- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Аз утре ще си правя маска с тривитаминол.
Иначе момичета нали Ви казах,че съм си взела тази маската на Миозотис.Е хубаво де, тя е 500мл., а пише,че е годна само 8м. след отварянето й.Аз съм сигурна,че за 8 месеца няма да мога да я изхабя и ще трябва да я хвърлям.Вие имате ли такъв проблем?![]()
В темата бях чела, че срока на годност на тривитаминола е само 28 дена .. и понеже аз го имам от повече време .. има ли някакъв проблем да го слагам в маските ? Също да ви попитам... вие в корените или по дължината нанасяте маските си ?![]()
Объркала съм се. Имах предвид 2-3 пъти седмичноПървоначално написано от kittenella
![]()
Аз те съветвам да си купиш нов тривитаминол, за да не стане някакъв фал.Иначе маските с тривитаминол се нансят по цялата коса.Първоначално написано от wiiwa
И да 2-3 седмично е добре да си миеш косата, като след измивване с шампоан трябва да ползваш и балсам. (:
Сигурна ли си, че няма да можеш за 8 месеца, мен една такава трудно би ми стигнала за 4...това си е доста време.Първоначално написано от MegiBoOm
Да и аз не мога да я свърша, затова с една приятелка си я делим- и тъкмо си я използваме както трябва без да и изтича срока на годност.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами да няма да мога, защото на мен един обикновен бласам от 250мл. ми стига за около два шампоана - т.е. за около 4 месеца.![]()
Раздели си я с някоя приятелка![]()
Ми да, попитай дали някой иска. То след 8 месеца в банята може вярно да не е вече хубава. А може и срока и да изтече - зависи кога е направена.
Срока й е до 2014г., което е добре.
Иначе няма никоя, с която да я разделя, ама какво да се прави.Ще я ползвам 8 месеца и после ще я хвърля. И без това за косата трябва да се ползват разнообразни продукти. (:
Добре, виж вътре да не попада вода или пък нещо друго и предполагам, че може да я ползваш и след това.
"Обезсоляване на маста:Взима се известно количество мас (например 1 чаена чаша) и се слага в съд с повече вода.Слага се да заври и се засичат 30 мин. след завирането.Изчаква се да изстине хубаво,така че маста отново да се втвърди и се събира с лъжица - самата мас остава като капак върху водата.Събраната мас е вече съвсем обезсолена,защото всичката сол е останала във водата! " Малко тъп въпрос, но какво ще рече "засича се 30 мин." тоест 30 мин трябва да ври ли?![]()
^ Не, малко, а доста тъп! След, като заври чакаш 30 минути.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
mynichka видях,че ползваш еднолитров шампоан с пудра захар.Как мислиш ти действа и не смяташ ли,че количеството е прекалено много?
Хора,доволни ли сте от този шампоан?И какъв е аромата му?
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^ аз го имам, но все още не съм го ползвала... на мен ми харесва как мирише, но не е нищо особено... има доста доволни от него![]()
момичета утре някой ще си прави ли маска ?![]()
MegiBoOm, шампоанът ми е препоръчан от фризиорката ми и ми действа много добре. Аз не мога много много да му видя ефекта понеже винаги преди да се изкъпя си правя маска- но ми измива маската добре и косата ми е прекрасна до следващото миене- 3/ 4 ден. Иначе количеството е голямо и го ползваме 3ма човека горе- долу 3 месеца.
Аз вече приключвам с тривитаминола, взех си стимулант и мисля да слагам само от него.. и да стоя около 45-60 мин.
Момичета, понеже искам по-бързо да привърша тривитаминола, за да си купя и аз стимуланта, дали ще мога да си мажа цялата коса или поне корените и връхчетата и да стоя така 1ч. и след това да отмия много хубаво?
аз ще си правя на обяд сигурноПървоначално написано от FuCKkK13
понеже слагам маска само в корените,мисля да си намажа краищата с бадемово масло,че са доста сухи
ще седя час,час и половина,повече не издържам
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Момичета, моля за отговор.Първоначално написано от MegiBoOm
Иначе утре сутринта съм на фризьор и ще кажа да ми махнат всичкоо, което цъфти ( а то страшно много) и не ме интересува колко ще я скъся, обаче просто не издържам вече!
За какъв стимулант си говорим тук?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива