- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Потене :( проблем
Здравейте!Имам следния проблем.
Потя се много и не знам на какво се дължи това,мислех си че е от 80-те ми кг. то даже не съм дебел а набит и когато излеза на вън с температура 30-40 градуса ставам вир вода и не само на жегите уловя ли се да работя за 5мин съм се изпотил а пък тръгна ли да се запознавам с някое момиче или да си говорим пак се потя много,също така гледам и други хора по-слаби и по-дебели те нямат такъв проблем на какво се дължи това мойто?Мога ли да го предотвратя?ако да как?Някой друг има ли го този проблем?
Извинявам се ако темата не е за тук!
Моля без коментари от сорта "леле колко си тъп и т.н......"задръжте си ги за вас![]()
Някои от мъжете в семейството да има подобни проблеми ?
Попринцип е нормално в тия жеги да се потиш тъйче стига да ползваш дезодорант или roll-on немисля ,че е чак такъв проблем.
http://veneroida.com/%D0%BA%D1%80%D0...D0%BF%D0%BE-2]
ето тук намерих разни начини надявам се да съм ти помогнал
Никой от семейството няма този проблем.Първоначално написано от TMARAGORN
Да, знам че е нормално но от главата ми сякаш извира вода цялото ми лице се облива в пот и не само лицето,цялото ми тяло и ми е супер гадно и некомфортно пред хората,когато съм с момчета няма проблем но като съм покрай момичета е гадно.
Ползвам дезодорант който разбирасе ми помага за миризмата.
ами погледни начините който пише в по горния ми пост или потърси лекарска помощ след като явно нети е генетически заложено
ако толкова те притеснява-дезодорант или рол-он и по-светли тениски![]()
МОМИЧЕ!
само аз ли смятам,че този продукт е ужасно вреден??смисъл потенето е нормален и полезен процес и като го спреш какво става?Първоначално написано от peacemaker7
МОМИЧЕ!