Здравейте !! Искам да попитам .. имам приятел с който съм от 6 месеца и 3 дни. Обичам го страшно много и му го показвам всеки ден .. Целувам го, прегръщам го, говоря му мило а той не ми отговаря по същия начин. Много пъти сме се карали за това, че не ми отвръща достатъчно на чувствата .. Редовните му реплики са "Всеки ден не е велик ден", "Трябва ли щом ти ми казаш "обичам те" и аз да го правя .. не е нужно да го повтарям като папагал .." или "Щом съм с тебе толкова време значи те обичам" и от това страшно ме боли .. много пъти съм плакала пред него и той ми вика "Защо плачеш за глупости ?! Гадно ми е да те гледам така", а аз му викам "Защо ме разплакваш тогава ?!", а той "Сама си го правиш .." .. Когато, се нацупя за нещо той не идва да ми се извинива, а чака аз да отида при него, а когато той ми се нацупи му се моля по половин час да не ми се сърди .. Питала съм го много пъти, защо е така студен с мен, а той ми отговаря "Страх ме е да не ме оставиш след като започна да показвам повече чувствата си. Един път се опарих, втори път няма да го направя" Та искам съвет как да го накарам да разбере, че няма да го оставя ако си показва чувствата .. Пробвала съм да съм недостъпна, да съм по хладна, но без ефект .. Това е на кратко .. чакам съвети, и моля без глупави коментари.