.
Затворена тема
Страница 21 от 58 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1447
    Аз моята я обвивам в хавлиена кърпа за малко, колкото да не се стича вода от нея. Чакам я да изсъхне и след това я сресвам. Постоянно чувам и чета, че не е хубаво да се сресва докато е мокра, защото тогава е крехка и се къса и пада. Не я суша със сешоар, въпреки че се замислям дали да не си купя един хубав, който да не я изтощава много.
    Момиче ^^

Момичета,имам въпрос към вас.След малко ще си правя маска и по принцип слагам ракия или водка,но сега вкъщи намерих само джин.На 17 съм,а не консумирам алкохол и не знам дали е уместно да го сложа в маската си-как мислите вие?Ще съм благодарна да получа отговор скоро

И аз не пия, представа си нямам. Виж съставките му какви са и прецени или ги постни, може да помогнем
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на pressiana
    Според мен може. /за джина/

А за след миене - изстисквам я внимателно, после я увивам с кърпа за не повече от минута, махам кърпата, леко разтърквам и си оставям косата да изсъхне сама. Когато не ми хареса, дооформям със сешоар, докато е леко влажна.

Голям фен Аватара на Colombia
    Мисля,че можеш да сложиш джин.

А каква е точната цел на алкохола?

Маската ми подейства СУПЕРРРР
    Но... повече няма да слагам кафе и какао!!!!
    Забелязах потъмняване на косата.Сякаш е с половин тон да речем по-тъмна!!!
    Надявам се да достигне нормалния си цвят при следващото миене.
    Така,че до тука с тях
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Целта на алкохола е да затопли кожата на главата,за да проникнат по-добре другите съставки и мисля,че има и изсушаващо действие.Колкото за джина,вече го сложих,да се надяваме,че няма да има отрицателен ефект

Голям фен Аватара на thecreator
    За след миене : увивам я с кърпа стоя сигурно има 20 -30 минути докато се оправя де - стоя с нея до край След , което впръсквам хининова вода .. Чат-пат я сресвам и не я суша със сешеоар (дано се пише така ) и това е

Голям фен Аватара на taamara
    И аз да си отговоря на въпроса
    След миене я подушавам леко и я увивам в хавлия и така седя 1 час, косата ми е гъста и докато попие цялата вода...минава доста време. След това я сресвам с широк гребен, факт е, че косата се накъсва когато се сресва влажна или мокра, но с моята чуплива коса, ако я сресвам когато е суха ...леле ... След като я среша - хининова вода в корените и това е, оставям я да изсъхне. Сега лятото - никакви сешоари, нито преси, но иначе през другото време на годината от време на време - сешоар : )

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте! Преди малко се върнах от селото ми и там единствено си мих косата с шампоан и балсам, а от утре започвам маската с тривитаминол (:

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз слагам кърпа на главата,докато поизсъхне.След което впръсквам балсам и слагам кристали.Накрая суша косата.
    Ампулите от къде ги купувате и как се нанясят?Горе-долу през колко време.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Междудругото, забравих да кажа, че утре или вдругиден ще си взема маската за коса на Миостис, а другата седмица шампоан за суха коса (от тея професионалните, за които ви говорех) . Ще започна да ги използвам чак след като си свърша шампоаните вкъщи и балсама. Ще продължа да си впръсквам УВ-спрея, себорала след къпане и да си правя маската с тривитаминола, докато не ми свърши, след което ще направя почивка от 1 месец.

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Здравейте!
    Искам да ви попитамм с какво да си сресвам косата , защото е къдрава и като я среша с четка или рядък гребен се сресва 1 пласт , къдриците се развалят и бухва ужасно много , а от долните по дълги прластове се показват тук там някаквии оформени къдрице ии е ужасно ?

^Според мен може да опиташ да си я дооформиш с пръсти - като си прокараш ръката през нея, така мисля, че няма да ти се развалят къдриците.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от musiic
    ^Според мен може да опиташ да си я дооформиш с пръсти - като си прокараш ръката през нея, така мисля, че няма да ти се развалят къдриците.
    Мерси

Повече от фен
    Colombia, забелязваш ли ефект от Геритамин?

Голям фен Аватара на Colombia
    От този в маската предполагам...?
    Ами аз си слагам за 3 път вече.Косата ми става хубава,но не знам дали е точно от него.При всички случай е +
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

След миене си слагам кърпа за няколко минути,като поизсъхне малко,впръсквам хининова вода а след това махам кърпата и я остаявям да изъхне сама.Иначе аз утре ще си правя маската с тривитаминол.Последния път,когато си я правих,сложих бадемово масло и косата ми в корените се омазни малко.Иначе ми беше много жива,много мека косата.Слагам 2 с.л. тривитаминол,1с.л. оцет,1с.л. бадемово масло,1с.л. зехтин,2с.л. кисело мляко 1с.л. ракия.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И аз утре ще си направя маската която XxInn0cencexX каза. Още 2-3 пъти мисля да си направя тази с тривитаминола и след това 1 месец почивка.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Аз пък се чудя дали да си купя още едно шише от тривитаминола и след това почивка,или да си направя почивката след като ми свърши това шише(първа опаковка ми е),което ще ми стигне за още около 4 маски ?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Според мен е по-добре, още след като свършиш с първото шишенце да си направиш почивка, защото може да прекалиш и ефекта да спре или в най-лошият случей да се получи обратен ефект.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Colombia, забелязваш ли ефект от Геритамин?
    Отговарям аз, защото ползвам Герикапс от достатъчно дълго време, за да дам достоверен отговор и не съм се отказала след 15-тата перла. Ефект има- косата ми не цъфти, не пада в промишлени количества, постригвам я веднъж на 6 месеца. Кожата ми не се бели, нямам трудно зарастващи ранички, ноктите ми са екстра. Маникюрът- и той.
    Менструацията ми е абсолютно безболезнена, което си е перфектен бонус към горното.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    1 кутийка за колко време ти стига и колко струва?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    10 дни. 3 лв и 4 ст.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Нави ме да го пробвам.
    Интересно ми стана за цената, защото гледах, че в един сайт пише 4.95, а в друг - 2.70
    Значи на ден по 2 таблетки?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Аз слагам кърпа на главата,докато поизсъхне.След което впръсквам балсам и слагам кристали.Накрая суша косата.
    Ампулите от къде ги купувате и как се нанясят?Горе-долу през колко време.
    от аптека или козметичен магазин се купуват.. нанасят се както прецениш.. аз примерно си ги слагам в някое шишенце от парфюм и пръскам и после реша, за да се разнесе.. можеш на ръцете и от там на главата, абе различно.. нанасят се след баня.. колкото решиш по една или по половин ампула, но не повече от 1 защото са доста концентрирани.. ако слагаш по половин другата половин я оставяш в хладилника до следващото нанасяне..
    XxInn0cencexX щом ти се е омазнила.. другия път като сложиш и бадемово масло сложи още някоя изсушаваща съставка
    victoriassecret1 за цената може да са по различен брой капсулки
    нямах нет вчера и не можах да ви отг. по-рано.. та така.. днес мисля да си правя маска с тривитаминол.. ако ме мързи ще си намажа косата със стимулант за коса на Икаров... ще видим.. ако правя маска ще ви кажа какво съм сложила..
    и аз да отг. на въпроса за след банята.. ами след баня си слагам кърпа на главата докато се правя.. г/д. 15 мин.. след това пръскам себрал форте ако не съм в почивка, ако съм си пръскам само флуида на Глис и се сресвам.. оставям я сама да изсъхне.. сешоар не ползвам.. понякога си купувам ампули и слагам.. ако не съм в почивка от себорала слагам само ампулата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си