.
Затворена тема
Страница 19 от 58 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1447
    Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Nich
    Вързана на опашка, на плитка/и, на кок на квото се сетиш общо взето. Между другото на мен преди време фризьорката ми ми беше казала, че тоя най-долния слой на косата, който се допира до дрехите ми, се е накъсал, защото ходех почти само със пусната...
    Колие/синджирче носиш ли?
    тогава не носех, ама преди време си купих едно много готино обаче ми оскуба сума ти коса и така си седи в един шкаф за красота вече....

Супер фен Аватара на Runaway11
    Вързана на опашка, на плитка/и, на кок на квото се сетиш общо взето. Между другото на мен преди време фризьорката ми ми беше казала, че тоя най-долния слой на косата, който се допира до дрехите ми, се е накъсал, защото ходех почти само със пусната...
    тогава не носех, ама преди време си купих едно много готино обаче ми оскуба сума ти коса и така си седи в един шкаф за красота вече....
    Ами сама го каза. Направи си кок става за нула време и няма опасност да ти се заплита.

Аз пък съм повечето време със хваната коса, но смятам да променя този навик

Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Ами сама го каза. Направи си кок става за нула време и няма опасност да ти се заплита.

Аз пък съм повечето време с
    ъс хваната коса, но смятам да променя този навик
    И аз съм така,не мога да понасям косата си пусната,особено в тия жеги.

Banned Мега фен
    ааа ;[.. аз пък не мога да ходя с вързана коса, защото ми стърчат малко ушичките .. а иначе за колието.. аз нося.. и на него има кръстче и ангелче и да.. понякога ми прави проблем с косата, но аз вече съм свикнала и като лягам да спинкам си го нагласям, а през деня понеже ангелчето и кръстчето съм ги хванала на едно място си стоят там и не ми заплитат косата

Супер фен Аватара на pressiana
    Ох то как да я опази косата си човек, като толкова много неща може да я увредят - колиета, дръжки на чанти, винаги пусната, винаги вързана, сресване, когато е мокра, и т.н. А да, и любимото ми - да не се заклещва м/у гърба и стола.. Няма опазване просто, особено ако и вие като мен имате коса, склонна към цъфтене и накъсване.

Хейй мацки .. здрасти ,, аз съм нова .. прочетох всичко писано до тука и много ми харесва .. искам да споделя моите проблеми .. зна4и 1 година много третирах косата си миех я всеки ден изправях ( въпреки че косата ми е права ) после вафли в корените .. и накрая лак .. косата ми се омазнява много често .. проблема е че косата ми е суха а корените мазни .. спрях всякакви преси от 1 месец .. и по4нах малко да се грижа за нея .. искам да порасне дълга понеже е малко под раменете.. накупих си стимулант на икаров ..хининов шампоан .. ампули за бърз растеж .. пия Геритамин нео .. и си впръсквам след миене сварени коприва репей и бял равнец .. мисля да си купя себорал форте но ме е страх .. дайте някой идея ;д .. и цъфти доста .. искам сега малко да я оправя защото след 15 септември пак почвам пресата ..

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от Lolka12345
    Хейй мацки .. здрасти ,, аз съм нова .. прочетох всичко писано до тука и много ми харесва .. искам да споделя моите проблеми .. зна4и 1 година много третирах косата си миех я всеки ден изправях ( въпреки че косата ми е права ) после вафли в корените .. и накрая лак .. косата ми се омазнява много често .. проблема е че косата ми е суха а корените мазни .. спрях всякакви преси от 1 месец .. и по4нах малко да се грижа за нея .. искам да порасне дълга понеже е малко под раменете.. накупих си стимулант на икаров ..хининов шампоан .. ампули за бърз растеж .. пия Геритамин нео .. и си впръсквам след миене сварени коприва репей и бял равнец .. мисля да си купя себорал форте но ме е страх .. дайте някой идея ;д .. и цъфти доста .. искам сега малко да я оправя защото след 15 септември пак почвам пресата ..
    За какво я лекуваш като пак ше я съсипеш? Не виждам смисъл... Иначе за църфящите краища - просто се подстрижи и я подхранвай, на мен ми се срува достатъчно всичко, което си казала. А за омазняването - не я мий всеки ден, ако не можеш да я понасяш на втория ден я връзвай и за 2-3-4 седмици вече няма да се омазнява толкова бързо : )

