- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ме харесва?
Ще разбереш дали те харесва след като ти и признеш ,че я харесваш![]()
Да.Айде,колега,давай да те видим какво кафево яйце може да ти снесе мозъчето.Чакам с нетърпение.Първоначално написано от bachacho
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ами прозвуча точно САМОХВАЛСВЕНОПървоначално написано от TheFuckEr
![]()
![]()
Show-off.
Бе не знам какво си искал, ама това не блика от скромност.Първоначално написано от TheFuckEr
Иначе за мен те има просто като приятел, това е.
OWND!!!Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Според мен има симпатии към теб и явно е срамежливка.
Welcome to the Jungle...
Не си и безразличен може да значи,че не го харесва.Така че стига спамихте и помогнете на човека,щото надали иска да свири на кожения кавал до четирсетака!А и да не те харесва,кво ти пука!Сега учи,пък после 100 като нея ще те искат.Знам,че може да ми отговориш,че си влюбен в нея,ама аз съм сигурен,че ако не и обръщаш внимание,в най-лошия случай ще я забравиш...
ъъъ? Какво имаш в предвид?Първоначално написано от RipTheChain
Брат на 16 години си кфо ги гледаш толкова...жена не си ли виждал?
Представям си как си я гледал щом пускат слухове в даскало ,че я харесваш?![]()
Какъв е втория език ако в френски е много добреее? :P :P :P
Бе ти хубаво я заговаряш по-коридорите ама нещо свястно ли и говориш или..имаме ли домашно по френски?кви коридори не е ли ваканция мамка му?
Срам..срам..като си пишете толкова ли я е срам от това като се видите и си говорите? Къде си пишете в фацебоок е едно ниво в скипе е друго..Компания ли...че ти с нея ли ще излизаш или с твойте приятелчета? Устей тези погледи намира бе...![]()
![]()
Като и кажеш ,че е хубава тя какво ти казва? (ей тука ще разберем дал си най хубавия в класа)
Казвал ли си и ,че е хубава?
Дейставаи...млад си хубав си..харесал си си добро момиченце...какво чакаш? ТИ си гладен тигър ,а тя е твоята гъзела трябва да я разкъсашш...!
Ако си направиш да те възприема като приятел..така ще те възприема?
Трябва ли ти просто приятелка която харесваш? Хах....
Отговори ми на половината въпроси и ще ти кажа дали те харесва?![]()
![]()
![]()
Притеснява се от теб, понеже е чула, че я харесваш, а ти го правиш още по-очевидно. Излезте двамата някъде и си поговорете.
Това според мен е едно от най-точните +1Първоначално написано от Anja
![]()
Първоначално написано от bettygeorgieva
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
не е относно зъбите дали си е мил сигурно момчето винаги си ги мие а може момичето да чувства малко наловко заради слуха може и тя да го харесва но да я срам да го каже покани я някой път на кафе само двамата да сте и си погооворете
Rikity-сестричка