- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Не знам на кое казваш новото Геритамин.
При мен има ефект.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Здравейте!Аз искам да ви попитам дали тази маска - 2 с.л. тривитаминол, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. масло от пшеничен зародиш,1 с.л. ракия и 1 с.л оцет става за суха и изтощтена коса и какво друго мога да добавя? И дали маслото от пшеничен зародиш да го добавя в маската или да го намажа на косата след измиването на маската? :P
Хубава е! Можеш да сложиш какао, хининова вода, мед, кисело мляко, жълтък. Последните 2 не ги препоръчвам, а и са изсушаващи, както и медът. Успех!Първоначално написано от nelly111
![]()
Сега прочетох няколко маски за коса с кафе... и доколкото разбрах след като се измие косата се слага кафето, стои 20-30мин и се измива, а дали ще има ефект ако го прибавя към маската с тривитаминол? Аз я правя по следния начин:
Виалитон(тривитаминол на водна основа, мие се по-лесно)
бадемово масло,
ябълков оцет,
аспирин(ако имам)
жълтък.
хининова вода,
кисело мляко(вчера сложих кил. мляко с чесън, понеже мама беше правила, всъщност беше кис.мляко с чесън и копър, но нищо не ми стана от копъра и се учудих,че след като се изкъпах нямаше и следа от миризливия чесън!)
каня се да си купя и газ... : )
^ според мен ще има ефект.. а и доста момичета го прибавят към маската..
днес пак се наложи да си правя маска, защото ходих на басейн..и се получи да правя маска четвъртък и събота, което е доста често.. и сега ще правя маска чак сряда, за да мога пак да започна сряда/четвъртък и неделя.. направих си същата маска като предишната,но без какао - забравих да сложа.. ще стоя 3 часа или 3 часа и половина и ще отмия..
![]()
Искам да попитам,според вас ще има ли ефект от маската,ако си я направя на чиста коса(смисъл измита преди 2 дена),защото ми казаха,че косата трябва да е колкото се може по-мръсна за да може да има ефект?
ами ще има ефект.. има маски, които се правят - миеш си косата докато е мокра нанасяш маската и примерно след 15 мин отмиваш (говоря за домашни маски, за купените е ясно) .. аз моята маска я правя сряда или четвъртък и неделя.. и по принцип сряда и неделя.. понеделник и вторник са ми двата пълни дни и сряда правя маската.. така че ще има ефектПървоначално написано от Sevdito
![]()
Аз редувам 1 път я мия с маска, 1 без маска, 3 пъти седмично я мия горе долу и едвам издържам, понеже години наред си миех всеки ден косата, дори и да е чиста, и много трудно се научих да я оставям по един ден без да я мия![]()
Май повече сте доволни от тези спрейове на Глисс.Аз никога не съм ползвала,та ще може ли да ми препоръчате кое да си взема.Косата ми е изтощена,но и бързо се омазнява,затова избягвам по-мазните продуктиИ каква им е цената приблизително?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ами те са различни.. аз съм ползвала почти всички.. зависи за какво ти трябва.. има против цъфтеж(жълтия) , черния за бързо възстановяване на изтощена коса и т.н. .. цената им е около 6 лв.Първоначално написано от joannalof
6-8 лв..
![]()
Здравейтее.Моят въпрос е - Трябва да си купя шампоан и балсам ,няма значение дали ще е без отминаване или не,но да са от една серия.Косата ми е къдрава,дълга и доста суха в крайщата ,не я горя но искам да е напълно възстановена и здрава![]()
и още един въпрос - Маската слага ли се в корените или само дължината ,чух че омазнявало корените ,а балсамът се нанасял само по дължината и в крайщата ,така ли е
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
ами отиди в някой козметичен магазин и си избери шампоан според това каква ти е косата... почти всички имат и балсами от същата серия.. на Глис са хубави.. зависи каква е маската.. ако е купена не знам дали ще омазнява, но нали косата се подхранва от корените как няма да сложиш в корените(макар, че аз купени маски плзвам на мястото на балсам понякога и слагам само по дължината) .. а балсама- само по дължината.. ако маската е домашна в корените и по дължинатаПървоначално написано от GrippingBosh
От известно време ползвам кристали Сери след като се изкъпя .. и забелязах, че са ми цъфнали малко краищата, а не съм я горяла .. та да попитам, според вас от кристалите ли е ?![]()
Ако не си се подстригвала скоро, едва ли е от кристалите, те не трябва ли да предпазват от такива неща?Първоначално написано от wiiwa
да.. кристалите предпазват.. а цъфтежа може да е от това, че не си се подстригвала, но най-вероятно от слънцето, защото лятото косата се изтощава много от слънцето и цъфтиПървоначално написано от Nich
![]()
Как да я предпазя от слънцето, освен с шапка ?Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
^ ами с кристали, които предпазват от ув лъчи... с такъв шампоан и такова спрейче някакво...маски редовно лятото... да ходиш вързана.. и т.н.![]()
^Спрей с УВ защита.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^^ Името на такъв спрей ? Цена ? От къде да го купя? Какъв шампоан ?.. По какъв начин да ходя вързана ;д .. С обикновени кристали на Сери предпазва ли ?
И още един въпрос .. отвара от коприва губи ли свойствата си за 2 дни в хладилника ?
Gliss. 4.99.
От Кауфланд, ДМ, козметични магазини, онлайн магазини.
то си пише на кристалите дали са с ув филтър.. и ползвала съм на Сери и до колкото помня нямаха.. как да ходиш вързана -.. както искаш..до колкото знам най-добре е същия ден, когато ще си поливаш косата да си свариш копривата
![]()
Вързана на опашка, на плитка/и, на кок на квото се сетиш общо взето. Между другото на мен преди време фризьорката ми ми беше казала, че тоя най-долния слой на косата, който се допира до дрехите ми, се е накъсал, защото ходех почти само със пусната...
Колие/синджирче носиш ли?Първоначално написано от Nich
![]()