Нанасяй си стимуланта в корените и по дължината на косата,покрий си косата с найлонова шапка а след това и с кърпа и стой около 1-2 часа,след което си измий косата.Изплакни си косата със вода в която си сварила копривата,след баня си напръскай хининовата вода и си сложо ампулата.И НЕ прекалявай с пресата,купи си протектор за предпазване от горещината на пресата,ползвай го винаги преди изправяне,този на Syoss е хубав и струва към 10 лв.По-назад в темата има доста маски за изтощена коса,може да си направиш и някоя от тях.За цъфтящите краища,трябва да се подстрижеш няма как,и си купи масло от пшеничен зародиш който да нанасяш в краищата на косата си,за да не цъфне отново.НЕ си мий косата повече от 2-3 пъти на седмица.Миенето всеки ден я омазнява още повече.

Толкова за сега.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Според мен не е добра идея да смесваш хининовата вода и ампулите. По-скоро ги редувай, за да не ти привикне коосата към тях.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами аз я подстригвам на 2 - 3 седмици поневе не мога да я понасям .. и не ми се омазнява супер много ами малко .. имам протектор за пресата .. доволни ли сте от себорала

Banned Мега фен
    ами аз я подстригвам на 2 - 3 седмици поневе не мога да я понасям .. и не ми се омазнява супер много ами малко .. имам протектор за пресата .. доволни ли сте от себорала
    аз съм доволна и не само аз ами доста момичета..към горните мнения ще прибавя да си купиш черната серия на Глис .. шампоан и балсам..ако искаш и спейчето (флуида) .. той също ще ти помогне за цъфтежа... и за мазнат коса както казаха.. а за пресата... можеш да я ограничиш като я използваш рядко.. а през останалото време ходиш вързана по някакъв начин.. ако не си харесваш естествената коса можеш да я сплиташ на няколко плитки след баня (още като ти е мокра косата) .. сешоар ако можеш изобщо не използвай... домашни маски почни след стимуланта ако искаш... за сега това се сещам

Момичета препоръчайте ми домашна маска за бърз растеж на косата освен маската с тривитаминол нея по късно ще я правя ,че не съм си набавила нужните продукти Sad

Бихте ли ми предложили някоя хубава маска за суха коса, но наистина да помага, а не временно да замаскира положението. Често си правя и домашни маски, но понякога не ми се занимава да бъркам смеси и за това искам и някоя купена да си имам. Бях си взела на лорис, но като прочетох че е пълна със силикон се отказах да се клепам с нея.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kotarachetooo
    Момичета препоръчайте ми домашна маска за бърз растеж на косата освен маската с тривитаминол нея по късно ще я правя ,че не съм си набавила нужните продукти Sad
    Газ, мас и оцет.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Moже ли някой да post-не снимка на суха коса? (колкото и странно да звучи) искам да преценя дали и моята е такава ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kotarachetooo
    ами ако имаш тривитаминол не е нужно да слагаш същите съставки като в оригиналната рецепта... иначе аспирина също помага за по-бърз растеж... другото момиче по-горе ти е казало.. а и като цяло маслата доста подхранват.. бадемово масло примерно..

