.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ти се радвай, че не сте стигнали до секс, че и след това, което сте правили не знам как гледаш приятеля си в очите. За нея е ясно колко държи на него щом ти се е нахвърлила при положение, че сте приятели. Не заслужава и коментар това момиче, а ти поне се дръж мъжки и кажи на приятеля си. Тази не заслужава да се занимавате с нея, признай му и й бийте шута.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на fuckme
    говори с нея, ако тя не ти обърне внимание - с него
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Пич, целуваш се с някоя и вече си супер влюбения в нея, особено като знаеш, че има приятел, с който е в перфектни отношения и я чака в хижата? Сефте целуваш момиче и вече си влюбен, че ше умираш? Аре стига... Да беше измуфтил една свирка поне... цяла вечер ушите ли сте си барали?
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Пловдив
    Знаеш ли какво ?! Хвани я тая и й кажи всичко, което написа в историята си... Ако те отблъсне-значи изобщо не те заслужава! Иии не забравяй има още доста момичета (и то свестни, надявам се)... Успех!

Сори, че ти дадох кофти мнение, сега ще се поправя. Твоята единствена много добре е знаела какво прави, както и ти спомена, но не в този смисъл Явно си я предразположил и а-у, няма да коментирам тая грозна постъпка. Това не означава непременно, че е влюбена в теб- онзи странен поглед си си го измислил, защото ти си се чувствал така. Колко ти е скъп този твой приятел? Има вероятност да не повярва на разказа и да каже, че ревнуваш- не става. Ако повярва, гаджето или ще отрича и той ще те нарита, или и двамата с мацката сте аут. Няма начин да не загубиш приятеля си. Остава само да си мълчиш и да чакаш кифлата да се издъни с някой друг и тогава тя ще ти се махне от очите и ще си останеш с приятел. Е, можеш да минеш с "ами аз не знам какво стана, ядохме, пийнахме и тя ми се нахвърли ". Междувременно се губи в планината с други красавици, по възможност- свободни.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Знаеш ли къде си сбъркал в цялата история? Че си имал възможност за one night stand (с този тип момичета толкова), а ти си хлътнал. Сега реално няма да имаш повече шанс. Тя ти го е казала.

Не. Проблема е че си жалък и си позволил да се затриете в планината заради липса на ориентация и качества. Ако не беше позволил това да се случи нямаше да си в тази ситуация. Точка.
    ...

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: загубихме се в планината, тя не си признава

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Цитирай Първоначално написано от hatemondays3000
    но определено е открил жената ЗА МЕН!
    Това ли е жената за теб? Шаврантия, която при първа възможност се хвърля на някой друг?

Всеки си има вкус де, но аз определно не бих избрал такова момиче за сериозна връзка.
    Съгласна съм.АВТОРЕ,за какво ти е жена като тази?Ами представи си,че станете гаджета и постъпи с теб,както с приятеля ти?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    говори с нея, ако тя не ти обърне внимание - с него
    Пф,rofl,най-много да изяде един тупаник.
    Не,че не го заслужава,де.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Човек постъпката ти е идиотска ;Д. Кво се губиш в планината с гаджето на твой приятел? Предполагам че не си толкова тъп за да се досетиш, че тя кат има сериозна връзка няма да вземе да я прекрати заради една нощ в планината с огън, алкохол и приятеля на гаджето си, които изведнъж е решил да започне да я целува и обарва. Не си измисляй че си видял "нещо различно в погледа и", защото ако тя имаше чувства към теб нямаше да има само една такава нощ, и нямаше да има гадже което да твърди че обича. От друга страна не знам колко сериозна може да е връзката им щом тя е толкова лека и се нахвърля на всеки щом и е дадена възможност. Такова момиче ли ти трябва? Представи си ти да си имаш гадже, да се разболееш и тя да ходи в планината с твой приятел, после да пият алкохол да си легнат ала бала и да се случи същото. А после дори да не ти каже и да се държи сякаш нищо не е станало. Нейната постъпка пък е курвенска, дори и да не се е стигнало до секс. Бих казала че може би се опитва да ви разиграва, да те има за нещо като резервен план, но явно не е така щом веднага ти е казала да забравиш случката. Ми моят съвет е - Направи квото ти е казала кифлата. ;Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си