- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВАЖЕН ВЪПРОС!
Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
Axa![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!
Какви глупости?Питам сериозно!!Не ме интересува мнението ти , запази си го за тебе "theeye770"
няма да ти спре растежа
![]()
съжалявам, аз съм щедър човек, обичам да споделям...Първоначално написано от mitkooo0
![]()
Научно доказано е, че колкото по-рано започнеш полов живот, толкова по-рано cпира раcтежа на пениcа.
Митко Миткооооо Митко
Яж Нескуик и е*и да не та е*евзаимно ще се уравновесят
олеле...![]()
Sex is like nokia -connecting people like Nike -just do it Like Pepsi -ask for more Like Samsung -everyone is invated and like me -TO GOOD TO BE TRUE!
момиче :P
....ббббббЛАААААААХАХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАААААААААА *въргаля се по паркета с пяна на устата*Първоначално написано от mitkooo0
Дааа,раЗтежа спира в момента в който видиш голо момиче...независимо дали на живо или на картинка,сори пич,ще си останеш с мозъчен дефицит до живот.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
ше спре не, ами назад ше тръгне, ше ти се скрие пишката и ше се вдлъбне като минджа... недей прай секс по-дооре, че на жена ше станеш.... ама няа ти пораснат цици
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
хахах мерсиПървоначално написано от Me4encety
![]()
Изчакай да стане поне 17-18см , иначе :<
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...