.
Затворена тема
Страница 45 от 58 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1447
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На глис от жълтата серия.

Иначе в момента съм си намазала корените само с тривитаминол и след 1 час ще отмия.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sunshine01
    FuCKkK13 Бих искала нещо за блясък, но май е по-добре първо да си направя някоя подхранваща маска, защото косата ми е изтощена от тая преса.
    ами маслата придават блясък,оцета(ябълков най-добре,но още по-добре домашен ) и лимона...на мен много добре ми действа,когато си намажа цялата коса с зехтин.. има мн хубав блясък ето няколко,които ти изкарах от нета :
    МАСКИ ЗА БЛЯСЪК
    (1) 2 суп. Л. мед, разбъркани със сока от един лимон до хомогенна смес, се нанасят на суха коса с помощта на гребен. - дават го да стои 10 мин. и да се отмие,но според мен трябва да стоиш най-малко 30 мин. (можеш да си обливаш косата с коприва.. тя придава блясък и заздравява)

(2) Маска за възвръщане блясъка на косата

Изцедено кисело мляко или заквасена сметана се смесват с пасирани плодове по избор. Получената каша се разнася по цялата коса и се оставя за около 30 минути. След това се измива само с вода и един жълтък, без никакъв шампоан.
    (3)
    Сока на 2 лимона се смесва с 1 с. л. масло от пшенични кълнове. Втрива се в корените и по дължината. След 20-30 мин. се измивате и накрая изплаквате косата си с подкиселена вода с 2 с. л. лим. сок
    (4) Маска за блясък

1 ампула или 1 лъжичка бадемово маслo, 1 с. л. сок от лимон или оцет (за предпочитане ябълков), 1 с. л. алкохол без значение какъв (ракия, водка, уиски или др.), 1 жълтък, 1 с. л. кисело мляко
    Съставките се разбъркват в съд, поставен на котлона, до получаването на хомогенна, леко затоплена смес. Намазват се първо корените на главата, а след това и краищата. Главата се завива с кърпа и с найлонова торба. Маската трябва да седи около 1.30- 2 часа. Прави се веднъж месечно. (според мен, може и по-често)
    xMonzzy малко забравих за какво говорехме, но се сетих и според мен е добре така.. и аз си я мия на 3ти ден и после на 4ти...
    wiiwa купена Меги ти каза - жълтата на Глис, иначе можеш да си мажеш косата с масло от пшеничен зародиш... меда помага за нацъфтели краища.. а иначе за растеж - тривитаминол,бадемово масло .. абе всичко,което може да се сложи подхранва малко или много и помага за растежа
    MegiBoOm аз до колкото помня, когато си мазах косата само с тривитаминол после ми беше много мекичка ..да кажеш как се е отразило..
    а аз утре ще си правя маска и ще кажа какво съм сложила
    Момичета, и аз като започнем училище няма да си правя толкова често маски, като повечето от вас, но се надявам да си запазим темичката и пак да си пишем как се грижим за косите си.. няма значение купени,домашни маски,това дали ще си мажем косата само с едно нещо, но да си запазим темичката ! .. дано и вие да мислите като мен

И за маски и т.н., и за прически.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Съгласна съм с FuCKkK13.На училище или не,косата си е мания
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз, ако имам време разбира се,че ще пиша!

