- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- загубихме се в планината, тя не си признава
Ти се радвай, че не сте стигнали до секс, че и след това, което сте правили не знам как гледаш приятеля си в очите. За нея е ясно колко държи на него щом ти се е нахвърлила при положение, че сте приятели. Не заслужава и коментар това момиче, а ти поне се дръж мъжки и кажи на приятеля си. Тази не заслужава да се занимавате с нея, признай му и й бийте шута.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
говори с нея, ако тя не ти обърне внимание - с него
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Пич, целуваш се с някоя и вече си супер влюбения в нея, особено като знаеш, че има приятел, с който е в перфектни отношения и я чака в хижата? Сефте целуваш момиче и вече си влюбен, че ше умираш? Аре стига... Да беше измуфтил една свирка поне... цяла вечер ушите ли сте си барали?
Temet Nosce
벨야카
Знаеш ли какво ?! Хвани я тая и й кажи всичко, което написа в историята си... Ако те отблъсне-значи изобщо не те заслужава! Иии не забравяй има още доста момичета (и то свестни, надявам се)... Успех!![]()
Сори, че ти дадох кофти мнение, сега ще се поправя. Твоята единствена много добре е знаела какво прави, както и ти спомена, но не в този смисълЯвно си я предразположил и а-у, няма да коментирам тая грозна постъпка. Това не означава непременно, че е влюбена в теб- онзи странен поглед си си го измислил, защото ти си се чувствал така. Колко ти е скъп този твой приятел? Има вероятност да не повярва на разказа и да каже, че ревнуваш- не става. Ако повярва, гаджето или ще отрича и той ще те нарита, или и двамата с мацката сте аут. Няма начин да не загубиш приятеля си. Остава само да си мълчиш и да чакаш кифлата да се издъни с някой друг и тогава тя ще ти се махне от очите и ще си останеш с приятел. Е, можеш да минеш с "ами аз не знам какво стана, ядохме, пийнахме и тя ми се нахвърли
". Междувременно се губи в планината с други красавици, по възможност- свободни.
Знаеш ли къде си сбъркал в цялата история? Че си имал възможност за one night stand (с този тип момичета толкова), а ти си хлътнал. Сега реално няма да имаш повече шанс. Тя ти го е казала.
Не. Проблема е че си жалък и си позволил да се затриете в планината заради липса на ориентация и качества. Ако не беше позволил това да се случи нямаше да си в тази ситуация. Точка.
...
Съгласна съм.АВТОРЕ,за какво ти е жена като тази?Ами представи си,че станете гаджета и постъпи с теб,както с приятеля ти?Първоначално написано от radeberger
Пф,rofl,най-много да изяде един тупаник.Първоначално написано от fuckme
Не,че не го заслужава,де.
Човек постъпката ти е идиотска ;Д. Кво се губиш в планината с гаджето на твой приятел? Предполагам че не си толкова тъп за да се досетиш, че тя кат има сериозна връзка няма да вземе да я прекрати заради една нощ в планината с огън, алкохол и приятеля на гаджето си, които изведнъж е решил да започне да я целува и обарва. Не си измисляй че си видял "нещо различно в погледа и", защото ако тя имаше чувства към теб нямаше да има само една такава нощ, и нямаше да има гадже което да твърди че обича. От друга страна не знам колко сериозна може да е връзката им щом тя е толкова лека и се нахвърля на всеки щом и е дадена възможност. Такова момиче ли ти трябва? Представи си ти да си имаш гадже, да се разболееш и тя да ходи в планината с твой приятел, после да пият алкохол да си легнат ала бала и да се случи същото. А после дори да не ти каже и да се държи сякаш нищо не е станало. Нейната постъпка пък е курвенска, дори и да не се е стигнало до секс. Бих казала че може би се опитва да ви разиграва, да те има за нещо като резервен план, но явно не е така щом веднага ти е казала да забравиш случката. Ми моят съвет е - Направи квото ти е казала кифлата. ;Д