Banned Мега фен
    LuniChkaa най-добре от фриз. салон си вземи, ако ще е купена..
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Moже ли някой да post-не снимка на суха коса? (колкото и странно да звучи) искам да преценя дали и моята е такава ;д
    ох.. снимка малко трудно.. но ако е някак суха на допир и примерно по дължината ти изглежда като изтощена е суха.. ох как го обясних ..ох.. ами дано съм ти помогнала поне малко

FuCKkK13 косата ти е прекрасна помня преди беше качила снимки перфектна е .. как я пусна толкова дълга.. аз преди имах горе доло толкова .. но преди 2 години я отрязах и неще да расте

Banned Мега фен
    мерси ..ами винаги съм била с дълга коса.. като малка в началото на лятото ме подстригваха да не ми е топло до над раменете и до края на лятото до кръста.. тогава ми растеше бързо и беше права като праз, но от пубертета се начупи и то доста и реших преди 3 години да я подстрижа до над раменете.. е стана почти къдрава.. след това пак до там .. след това до миналата година си поддържах дължина г/д. до гърдите.. и от миналата година съм започнала да се грижа редовно за нея.. като кажа, че почвам с маските не пропускам, а преди това си правех маска 1 път на месец ей така колкото за профилактика .. ами с много домашни маски (естествено не прекалявам) .. спрейчета, шампоани като се съобразявам със сезона и това каква ми е станала косата.. примерно лятото като се изтощи малко и си купувам шампоан за изтощена коса и така.. общо взето с много грижи и то редовни.. отделям много време да я реша , защото особено сега лятото косата цъфти от слънцето, не ми трябват допълнителни цъфтежи и от ресането ..от време на време ампули за растеж или просто за подхранване.. лятото гледам да ям по много плодове, а зимата гледам да си набавям витамини изкуствено.. обръщам повечко внимание на пролетта и есента заради есенния косопад.. сешоар не използвам.. преса много много рядко.. ами изправяш ли я? - понякога от пресата спира да расте косата.. ох за друго точно сега не се сещам.. абе общо взето с много грижи както казах по-горе и гледам да са редовни..

ами да ползвам преса преди всеки ден сега не съм 1 месец.. и косата ми цъфти 4есто подстригвам я на 2 седмици някъде.. и е накъсана .. и съм от варна и всеки ден басейн или плаж и просто ужас .. пия геритамин нео ама 4етох 4е се напълнява и малко ме е страх 4еснто .. мисля утре да си взема себорал ..възможно ли е да се полу4и обратен ефект някакъв ?????

Banned Мега фен
    ами да ползвам преса преди всеки ден сега не съм 1 месец.. и косата ми цъфти 4есто подстригвам я на 2 седмици някъде.. и е накъсана .. и съм от варна и всеки ден басейн или плаж и просто ужас .. пия геритамин нео ама 4етох 4е се напълнява и малко ме е страх 4еснто .. мисля утре да си взема себорал ..възможно ли е да се полу4и обратен ефект някакъв ?????
    ами едва ли.. може да не ти понася като всяко нещо.. пробвай първо само себорал(синия), а не себорал форте, защото само себорал е по-слаб.. и ако ти действа добре си купи сле това и себорал форте.. а иначе сега лятото опитвай да ходиш с шапка или вързана.. пръскай спрей с ув филтър ..от лятото косата няма как да се предпази напълно ...след лятото се подстрижи и започни редовно с маски.. купи си ампули за растеж щом искаш да ти порасне...и можеш да редуваш ампула -себорал и така..

Мерси определено ще те послушам .. аз тази седмица ще ходя да ми оправят кичурите .. и да ми махнат нацъфтялото ( добре 4е фризьорката ми е чудна маха толкова колкото трябва и не е с две леви ръце) след това ще почна със себорала а геритамина ще го спра поне до есента мерси за съветите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Геритаминчето защо го спираш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на joannalof
    снимка на косата ми - http://prikachi.com/images/865/3723865M.jpg
    въпрос - възможно ли е ако слагам в маската си какао да си ми се оцвети русото
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Въпрос- Ще ми препоръчате ли някаква маска за коса със зехтин за подхранване.. какви други съставки да сложа
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си