.
Затворена тема
Страница 18 от 58 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1447
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не знам на кое казваш новото Геритамин.
    При мен има ефект.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Здравейте! Аз искам да ви попитам дали тази маска - 2 с.л. тривитаминол, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. масло от пшеничен зародиш,1 с.л. ракия и 1 с.л оцет става за суха и изтощтена коса и какво друго мога да добавя? И дали маслото от пшеничен зародиш да го добавя в маската или да го намажа на косата след измиването на маската? :P

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от nelly111
    Здравейте! Аз искам да ви попитам дали тази маска - 2 с.л. тривитаминол, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. масло от пшеничен зародиш,1 с.л. ракия и 1 с.л оцет става за суха и изтощтена коса и какво друго мога да добавя? И дали маслото от пшеничен зародиш да го добавя в маската или да го намажа на косата след измиването на маската? :P
    Хубава е! Можеш да сложиш какао, хининова вода, мед, кисело мляко, жълтък. Последните 2 не ги препоръчвам, а и са изсушаващи, както и медът. Успех!

Повече от фен Аватара на Nich
    Сега прочетох няколко маски за коса с кафе... и доколкото разбрах след като се измие косата се слага кафето, стои 20-30мин и се измива, а дали ще има ефект ако го прибавя към маската с тривитаминол? Аз я правя по следния начин:
    Виалитон(тривитаминол на водна основа, мие се по-лесно)
    бадемово масло,
    ябълков оцет,
    аспирин(ако имам)
    жълтък.
    хининова вода,
    кисело мляко(вчера сложих кил. мляко с чесън, понеже мама беше правила, всъщност беше кис.мляко с чесън и копър, но нищо не ми стана от копъра и се учудих,че след като се изкъпах нямаше и следа от миризливия чесън!)
    каня се да си купя и газ... : )

Banned Мега фен
    ^ според мен ще има ефект.. а и доста момичета го прибавят към маската..

днес пак се наложи да си правя маска, защото ходих на басейн..и се получи да правя маска четвъртък и събота, което е доста често.. и сега ще правя маска чак сряда, за да мога пак да започна сряда/четвъртък и неделя.. направих си същата маска като предишната,но без какао - забравих да сложа .. ще стоя 3 часа или 3 часа и половина и ще отмия..

Мерси

Голям фен Аватара на Sevdito
    Искам да попитам,според вас ще има ли ефект от маската,ако си я направя на чиста коса(смисъл измита преди 2 дена),защото ми казаха,че косата трябва да е колкото се може по-мръсна за да може да има ефект?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Искам да попитам,според вас ще има ли ефект от маската,ако си я направя на чиста коса(смисъл измита преди 2 дена),защото ми казаха,че косата трябва да е колкото се може по-мръсна за да може да има ефект?
    ами ще има ефект.. има маски, които се правят - миеш си косата докато е мокра нанасяш маската и примерно след 15 мин отмиваш (говоря за домашни маски, за купените е ясно) .. аз моята маска я правя сряда или четвъртък и неделя.. и по принцип сряда и неделя.. понеделник и вторник са ми двата пълни дни и сряда правя маската.. така че ще има ефект

Аз редувам 1 път я мия с маска, 1 без маска, 3 пъти седмично я мия горе долу и едвам издържам, понеже години наред си миех всеки ден косата, дори и да е чиста, и много трудно се научих да я оставям по един ден без да я мия

Голям фен Аватара на joannalof
    Май повече сте доволни от тези спрейове на Глисс.Аз никога не съм ползвала,та ще може ли да ми препоръчате кое да си взема.Косата ми е изтощена,но и бързо се омазнява,затова избягвам по-мазните продукти И каква им е цената приблизително?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Май повече сте доволни от тези спрейове на Глисс.Аз никога не съм ползвала,та ще може ли да ми препоръчате кое да си взема.Косата ми е изтощена,но и бързо се омазнява,затова избягвам по-мазните продукти И каква им е цената приблизително?
    ами те са различни.. аз съм ползвала почти всички.. зависи за какво ти трябва.. има против цъфтеж(жълтия) , черния за бързо възстановяване на изтощена коса и т.н. .. цената им е около 6 лв. 6-8 лв..

