въздух не мога да си поема. Мисля, че на малко момчета така им въздейства алкохола ..

Град
    Как ми я показва при положение, че се държи отдръпнато .. Само когато е пил не казвам пян 4, 5 чашки бира и става баси романтика .. целувки, прегръдки направо въздух не мога да си поема. Мисля, че на малко момчета така им въздейства алкохола ..
    Напълно нормално е.Казах ти - явно е истински мъж и не му е в кръвта да се разнежва на трезва глава.То,повечето мъже са така.

Sanity is for the weak

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Явно наистина не може да се отпусне..Страх го е. Страх го е, че ако започне твърде много да се раздава и да те обсипва с любов, може да решиш нещо от рода на "Оо той е така хлътнал вече..ще правя квото си искам" нещо от тоя род.. Просто трябва да продължиш да му доказваш чувствата си, за да спечелиш доверието му. Това е моето мнение.

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Град
    Не,не,не,бъмпи,няма нищо общо нито със страх,нито със недоверие.Пиян кенеф не лъже,както казва древното слово.Просто е,са стотен път,мъж.
    Има два вида мъже - истинския мъж който се държи сдържано и лигльото който търчи наоколо и ака слънчеви лъчи и розови възглавнички (визирам емоционално държание,да не кажете нещо.)Просто оня е мачо по характер.

Sanity is for the weak

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Аз познавам момче, което е живото доказателство, че едно момче може да бъде "мачо", в смисъл да не е лигльо, като истински мъж понякога да повишава тон и да иска неговата дума да се слуша, понякога дори е твърде властен, но в същото време може да споделя толкова хубави, романтични неща, които биха разтопили едно момиче, може да говори толкова нежно ии да ти "свали" звезди дори..

Добри съвети ми дадохте .. не го бях погледнала от тази страна ..

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    stefinkaa7 ти ще решиш какво да правиш, но мога да те посъветвам какво да НЕ - не се опитвай едва ли не да му отмъстиш като се държиш и ти като него отдръпнато и студено.

Град
    Явно е абнормал,за такъв тип хора съм чувал само теоретично,сериозно!
    Действително ще да е рядко срещан индивид.
    И,стефи,естествено,нали за това сме тука.Тук има два вида теми,теми в които помагам,защото ми е приятно и теми в които давя всички в корозивната отрова която ума и клавиатурата ми бълват...за моя огромна радост вторя тип теми са 95% от темите,които благославям с божественото ми присъствие.

Sanity is for the weak

stefinkaa7 ти ще решиш какво да правиш, но мога да те посъветвам какво да НЕ - не се опитвай едва ли не да му отмъстиш като се държиш и ти като него отдръпнато и студено.
    Аз не искам да си отмъста .. просто искам да го накарам, да стане по мил, но както казах без успех

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И аз в началото се държах студено с моя приятел,а той е същия като тебе.. мил,грижовен.. но с течение на времето нещата се оправиха и разбрах,че не е като другите и че ще се радва ако си показвам чувствата,защото по другия начин той страдаше.. разбирам как се чувстваш

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    И аз в началото се държах студено с моя приятел,а той е същия като тебе.. мил,грижовен.. но с течение на времето нещата се оправиха и разбрах,че не е като другите и че ще се радва ако си показвам чувствата,защото по другия начин той страдаше.. разбирам как се чувстваш
    Ами дано се промени поне малко ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не го притискай толкова!Има хора,които не казват през 5 минути "обичам те".Приятелят ти е от тях.Това не бива да те навежда на мисълта,че не изпитва нищо,просто не е нужно да показваш любовта си само на думи,но и на действия.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Момчето е право.
    На мен ще ми е адски досадно някой да ми повтаря всеки ден колко ме обича. Повече би ме радвало, ако ми се показва всеки ден. Макар, че и с това не трябва да се пракалява.
    След като той не иска и не обича да показва чувствата си по твоя начин го остави на мира. Не се опитвай да го променяш против неговата воля.
    +1
    Едно е да не показва чувства попринцип и съвсем друго - просто да не ти отвръща на лигавите обясненийца.

Град
    София
    Аз не искам да си отмъста .. просто искам да го накарам, да стане по мил, но както казах без успех
    Момчето само ти е казало, че не иска да се опари отново, явно има причина да е по-резервиран с теб. След време ще се отпусне, а ти не го притискай и не изстивай към него, по този няма да получиш нищо, само ще влошиш нещата.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Момчето е право.
    +1
    Едно е да не показва чувства попринцип и съвсем друго - просто да не ти отвръща на лигавите обясненийца.
    "лигавите обясненийца" не точно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си