Иначе сега си измих косата и я оставих да изсъхне сама и наистина е много мека.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от evermore
    И за маски и т.н., и за прически.
    ами маски.. щом ти е така третирана косата е нормално да ти е суха..прави си маски за коса с много масла.. можеш, когато те мързи да си мажеш косата само с зехтин за 1-2-3 часа преди да се изкъпеш.. прави косата много мекичка..можеш да си направиш маска примерно бадемово масло,масло от пшеничен зародиш, зехтин,тривитминол,жълтък и ракия... можеш и кисело мляко да добавиш, но ако го добавиш още някакво масло или от маслата в по-голямо количество.. купи си от спрейчетата на Глис - жълтото или розовото - от тях съм доволна... можеш да си купиш шампоан на Глис -черния с черен флуид примерно (спрейче) те са за изтощена коса.... не я третирай с преси,маши и т.н. .. прически.. след като се изкъпеш докато ти е влажна косата се сплиташ на 5-6 плитки от корените ! за да има обем.. спиш така или чакаш да изсъхне напълно косата.. ако ти е дълга 4 часа минимум !...можеш на рибена кост,на 2 рибени кости.. можеш на рибена кост пак на мокра коса и пак чакаш да изсъхне, също става хубаво накъдрена.. можеш да си я къдриш с хартийки,ролки,сламки....за прическа в ежедневието.. ако си я плетеш на плитки и така ти се накъдря може просто ако имаш бритон да го хванеш на едната страна или отгоре, или да си направиш от едната страна до ухото 2-3 малки плитки, или да си направиш плитка тип ''венче'' ... за друго сега не се сещам.. ако има нещо питай

Благодаря на FuCKkK13

МНОГО ти благодаря за изчерпателния отговор, FuCKkK13!

Banned Мега фен
    няма проблем
    момичета аз отново забравих да си купя хума .. и утре мисля да си намажа косата или само със зехтин или със стимулант за коса на икаров.. вие как мислите ?

Banned Мега фен
    ааа и утре кой ще си прави маска ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Аз може би,ако намеря стимулнта на Икаров.Ти как го нанясаш,колко седиш с него,т.н. ?
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Аз може би,ако намеря стимулнта на Икаров.Ти как го нанясаш,колко седиш с него,т.н. ?
    може би за маска или за стимулант ? .. ами нанасям го по цялата коса и в корените и стоя него различно.. но не по-малко от 1 час

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Здравейте сладуранки

Искам да ви попитам някоя използва ли дървен гребен и доволна ли е ... Също се чудя дали да си вземам някакви ампули за растеж и подхранване
    И ще ми препоръчате ли нещо за цъфтящи краища различно от кристали или масло от пшеничен зародиш, защото просто не ми харесва а краищата ми са винаги ужасни.

За информация:
    Използвам Сайъс за суха коса (шампоан и балсам)
    и след баня - Оранжевото спрейче на Глис :
    http://static1.framar.bg/product/201...354glis-19.jpg
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Здравейте сладуранки

Искам да ви попитам някоя използва ли дървен гребен и доволна ли е ... Също се чудя дали да си вземам някакви ампули за растеж и подхранване
    И ще ми препоръчате ли нещо за цъфтящи краища различно от кристали или масло от пшеничен зародиш, защото просто не ми харесва а краищата ми са винаги ужасни.

За информация:
    маска домашна ? .. мажеш си цялата коса с някакво масло и стоиш така 30 мин или повече... жълтия спрей на Глис е за цъфтящи краища... също така ако вече за цъфнали няма какво да ти помогне - трябва да ги одрежеш... пак от жълтата серия на Глис - маската... пий повече вода .. и това общо взето

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Здравейте сладуранки

За информация:
    маска домашна ? .. мажеш си цялата коса с някакво масло и стоиш така 30 мин или повече... жълтия спрей на Глис е за цъфтящи краища... също така ако вече за цъфнали няма какво да ти помогне - трябва да ги одрежеш... пак от жълтата серия на Глис - маската... пий повече вода .. и това общо взето

Ей FuCKkK13 ти си златнааа
    Няма втора като тебе.. само знаеш да помагаш- супер си да знаиЙиш
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    Здравейте сладуранки

За информация:

Ей FuCKkK13 ти си златнааа
    Няма втора като тебе.. само знаеш да помагаш- супер си да знаиЙиш

Голям фен Аватара на joannalof
    Днес си направих обичайната маска:
    хума
    мляко
    бира
    оцет
    кафе
    бадемово масло
    Сега си имам мекичка косичкааа Бирата ми действа вълшебно
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на pressiana
    Утре ще си правя със стимулант само. Сега видях горното мнение и реших.. ще потопя краищата в бира и ще си седя така + стимуланта 2-3 часа.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Има ли някой, който пие Геритамин, Герилукс или подобни? И има ли въздействие върху косата ви? Аз си купих днес и ефект ще видя късно, но ми е интересно при другите как е. А и да попитам нещо, косата ми бързо се омазнява, мия я през ден, най-много два, като когато я мия през два, седя с вързана коса. А в краищата е много суха, въпреки че не съм ползвала преса два месеца, а преди това се постригвах..все пак си е нацъфтяла...А искам да порасне по-бързо...Притеснявам се, че стимуланта на Икаров ще я омазни повече? Някакви съвети? Ползвам Жълтата серия на Глис - шампоана и спрея.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Има ли някой, който пие Геритамин, Герилукс или подобни? И има ли въздействие върху косата ви? Аз си купих днес и ефект ще видя късно, но ми е интересно при другите как е. А и да попитам нещо, косата ми бързо се омазнява, мия я през ден, най-много два, като когато я мия през два, седя с вързана коса. А в краищата е много суха, въпреки че не съм ползвала преса два месеца, а преди това се постригвах..все пак си е нацъфтяла...А искам да порасне по-бързо...Притеснявам се, че стимуланта на Икаров ще я омазни повече? Някакви съвети? Ползвам Жълтата серия на Глис - шампоана и спрея.

И на мен мазната ми коса беше голям проблем.Не че сега не съм с мазна.Просто трябва да си се къпеш през ден,това е.На краищата слагаш ли кристали?Вършат работа.Иначе,момичета споделят,че слагането на стимуланта,напротив,регули ра омазняването на косата.FuCKkK13 е ползвала хининовия шампоан,каза,че той ѝ изсушавал косата.Вземи си - хем ще расте,хем ще поизсуши Аз скоро почвам пак да си пия Геритамин-а.Спрях го през лятото,но пак почвам.Бях доволна преди,имах здрава и мека коса,и нокти.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    аз пия... и върху косата ефект няма.. пия геритамин...както ти казаха за хининовия шампоан... а стимуланта по принцип трябва да регулира омазняването.. майка ми има мазна коса и на нея и се омазнаваше малко по-бавно след стимуланта .... когато се къпеш слагай шампоан само с корените,а връхчетата им стига само да мине през тях, а това става вече като отмиваш шампоана..пий много вода !!!....пробвай да си миеш косата поне на 2 дни, няма значение че единия ще ходиш вързана....спрея го пръскай само по краищата... ако ползваш преса използвай термозащитен спрей....ако много ти се омазнява косата можеш да ползваш бебешка пудра в корените, по малко количество, за да не побелява.. има такава специална пудра, но е доста парички, за това ти казвам бебешка пудра и слагаш само в корените... ами това е.. за друго точно сега не се сещам .. аа можеш да правиш маска с хума,оцет,ракия и жълтък в корените,а върховете да ги мажеш с масло от пшеничен зародиш и мед...

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Утре ще си правя със стимулант само. Сега видях горното мнение и реших.. ще потопя краищата в бира и ще си седя така + стимуланта 2-3 часа.
    Бира в краищата не знам дали ще има някакъв ефект,аз си поливам цялата глава и най-вече в корените.После ми стои по бухнаха,обемна косата
    А за мазната коса,когато си правя маската с хума винаги ми се омазнява по-бавно балсам,спрей винаги слагам в краищата,за да ми се омазнява бавно
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

"мажеш си косата с някакво масло"
    Само да попитам това включва ли и Кокосовото масло на Икаров?
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от IhaveSwag
    ами да... кокосово,масло от пшеничен зародиш,масло от жожоба,бадемово масло и т.н.

Цитирай Първоначално написано от IhaveSwag
    ами да... кокосово,масло от пшеничен зародиш,масло от жожоба,бадемово масло и т.н.
    Благодаря ти много.
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си