- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Преди като ползвах спрея на Елсев 5те действия доста хора ми казваха, че супер яко ми мирише косата. А и за разлика от другите продукти в серията от него съм много доволна. Хийтпротектора на Лореал розовия също мирише супер яко.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Такам,какво сложих в маската:
Хума(не знам колко точно,около една с.л.)
3 с.л. кисело мляко
1 с.л. ракия
1 с.л. рициново масло
3 аспирина
1 жълтък
Мед
Плюсове и минуси:
- косата ми падна повече от обикновено![]()
- усещам още малко от аромата
+ тва не знам дали е плюс,но косата ми се изсветли![]()
+ по-мека е
Хора,почвам да се плаша от този косопад!!Много почна,наистина!Майка ми си седи спокойна,защото казва,че това е нормален косопад,но аз сериозно се панирам.Моля ви,дайте ми съвет![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
За косопад знам това с копривата (вариш я, след това я прецеждаш и си впръскваш в корените) или Себорал Форте.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
На мен от вчера също започна да ми пада много косата от смяната на сезоните![]()
Humans need fantasy to be human.
Да и аз щях да кажа,това за копривата.![]()
И не я мъчи с много изтощителни процедури.Мисля,че ще е добре ако за изветно време слагаш само някакво масло като маска.Може и стимуланта на Икаров.
И ако ползваш преси,сешоари и т.н. намали ги до минимум !
Не се панирай...мисля,че е от сезона.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И аз си мисля за Себорал Форте.Но вероятно първо ще взема Себорал,да видя как ще ми понесе...Други?Първоначално написано от katii
Коприва,дано намеря в аптеката.В момента съм при родителите "на село"![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Преди малко си направих маската.Сложих бадемово масло,тривитаминол(свърши ми),аспирин,ракия,кисело мляко,жълтък,хума,оцет.Ще стоя 2 часа и ще се измия.![]()
момичета, това е сезонен косопад и аз имам лек.. а иначе до маската сега влизам да я измия.. стоях 5 часа с нея,... сега да видим.. аз сложих малко повече какао този път, но нищо !
Маската ми се отрази добре, косата ми стана мекичка и хубава. Обаче много опадаЩе си направя почивка 1 месец от домашните маски и може би ще си взема тази на Миосотис.
Първоначално написано от katii
И на мен ми опада много от тази маска .. Мисля,че някоя от съставките даде на късо![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
на мен косата ми стана много мекичка... а иначе нищо според мен им няма на съставките.. просто идва есен и имате сезонен косопад... ако стане много зле тогава можете да се притеснявате.. а сега не се притеснявайте да не вземете да си навлечете косопад, само че от притеснениеПървоначално написано от brutaLxxbunny
..
![]()
Може и от това да е, но ми се случва за пръв пътВсе пак спирам с тривитаминола и дом. маски за 1 месец
![]()
И при мен ефекта е много добър.Косата ми е мека и жизнена.![]()
От пренасищане на тривитаминола може да се получи косопад.Първоначално написано от katii
Бях хиляди пъти Жулиета.
Дам и аз за това се сетихТочно поради тази причина го спирам.
"Маската се нанася върху косъма, без да се достигне до скалпа." - това вярно ли е? И за какъв тип коса е кафето... за разтеж ли е?
Душата е кивота, усмивката - камина!
Да, ако е купена от магазина ...Първоначално написано от LudotoDevoiche
В момента съм с маскасложих си и торбичка
дано има ефект,няма да седя дълго
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Хора,вчера не успях да си напарвя маската![]()
В сряда ще я забъркам![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Купените маски никога не се слагат върху скалпа,а само по дължината.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Това за купените маски го знам! Намерих този цитат в тема за домашни маски и затова се замислих... както и да е!!! Кафето изсушава ли?
Душата е кивота, усмивката - камина!
ами мисля, че не.. може малко да ти потъмнее косата, но иначе някъде бях чела, че е за макота и блясък..Първоначално написано от LudotoDevoiche
.. а иначе, това, че дом. маски се слагат само по дължината е напълно грешно... ако е маска против цъфтеж може и да се мажат само краищата, но по принцип се слага маската и в корените... косата все пак расте от корените..
![]()
Здравейте!Искам само да ви попитам от къде мога да си купя бадемово масло?От някоя аптека ли?
Да купува се от аптека за около 2,50.
Момичета на мен маските с тривитаминол започват да ми действат чудно! Расте по-бързо има повече блясък, абее въобще много по добре.Утре пак ще си направя маска! (:
Момичета трябва ми помощ направо към въпроса се отправям! Значи майка ми се боядисва в червено и то винаги цялата коса ,но по на рядко не всеки месец и има бели косъмчета искам да попитам ще има ли проблем ако направо намаже оригиналната маска "ТРИВИТАМИНОЛ" тъй като незнам дали при боядисана коса може да се слага газ и после дали ще може да се боядисва и да покрие хубаво белите косми! А лично за мен бях преди боядисана руса но с една по жълтенава боя и сега имам остатъчни кичури русо какво да сложа в маската!