- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Аз го ползвам рициновото!Супер яко действа на косата!
Струва 1.20![]()
![]()
![]()
Деля си шишенцето за 2 пъти![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз ползвам единствено хининова вода по 2-3 пъти в седмицата и имам голям ефект, който си личи. По едно време си правех някаква домашна маска от тривитаминол, хининова вода, жълтък, мед... Ама нямах много време и не ми се заниваше, затова си продължих с хининовата вода. В крайна сметка това, което ви помага най-много зависи и от типа на косата ви.:P
Здравейте момичета!
Вчера нямах време и не си направих маска, но утре или вдругиден , ще видя, мисля да си напарвя тази маска:
3 спринцовки тривитаминол
1с.л. ракия
1с.л. рициново масло
2с.л. кисело мляко
1с.л. масло от авокадо
Как Ви се струва? (:
на мен ми се струва добреПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
момичета и аз тогава ще си купя пак рициново масло..
за общата маска утре или събота ще се разберем съгласни ?
Мммм за неделя съм навита![]()
Здравейте!Днес си взех шампоан и балсам на "Орзен" за нормална коса и хининова вода! Искам да попитам:
1.хининовата вода се нанася след баня нали? На влажна или на суха коса и в корените ли? И също как я слагате?
2.Имам стимуланта на "Икаров" той може ли да се сложи в маска или той сам по себе си е достатъчен и ще стане прекалено мазно?
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
1. Хининовата вода след баня на леко мокра коса в корените.Първоначално написано от CityLightsxx
2. Стимуланта е достатъчен. Не го смесвай с други продукти.
Мерси!Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Аз също съм съгласна за неделя
Humans need fantasy to be human.
добре тогава... кога ще решим какви ще са съставките утре или събота ?
Ако питате мен още сега![]()
Ами...аз имам в къщи кисело мляко,оцет,жълтък,алкохол,х ума,рициново масло...и май това е.
Може да има още нео,за което в момента не се сещам![]()
Момичетааа извинявам се за отсъствието, но бях на море. Косата ми не се е изтощила много, но все пак утре ще ходя да се подстрижа... Мисля да си направя бритон настрани (преди имах и се харесвах), само дано не ми изглежда още по-рядка косатаИ друго... как да си изправя косата и да не ми се пречупва после? С много лак съм пробвала, да я изправям на високи градуси също... като ми беше по-къса не се пречупваше, но сегаа...
Душата е кивота, усмивката - камина!
Я кажете нещо повече за това рициново масло?Много ме е страх да нанасям такива неща(под неща имам на предвид масла) на главата,защото косата ми е мазна и...
И аз съм навита за общата диета...Ами аз имам - жълтък, кисело мляко, оцет, алкохол, хума, бадемово и пшенично масло...мисля и утре да си купя и рициново, та...Какво ще готвим?Казвайте и вие, та да мислим!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
И аз съм навита![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ами аз направо съм изненадана от действието му,в/у косата ми.Става плътна,мека и по-живаПървоначално написано от brutaLxxbunny
МНОГО ми харесва!!!
А за омазняването не се притеснявай.Както казва zoreto,доста момичета казват,че омазняването им се регулира именно от маслата,които слагат на косата си.
Пък както и да е...пробвай.Сама ще си прецениш
Нищо не губиш,нали?![]()
ЕвалаПървоначално написано от katii
![]()
юь;о докато ти е влажна косата след баня не си сложиш пияна с лека фиксация, за да не става на клечки..слагаш спрей з апредпазване от пресата и след като изправиш пръскаш цялостно косата, а не кичур по кичур..Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Colombia мед?
brutaLxxbunny щом косата ти е мазна недей да слагаш рициново масло - то е много мазно..това е мое мнение де..![]()
а за общата маска ... предлагам да сложим.. жълтък,мед,кисело мляко,рициново масло, хума (които нямат да си купят, ако сте съгласни де) ракия.. бадемово масло нямам за това предлагам масло от пшеничен зародиш, но ако повечето имате бад. масло аз утре ще си купя,натрошен аспирин и тривитаминол.. какво ще кажете ?
аа забравих.. ако искате и какао да сложим ?
Аз съм съгласнаПоследно за неделя ли остава ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
FuCKkK13 да имам мед.Забварих го направо![]()
Ъм...аз ще сложа съставките,които си изброила до ракията вкл.![]()
Наумила съм си,след като се подстрижа да вземам повече неща за косата.До тогава ще карам на каквото има в къщи![]()
![]()
![]()
Абе,имам чувството че от кафето и какаото ми потълня малко косата.3-4 пъти съм си слагала до сега...Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Ама вие слагайте!!!![]()
дам..Първоначално написано от katii
Colombia, моята коса не потъмнява от кафето. А за общата и аз съм навита, да видим какво ще се получи..