.
Затворена тема
Страница 39 от 58 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1447
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз утре ще си правя маска с тривитаминол.

Иначе момичета нали Ви казах,че съм си взела тази маската на Миозотис.Е хубаво де, тя е 500мл., а пише,че е годна само 8м. след отварянето й.Аз съм сигурна,че за 8 месеца няма да мога да я изхабя и ще трябва да я хвърлям.Вие имате ли такъв проблем?

Супер фен Аватара на wiiwa

..

В темата бях чела, че срока на годност на тривитаминола е само 28 дена .. и понеже аз го имам от повече време .. има ли някакъв проблем да го слагам в маските ? Също да ви попитам... вие в корените или по дължината нанасяте маските си ?

Супер фен Аватара на wiiwa

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Здравейте момичета, бях на море и днес се върнах, мисля вече да мия косата си по 2-3 пъти на ден .. предложете някакви продукти за да я възстановя и да израсне малко за училище
    2-3 ПЪТИ НА ДЕН?!Ти ще я изтощиш повече отколкото самото море...Според мен я мий 3 пъти седмично, ползвай стимулант на Икаров, прави си домашни маски и използвай хининова вода.Но ако наистина ти е много изтощена отиди на фризьор да ти подстриже поне връхчетата, за да "живне" малко
    Объркала съм се. Имах предвид 2-3 пъти седмично

Град
    Света На Мечтите

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    В темата бях чела, че срока на годност на тривитаминола е само 28 дена .. и понеже аз го имам от повече време .. има ли някакъв проблем да го слагам в маските ? Също да ви попитам... вие в корените или по дължината нанасяте маските си ?
    Аз те съветвам да си купиш нов тривитаминол, за да не стане някакъв фал.Иначе маските с тривитаминол се нансят по цялата коса.

И да 2-3 седмично е добре да си миеш косата, като след измивване с шампоан трябва да ползваш и балсам. (:

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Аз утре ще си правя маска с тривитаминол.

Иначе момичета нали Ви казах,че съм си взела тази маската на Миозотис.Е хубаво де, тя е 500мл., а пише,че е годна само 8м. след отварянето й.Аз съм сигурна,че за 8 месеца няма да мога да я изхабя и ще трябва да я хвърлям.Вие имате ли такъв проблем?
    Сигурна ли си, че няма да можеш за 8 месеца, мен една такава трудно би ми стигнала за 4...това си е доста време.

Мега фен Аватара на mynichka
    Да и аз не мога да я свърша, затова с една приятелка си я делим- и тъкмо си я използваме както трябва без да и изтича срока на годност.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Света На Мечтите
    Ами да няма да мога, защото на мен един обикновен бласам от 250мл. ми стига за около два шампоана - т.е. за около 4 месеца.

Раздели си я с някоя приятелка

Ми да, попитай дали някой иска. То след 8 месеца в банята може вярно да не е вече хубава. А може и срока и да изтече - зависи кога е направена.

Град
    Света На Мечтите
    Срока й е до 2014г., което е добре.
    Иначе няма никоя, с която да я разделя, ама какво да се прави.Ще я ползвам 8 месеца и после ще я хвърля. И без това за косата трябва да се ползват разнообразни продукти. (:

Добре, виж вътре да не попада вода или пък нещо друго и предполагам, че може да я ползваш и след това.

"Обезсоляване на маста:Взима се известно количество мас (например 1 чаена чаша) и се слага в съд с повече вода.Слага се да заври и се засичат 30 мин. след завирането.Изчаква се да изстине хубаво,така че маста отново да се втвърди и се събира с лъжица - самата мас остава като капак върху водата.Събраната мас е вече съвсем обезсолена,защото всичката сол е останала във водата! " Малко тъп въпрос, но какво ще рече "засича се 30 мин." тоест 30 мин трябва да ври ли?

^ Не, малко, а доста тъп! След, като заври чакаш 30 минути.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Света На Мечтите
    mynichka видях,че ползваш еднолитров шампоан с пудра захар.Как мислиш ти действа и не смяташ ли,че количеството е прекалено много?

Голям фен Аватара на Colombia
    Хора,доволни ли сте от този шампоан?И какъв е аромата му?

I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    ^ аз го имам, но все още не съм го ползвала... на мен ми харесва как мирише, но не е нищо особено... има доста доволни от него

Banned Мега фен
    момичета утре някой ще си прави ли маска ?

Град
    Света На Мечтите
    Аз - сутринта.

MegiBoOm, шампоанът ми е препоръчан от фризиорката ми и ми действа много добре. Аз не мога много много да му видя ефекта понеже винаги преди да се изкъпя си правя маска- но ми измива маската добре и косата ми е прекрасна до следващото миене- 3/ 4 ден. Иначе количеството е голямо и го ползваме 3ма човека горе- долу 3 месеца.

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз вече приключвам с тривитаминола, взех си стимулант и мисля да слагам само от него.. и да стоя около 45-60 мин.

Град
    Света На Мечтите
    Момичета, понеже искам по-бързо да привърша тривитаминола, за да си купя и аз стимуланта, дали ще мога да си мажа цялата коса или поне корените и връхчетата и да стоя така 1ч. и след това да отмия много хубаво?

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    момичета утре някой ще си прави ли маска ?
    аз ще си правя на обяд сигурно понеже слагам маска само в корените,мисля да си намажа краищата с бадемово масло,че са доста сухи ще седя час,час и половина,повече не издържам
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета, понеже искам по-бързо да привърша тривитаминола, за да си купя и аз стимуланта, дали ще мога да си мажа цялата коса или поне корените и връхчетата и да стоя така 1ч. и след това да отмия много хубаво?
    Момичета, моля за отговор.

Иначе утре сутринта съм на фризьор и ще кажа да ми махнат всичкоо, което цъфти ( а то страшно много) и не ме интересува колко ще я скъся, обаче просто не издържам вече!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    За какъв стимулант си говорим тук?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Света На Мечтите
    За този на Икаров.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми