.
Затворена тема
Страница 17 от 58 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1447
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте момичета!
    Днес си направих маска с тривитаминол,ракия,масло от авокадо, кисело мляко и хума.
    Нещо сместа не ми хареса, а и смърдеше силно, та сега само ми остава да се надявам след като я измия да не мириша! Този път ще мина 3 пъти с шампоан, за да съм сигурна.
    По-късно ще пиша за резултат!
    казвай как ти се отрази
    wiiwa извинявай за късния отг.
    слагаш листата или корените във водата и вариш като чай.. след това си го прецеждаш и си готова
    Sectumsempra мерси, че сподели
    perfectlolitka не мога да ти кажа, защото ползвам домашно кисело мляко..
    brutaLxxbunny ами по-скоро хининовата ползвам за косата, а розова за лицето..
    iiordanova аз имам 1вото и съм много доволна.. ако искаш пробвай и двете.. а може и да пробваш второто, за да знаем вече ако някой се чуди кое е по-добро.. но мисля, че г/д. и двете ще са еднакви.. т.е. и двете ще са добри... бтв. и аз преди се чудех и в край на сметка си взех 1вото, защото знам, че който и спрей на Глис да взема няма да се разочаровам..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Еми добре е, поне косата ми не смърдеше този път и СЛАВА БОГУ! Иначе не съм особено очарована,косата ми е просто такава, сякаш не съм й слагала маска Следващия път ще пробвам да видя как ще е ако махна хумата! (:

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз преди имах розовия спрей и бях доволна,а сега ми трябва нещо против цъфтеж на косата. И май спрея ще си взема,че да съм сигурна. Не съм чела мнения за второто и не знам дали е добро. А твоята коса цъфти ли по-малко след като употребяваш спрея?

Мацки искам да попитам тези които са ползвали маската с тривитаминола преди 4 месеца бях руса един месец след което се потъмних леко и сега само по краищата има остатъци но не съм била изрусявана със супра а с една жълтенава боя и след това една по светло руса та когато правя маската долколкото съм запозната трябва да не слагам газ нали ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз преди имах розовия спрей и бях доволна,а сега ми трябва нещо против цъфтеж на косата. И май спрея ще си взема,че да съм сигурна. Не съм чела мнения за второто и не знам дали е добро. А твоята коса цъфти ли по-малко след като употребяваш спрея?
    ами да.. но аз използвам и шампоана от същата серия.. .. моята коса по принцип не цъфти много (подстригвам я на 6 месеца).. но лятото цъфти и това лято цъфна много малко..
    Kotarachetooo ами да.. и от киселото мляко пада боята да знаеш.. а бтв. има момичета които са руси и слагат газ и нищо им няма, но ако си много притеснена не слагай макар, че се слагат 2-3 капки
    MegiBoOm ами хумата изсушава косата и сега лятото от слънцето като е суха още по-зле.. може от хумата да е.. аз за това слагам по повечко масла ... предишния път т.е. вчера сложих масло от пшеничен зародиш,зехтин,стимулант за коса на Икаров,тривитаминол,мас.. и косата ми стана хубава..

О аз сега моята съм я оставила да расте и вече е почти моята но само на краищата има русо ..

Град
    Света На Мечтите
    http://angelcosmetics.mymall.bg/cate...0%D0%BD%D0%B8/

Момичета препоръчайте ми някой шампоан от всичките дадени тука?

anonymous708973
    Guest
    Меги, какъв е проблемът на косата ти? Щото тук има за всичко шампоани.

Мисля, че това с шампоаните е леко преувеличено. Няма ли нещо от масовите марки, от което да си доволна?

Град
    Света На Мечтите
    Честно казано, не. Първо, че са пълни с адски много химии, които влияят по-зле на косата отколкото тези шампоани и второ, че на тези цени, в които се предлагат няма какво добро да очаквам, като знам, че в същото време има шампоани за по 40лв.+

Там е разликата

anonymous708973
    Guest
    Явно в мен е грешката. Аз гледам на шампоана като на нещо, с което просто си превръщам косата от мръсна в чиста, и искам да не ми нанася вреди като пърхот, например.

Ама то има и рокли от по 4 000 долара, ама не носим такива...

Banned Мега фен
    цената не определя качеството .. ама както си решиш де.. виж какъв е проблема на косата ти и си избери сама

Град
    Света На Мечтите
    Много добре знам, че понякога цената може много да подлъже човек, но тук говоря принципно.
    Не мисля,че например шампоан Дева ще ми отмие и оправи косата по-добре от шампоан на професионалната серия на Лореал.

Иначе косата ми е нормална към суха. (:

anonymous708973
    Guest
    Серията на Орзен с бира. Чудничка е.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Меги,сайта е готин. За какъв ефект искаш шампоан,смисъл.. за блясък или за възстановяване? Аз си харесах няколко шампоана от марките,които не съм виждала по магазините и аптеките.

Град
    Света На Мечтите
    Ти кои хареса.
    Иначе за възстановане, мекота и блясък (:

Banned Мега фен
    аз съм за Аlfaparf

Голям фен Аватара на joannalof
    Днес си правих маска с :
    хума
    оцет
    бадемово масло
    кафе
    чесън
    и хининова вода добавих малко
    Стоях само 30 мин.,че хумата бързо съхне.Мисля,че има резултат,доста мека ми е косата Надявам се да има ефект от чесъна,ако не стане така почвам да се мажа с него направо.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И аз много я харесвам.Купувам си вече втора бутилка с шампоан за мазна коса.Въпрос - каква хининова вода ползвате?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    И аз много я харесвам.Купувам си вече втора бутилка с шампоан за мазна коса.Въпрос - каква хининова вода ползвате?
    ползвала съм само на милва.. и не ми подейства ама то май на мен по принцип хининовата вода не ми действа, защото до колкото имам спомен като малка майка ми ме пръскаше и пак нищо..

Голям фен Аватара на taamara
    И аз ползвам хининова на Милва.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    И аз съм много доволна от шампоана за мазна коса.
    Иначе използвам хининова вода на Kassy, май само тя не ми омазнява косата. И шампоана им е много добър-жалко, че трудно се открива.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Дам,на Милва ми прави впечатление,че доста омазнява.А какво ще кажете за Себорал Форте или бадемовото масло?
    Просто искам да спомогна гривата да расте по-бързо и се чудя кое от начините да избера - ампули,добавки,хининова вода...То пък всичко не може,че ще вземе да пада

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Аз си карам на добавки и ампули. Добавките ми са всичко на всичко 20 перли Герикапс за месец. Пия ги по схема от около две години. Вземам си две ампули за растеж Denise на 3-4 месеца- нанасям в корените по половин ампула. През останалото време пръскам с това- http://www.ivis.bg/products_images/s...gliss-roza.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Аз си карам на добавки и ампули. Добавките ми са всичко на всичко 20 перли Герикапс за месец. Пия ги по схема от около две години. Вземам си две ампули за растеж Denise на 3-4 месеца- нанасям в корените по половин ампула. През останалото време пръскам с това- http://www.ivis.bg/products_images/s...gliss-roza.jpg
    Да,и аз ползвам същото на Глис.А това Герикапс новото Геритамин ли е?Върши ли работа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си