- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
мисля, че ти потъмнява от кафето.. какао съм слагала и не ми потъмнява.. защо не пробваш сега с нас само какао и да видиш дали така ще се получи ?Първоначално написано от Colombia
Ще пропусна да сложа в маската какао,защото не искам да я потъмнявам, и травитаминол,защото не действа добре на косата ми.
Останалото ще бъде на косата ми..в неделя![]()
Да,може да пробвам FuCKkK13![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не бе човек...то от 1 път нищо не става.Пробвай и ще видиш дали има по-тъмни оттенъци при теб.При всеки е различноПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Аз пък искам да ми стане по-тъмна и ще си сложа, пък да видим![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз ще си сложа всичко освен рициновото масло (просто защото нямам такова)Първоначално написано от FuCKkK13
Humans need fantasy to be human.
Да,от аптеката![]()
Аз съм без тривитаминола и аспирина
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
А всъщност аспирина за какво точно се слага?
^ +
И аз това щях да питам![]()
Момичета тази сутрин се подстригах и съм много доволна... имам си бритонче и косата ми почти не е променила дължината сиФризьорката ми, ми препоръча това за да оформям чупките/къдриците си: http://beautyshop.bg/product/131/nel...kadritsi-.html ... Каза, че било много хубаво и подходящо за косата ми. Вие използвали ли сте го?
Душата е кивота, усмивката - камина!
Рициновото масло за растеж ли го ползвате?
Аз съм чела, че аспирина е за пърхут.
Душата е кивота, усмивката - камина!
Момичета, може ли някоя да напише всичките продукти за общата маска, защото така и не разбрах всичко което ще се слага![]()
Това са продуктитеПървоначално написано от FuCKkK13
Humans need fantasy to be human.
МерсиНе за друго, просто се говореше да сложим и какао, за това питам последно какво решихте
![]()
Рициново нямам, само бадемово. Меда също ще го пропусна.
Това ли ще бъде маската последно?
намацунрих се с кокосово и масло от гроздови семки, сложих торбата на главата с хавлията и селд 3 часа ще се изкъпя и ще кажа как е било
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
titinkaa рицивото масло го ползвам за растеж да,пък и придава много хубава плътност на косата ми![]()
^Добре,мерси.И аз ще си взема днес,та в неделя да се намажа.![]()
такам.. явно повечето имате бад. масло за това утре като си купувам рициновото ще си взема и бад.масло.. за какаото аз ще слагам..а аспирина е против пърхот и за растеж![]()
Момичета днес отидох да погледна професионалния шампоан, който исках да си купя и струва 10лв. и е един литър (изглежда ми добър).Мисля да си взема за суха и изтощена коса.Хубавото е,че няма парабени. (:
Бтв имаше и маска към него, която също е 1л. и е 14лв., обаче много се чудя дали да си я взема.Вие какво ще ми препоръчатее?![]()