- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
тогава не носех, ама преди време си купих едно много готино обаче ми оскуба сума ти коса и така си седи в един шкаф за красота вече....Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Ами сама го каза. Направи си кок става за нула време и няма опасност да ти се заплита.Първоначално написано от Nich
Аз пък съм повечето време със хваната коса, но смятам да променя този навик![]()
![]()
ааа ;[.. аз пък не мога да ходя с вързана коса, защото ми стърчат малко ушичките.. а иначе за колието.. аз нося.. и на него има кръстче и ангелче и да.. понякога ми прави проблем с косата, но аз вече съм свикнала и като лягам да спинкам си го нагласям, а през деня понеже ангелчето и кръстчето съм ги хванала на едно място си стоят там и не ми заплитат косата
![]()
Ох то как да я опази косата си човек, като толкова много неща може да я увредят - колиета, дръжки на чанти, винаги пусната, винаги вързана, сресване, когато е мокра, и т.н.А да, и любимото ми - да не се заклещва м/у гърба и стола..
Няма опазване просто, особено ако и вие като мен имате коса, склонна към цъфтене и накъсване.
Хейй мацки .. здрасти ,, аз съм нова .. прочетох всичко писано до тука и много ми харесва.. искам да споделя моите проблеми .. зна4и 1 година много третирах косата си миех я всеки ден изправях ( въпреки че косата ми е права ) после вафли в корените .. и накрая лак .. косата ми се омазнява много често .. проблема е че косата ми е суха а корените мазни .. спрях всякакви преси от 1 месец .. и по4нах малко да се грижа за нея .. искам да порасне дълга понеже е малко под раменете.. накупих си стимулант на икаров ..хининов шампоан .. ампули за бърз растеж .. пия Геритамин нео .. и си впръсквам след миене сварени коприва репей и бял равнец .. мисля да си купя себорал форте но ме е страх .. дайте някой идея ;д .. и цъфти доста .. искам сега малко да я оправя защото след 15 септември пак почвам пресата ..
За какво я лекуваш като пак ше я съсипеш? Не виждам смисъл...Първоначално написано от Lolka12345
Иначе за църфящите краища - просто се подстрижи и я подхранвай, на мен ми се срува достатъчно всичко, което си казала. А за омазняването - не я мий всеки ден, ако не можеш да я понасяш на втория ден я връзвай и за 2-3-4 седмици вече няма да се омазнява толкова бързо : )
Нанасяй си стимуланта в корените и по дължината на косата,покрий си косата с найлонова шапка а след това и с кърпа и стой около 1-2 часа,след което си измий косата.Изплакни си косата със вода в която си сварила копривата,след баня си напръскай хининовата вода и си сложо ампулата.И НЕ прекалявай с пресата,купи си протектор за предпазване от горещината на пресата,ползвай го винаги преди изправяне,този на Syoss е хубав и струва към 10 лв.По-назад в темата има доста маски за изтощена коса,може да си направиш и някоя от тях.За цъфтящите краища,трябва да се подстрижеш няма как,и си купи масло от пшеничен зародиш който да нанасяш в краищата на косата си,за да не цъфне отново.НЕ си мий косата повече от 2-3 пъти на седмица.Миенето всеки ден я омазнява още повече.Първоначално написано от Lolka12345
Толкова за сега.
Според мен не е добра идея да смесваш хининовата вода и ампулите. По-скоро ги редувай, за да не ти привикне коосата към тях.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами аз я подстригвам на 2 - 3 седмици поневе не мога да я понасям .. и не ми се омазнява супер много ами малко.. имам протектор за пресата .. доволни ли сте от себорала
аз съм доволна и не само аз ами доста момичета..към горните мнения ще прибавя да си купиш черната серия на Глис .. шампоан и балсам..ако искаш и спейчето (флуида) .. той също ще ти помогне за цъфтежа... и за мазнат коса както казаха.. а за пресата... можеш да я ограничиш като я използваш рядко.. а през останалото време ходиш вързана по някакъв начин.. ако не си харесваш естествената коса можеш да я сплиташ на няколко плитки след баня (още като ти е мокра косата) .. сешоар ако можеш изобщо не използвай... домашни маски почни след стимуланта ако искаш... за сега това се сещамПървоначално написано от Lolka12345
![]()
Момичета препоръчайте ми домашна маска за бърз растеж на косата освен маската с тривитаминол нея по късно ще я правя ,че не съм си набавила нужните продукти Sad
Бихте ли ми предложили някоя хубава маска за суха коса, но наистина да помага, а не временно да замаскира положението. Често си правя и домашни маски, но понякога не ми се занимава да бъркам смеси и за това искам и някоя купена да си имам. Бях си взела на лорис, но като прочетох че е пълна със силикон се отказах да се клепам с нея.![]()
Газ, мас и оцет.Първоначално написано от Kotarachetooo
Moже ли някой да post-не снимка на суха коса? (колкото и странно да звучи) искам да преценя дали и моята е такава ;д
ами ако имаш тривитаминол не е нужно да слагаш същите съставки като в оригиналната рецепта... иначе аспирина също помага за по-бърз растеж... другото момиче по-горе ти е казало.. а и като цяло маслата доста подхранват.. бадемово масло примерно..Първоначално написано от Kotarachetooo
![]()
LuniChkaa най-добре от фриз. салон си вземи, ако ще е купена..![]()
ох.. снимка малко трудно.. но ако е някак суха на допир и примерно по дължината ти изглежда като изтощена е суха.. ох как го обяснихПървоначално написано от bloodymirror
![]()
..ох.. ами дано съм ти помогнала поне малко
![]()
![]()
FuCKkK13 косата ти е прекрасна помня преди беше качила снимки перфектна е .. как я пусна толкова дълга.. аз преди имах горе доло толкова .. но преди 2 години я отрязах и неще да расте![]()
![]()
мерси..ами винаги съм била с дълга коса.. като малка в началото на лятото ме подстригваха да не ми е топло до над раменете и до края на лятото до кръста.. тогава ми растеше бързо и беше права като праз, но от пубертета се начупи и то доста и реших преди 3 години да я подстрижа до над раменете.. е стана почти къдрава.. след това пак до там .. след това до миналата година си поддържах дължина г/д. до гърдите.. и от миналата година съм започнала да се грижа редовно за нея.. като кажа, че почвам с маските не пропускам, а преди това си правех маска 1 път на месец ей така колкото за профилактика
.. ами с много домашни маски (естествено не прекалявам) .. спрейчета, шампоани като се съобразявам със сезона и това каква ми е станала косата.. примерно лятото като се изтощи малко и си купувам шампоан за изтощена коса и така.. общо взето с много грижи и то редовни.. отделям много време да я реша , защото особено сега лятото косата цъфти от слънцето, не ми трябват допълнителни цъфтежи и от ресането
..от време на време ампули за растеж или просто за подхранване.. лятото гледам да ям по много плодове, а зимата гледам да си набавям витамини изкуствено.. обръщам повечко внимание на пролетта и есента заради есенния косопад.. сешоар не използвам.. преса много много рядко.. ами изправяш ли я? - понякога от пресата спира да расте косата.. ох за друго точно сега не се сещам.. абе общо взето с много грижи както казах по-горе и гледам да са редовни..
![]()
ами да ползвам преса преди всеки ден сега не съм 1 месец.. и косата ми цъфти 4есто подстригвам я на 2 седмици някъде.. и е накъсана .. и съм от варна и всеки ден басейн или плаж и просто ужас![]()
.. пия геритамин нео ама 4етох 4е се напълнява и малко ме е страх 4еснто .. мисля утре да си взема себорал ..възможно ли е да се полу4и обратен ефект някакъв ?????
ами едва ли.. може да не ти понася като всяко нещо.. пробвай първо само себорал(синия), а не себорал форте, защото само себорал е по-слаб.. и ако ти действа добре си купи сле това и себорал форте.. а иначе сега лятото опитвай да ходиш с шапка или вързана.. пръскай спрей с ув филтър ..от лятото косата няма как да се предпази напълно ...след лятото се подстрижи и започни редовно с маски.. купи си ампули за растеж щом искаш да ти порасне...и можеш да редуваш ампула -себорал и така..Първоначално написано от Lolka12345
![]()
Мерси определено ще те послушам .. аз тази седмица ще ходя да ми оправят кичурите .. и да ми махнат нацъфтялото ( добре 4е фризьорката ми е чудна маха толкова колкото трябва и не е с две леви ръце) след това ще почна със себорала а геритамина ще го спра поне до есентамерси за съветите
![]()
![]()
^Геритаминчето защо го спираш?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
снимка на косата ми - http://prikachi.com/images/865/3723865M.jpg
въпрос - възможно ли е ако слагам в маската си какао да си ми се оцвети русото![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Въпрос- Ще ми препоръчате ли някаква маска за коса със зехтин за подхранване.. какви други съставки да сложа![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата