- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Аз моята я обвивам в хавлиена кърпа за малко, колкото да не се стича вода от нея. Чакам я да изсъхне и след това я сресвам. Постоянно чувам и чета, че не е хубаво да се сресва докато е мокра, защото тогава е крехка и се къса и пада. Не я суша със сешоар, въпреки че се замислям дали да не си купя един хубав, който да не я изтощава много.![]()
Момиче ^^
Момичета,имам въпрос към вас.След малко ще си правя маска и по принцип слагам ракия или водка,но сега вкъщи намерих само джин.На 17 съм,а не консумирам алкохол и не знам дали е уместно да го сложа в маската си-как мислите вие?Ще съм благодарна да получа отговор скоро![]()
И аз не пия, представа си нямам.Виж съставките му какви са и прецени или ги постни, може да помогнем
![]()
Момиче ^^
Според мен може./за джина/
А за след миене - изстисквам я внимателно, после я увивам с кърпа за не повече от минута, махам кърпата, леко разтърквам и си оставям косата да изсъхне сама. Когато не ми хареса, дооформям със сешоар, докато е леко влажна.
Мисля,че можеш да сложиш джин.
А каква е точната цел на алкохола?
Маската ми подейства СУПЕРРРР![]()
![]()
![]()
![]()
Но... повече няма да слагам кафе и какао!!!!
Забелязах потъмняване на косата.Сякаш е с половин тон да речем по-тъмна!!!
Надявам се да достигне нормалния си цвят при следващото миене.
Така,че до тука с тях![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Целта на алкохола е да затопли кожата на главата,за да проникнат по-добре другите съставки и мисля,че има и изсушаващо действие.Колкото за джина,вече го сложих,да се надяваме,че няма да има отрицателен ефект![]()
За след миене : увивам я с кърпа стоя сигурно има 20 -30 минути докато се оправя де - стоя с нея до крайСлед , което впръсквам хининова вода .. Чат-пат я сресвам и не я суша със сешеоар (дано се пише така )
и това е
И аз да си отговоря на въпроса![]()
След миене я подушавам леко и я увивам в хавлия и така седя 1 час, косата ми е гъста и докато попие цялата вода...минава доста време. След това я сресвам с широк гребен, факт е, че косата се накъсва когато се сресва влажна или мокра, но с моята чуплива коса, ако я сресвам когато е суха ...леле ... След като я среша - хининова вода в корените и това е, оставям я да изсъхне. Сега лятото - никакви сешоари, нито преси, но иначе през другото време на годината от време на време - сешоар : )
Здравейте! Преди малко се върнах от селото ми и там единствено си мих косата с шампоан и балсам, а от утре започвам маската с тривитаминол (:
Аз слагам кърпа на главата,докато поизсъхне.След което впръсквам балсам и слагам кристали.Накрая суша косата.
Ампулите от къде ги купувате и как се нанясят?Горе-долу през колко време.
Междудругото, забравих да кажа, че утре или вдругиден ще си взема маската за коса на Миостис, а другата седмица шампоан за суха коса (от тея професионалните, за които ви говорех). Ще започна да ги използвам чак след като си свърша шампоаните вкъщи и балсама. Ще продължа да си впръсквам УВ-спрея, себорала след къпане и да си правя маската с тривитаминола, докато не ми свърши, след което ще направя почивка от 1 месец.
![]()
Здравейте!![]()
Искам да ви попитамм с какво да си сресвам косата , защото е къдрава и като я среша с четка или рядък гребен се сресва 1 пласт , къдриците се развалят и бухва ужасно много , а от долните по дълги прластове се показват тук там някаквии оформени къдрице ии е ужасно ?
^Според мен може да опиташ да си я дооформиш с пръсти - като си прокараш ръката през нея, така мисля, че няма да ти се развалят къдриците.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Colombia, забелязваш ли ефект от Геритамин?
От този в маската предполагам...?
Ами аз си слагам за 3 път вече.Косата ми става хубава,но не знам дали е точно от него.При всички случай е +![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След миене си слагам кърпа за няколко минути,като поизсъхне малко,впръсквам хининова вода а след това махам кърпата и я остаявям да изъхне сама.Иначе аз утре ще си правя маската с тривитаминол.Последния път,когато си я правих,сложих бадемово масло и косата ми в корените се омазни малко.Иначе ми беше много жива,много мека косата.Слагам 2 с.л. тривитаминол,1с.л. оцет,1с.л. бадемово масло,1с.л. зехтин,2с.л. кисело мляко 1с.л. ракия.
И аз утре ще си направя маската която XxInn0cencexX каза. Още 2-3 пъти мисля да си направя тази с тривитаминола и след това 1 месец почивка.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Според мен е по-добре, още след като свършиш с първото шишенце да си направиш почивка, защото може да прекалиш и ефекта да спре или в най-лошият случей да се получи обратен ефект.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Отговарям аз, защото ползвам Герикапс от достатъчно дълго време, за да дам достоверен отговор и не съм се отказала след 15-тата перла. Ефект има- косата ми не цъфти, не пада в промишлени количества, постригвам я веднъж на 6 месеца. Кожата ми не се бели, нямам трудно зарастващи ранички, ноктите ми са екстра. Маникюрът- и той.Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
Менструацията ми е абсолютно безболезнена, което си е перфектен бонус към горното.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1 кутийка за колко време ти стига и колко струва?![]()
10 дни. 3 лв и 4 ст.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нави ме да го пробвам.
Интересно ми стана за цената, защото гледах, че в един сайт пише 4.95, а в друг - 2.70
Значи на ден по 2 таблетки?
от аптека или козметичен магазин се купуват.. нанасят се както прецениш.. аз примерно си ги слагам в някое шишенце от парфюм и пръскам и после реша, за да се разнесе.. можеш на ръцете и от там на главата, абе различно.. нанасят се след баня.. колкото решиш по една или по половин ампула, но не повече от 1 защото са доста концентрирани.. ако слагаш по половин другата половин я оставяш в хладилника до следващото нанасяне..Първоначално написано от brutaLxxbunny
XxInn0cencexX щом ти се е омазнила.. другия път като сложиш и бадемово масло сложи още някоя изсушаваща съставка
victoriassecret1 за цената може да са по различен брой капсулки![]()
нямах нет вчера и не можах да ви отг. по-рано.. та така.. днес мисля да си правя маска с тривитаминол.. ако ме мързище си намажа косата със стимулант за коса на Икаров... ще видим.. ако правя маска ще ви кажа какво съм сложила..
и аз да отг. на въпроса за след банята.. ами след баня си слагам кърпа на главата докато се правя.. г/д. 15 мин.. след това пръскам себрал форте ако не съм в почивка, ако съм си пръскам само флуида на Глис и се сресвам.. оставям я сама да изсъхне.. сешоар не ползвам.. понякога си купувам ампули и слагам.. ако не съм в почивка от себорала слагам само ампулата..![]()