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Здравейтее.Моят въпрос е - Трябва да си купя шампоан и балсам ,няма значение дали ще е без отминаване или не,но да са от една серия.Косата ми е къдрава,дълга и доста суха в крайщата ,не я горя но искам да е напълно възстановена и здрава и още един въпрос - Маската слага ли се в корените или само дължината ,чух че омазнявало корените ,а балсамът се нанасял само по дължината и в крайщата ,така ли е
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Здравейтее.Моят въпрос е - Трябва да си купя шампоан и балсам ,няма значение дали ще е без отминаване или не,но да са от една серия.Косата ми е къдрава,дълга и доста суха в крайщата ,не я горя но искам да е напълно възстановена и здрава и още един въпрос - Маската слага ли се в корените или само дължината ,чух че омазнявало корените ,а балсамът се нанасял само по дължината и в крайщата ,така ли е
    ами отиди в някой козметичен магазин и си избери шампоан според това каква ти е косата... почти всички имат и балсами от същата серия.. на Глис са хубави.. зависи каква е маската.. ако е купена не знам дали ще омазнява, но нали косата се подхранва от корените как няма да сложиш в корените(макар, че аз купени маски плзвам на мястото на балсам понякога и слагам само по дължината) .. а балсама- само по дължината.. ако маската е домашна в корените и по дължината

Супер фен Аватара на wiiwa

..

От известно време ползвам кристали Сери след като се изкъпя .. и забелязах, че са ми цъфнали малко краищата, а не съм я горяла .. та да попитам, според вас от кристалите ли е ?

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    От известно време ползвам кристали Сери след като се изкъпя .. и забелязах, че са ми цъфнали малко краищата, а не съм я горяла .. та да попитам, според вас от кристалите ли е ?
    Ако не си се подстригвала скоро, едва ли е от кристалите, те не трябва ли да предпазват от такива неща?

Banned Мега фен

Цитирай Първоначално написано от Nich
    Ако не си се подстригвала скоро, едва ли е от кристалите, те не трябва ли да предпазват от такива неща?
    да.. кристалите предпазват.. а цъфтежа може да е от това, че не си се подстригвала, но най-вероятно от слънцето, защото лятото косата се изтощава много от слънцето и цъфти

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    да.. кристалите предпазват.. а цъфтежа може да е от това, че не си се подстригвала, но най-вероятно от слънцето, защото лятото косата се изтощава много от слънцето и цъфти
    Как да я предпазя от слънцето, освен с шапка ?

Banned Мега фен

^ ами с кристали, които предпазват от ув лъчи... с такъв шампоан и такова спрейче някакво...маски редовно лятото... да ходиш вързана.. и т.н.

Град
    пространството на Дисе
    ^Спрей с УВ защита.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

..

^^ Името на такъв спрей ? Цена ? От къде да го купя? Какъв шампоан ? .. По какъв начин да ходя вързана ;д .. С обикновени кристали на Сери предпазва ли ? И още един въпрос .. отвара от коприва губи ли свойствата си за 2 дни в хладилника ?

Град
    пространството на Дисе
    Gliss. 4.99.
    От Кауфланд, ДМ, козметични магазини, онлайн магазини.

..

Обикновени кристали на Сри вършат ли работа ?

Banned Мега фен

то си пише на кристалите дали са с ув филтър.. и ползвала съм на Сери и до колкото помня нямаха.. как да ходиш вързана - .. както искаш..до колкото знам най-добре е същия ден, когато ще си поливаш косата да си свариш копривата

Вързана на опашка, на плитка/и, на кок на квото се сетиш общо взето. Между другото на мен преди време фризьорката ми ми беше казала, че тоя най-долния слой на косата, който се допира до дрехите ми, се е накъсал, защото ходех почти само със пусната...

Град
    пространството на Дисе
    Вързана на опашка, на плитка/и, на кок на квото се сетиш общо взето. Между другото на мен преди време фризьорката ми ми беше казала, че тоя най-долния слой на косата, който се допира до дрехите ми, се е накъсал, защото ходех почти само със пусната...
    Колие/синджирче носиш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си