- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ме харесва?
Здравейте! Първо се извинявам ако темата не е в правилния раздел. Аз съм момче на 16 години. Уча в математическа гимназия . От 9ти клас започваме да учим 2ри език и аз се паднах в една група с едено момиче от другия клас, която е невероятно красива - харесвам я. Започнах да я заглеждам по продължително и така се резнесе по нейния и моя клас, че я харесвам. И по коридорите виняги я заговарям и в час също. ВЪпроса е, че като че ли я е срам от мене.... не точно срам, но не мога да се изразя по - конкретно. Когато я питам нещо леко се усмихва, отговаря и пак с лека, закачлива усмивка, се обръща на другата страна. Така е и когато се събереме компанията и отидеме на кафе. Просто като чели я е срам да ме погледне в очите или когато се опитам да хвана погледа и някак си с една такава закачлива усмивка ми избягва. Започнахме да си пишем и гледам, че нещо се изплезени имотикони праща и други подобни. Вие какво мислите дали ме харесва?
Абсолютно да,луда е по тебе,сваляй гащите,нахлузвай кондома и след десет минути да и звъниш на врата в тпя външен вид с кутия вазелин и парче шоколад в ръце.Междувременно аз отивам за пуканки и линейка.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Измий си зъбите и няма да се обръща на другата страна, като и говориш.
Ми мога да кажа че съм най - хубавия от класа. (не искам да прозвучи самохвалсвено)Първоначално написано от HotLife
разбира се че си и да щом си хубав значи те харесваПървоначално написано от TheFuckEr
NOH8
Пусни снимка,че поне да има нещо със субстанция на което да се подиграваме.Първоначално написано от TheFuckEr
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Въпроса е дали има някакъв шанс да ми върже. И да знам дали да се опитвам.
Притеснява се просто, което сиг е породено от това, че има нещо туй онуй към теб сеш' се
btw грешен раздел
И 2 часа по-късно може да я видим да пише тук тема от сорта на "правих го с презерватив, бременна ли съм? "Първоначално написано от Verminaard
![]()
-----------------------
По темата:
Според мен те харесва, ама е адски срамежлива. Аз самата преди само се плезех когато си пишех с момчетата, които харесвам, само и само защото не знаех какво да кажа и как да постъпя. Опитай се по скайпа да си издействаш едно кафе само двамата и започнете да говорите за общи неща като за начало (само моля ти се недей за прогнозата за времето)
Нещата ще станат от само себе си![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Мнооооо си забавен. Ха ха ха.Първоначално написано от Verminaard
Автора пита съвсем човешки. А ти някакъв гъзар ли си, щом така отговаряш?
Как ми иде да те напсувам мазно, ама не те знам кой, какъв си, пък и може да си някоя мишка.
Тцтцтцтц...
Не си и безразличен. ;]]]
Мерси за отговорите. По - голямата част ми помогнахте. Сега съм решил да я поканя да излезнеме пък ще видим какво ще стане....
Тва не е ли за друг раздел?
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
А може ли да дадете някакви съвети сега как да продължавам, щото очевидно ако е срамежлива работата е деликатна, а не ми се изпуска момичето.![]()
Нека модератора премести темата.
По-скоро се чуди как да избяга от теб![]()
поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=HUvGgXxL0HY