- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата vol.2
Да, намерих я снимката. И аз съм ги ползвала и бях много доволна..ще ги потърся пак. Мерси многоПървоначално написано от FuCKkK13
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ЗдравейтеКосата ми е доста изтощена и суха от пресата... това лято започнах да си правя маската с тривитаминол,но не виждам някакво подобрение. Последният път сложих тривитаминол,кисело мляко,лимонов сок,ракия,кафе,мед,бадемово масло и от пшеничен зародиш иии така ми се омазни косата,чеее
... Сега си купих това http://www.boots.com/en/Lee-Stafford...st-200ml_8799/ за преса, някой ползвал ли го е ?
Защо не спреш употребата на преса или поне малко да я намалиш? Ако продължаваш да я гориш, от маските няма да видиш особено голям ефект.
Първоначално написано от nimfetka7
От всеки,абсолютно всеки козметичен магазин или аптека.Цените варират от 1 лев нагоре.![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
от аптекатаПървоначално написано от nimfetka7
.. различно, но не е много скъпа
titinkaa слагай и в маската и след това след баня... според мене така ще е по-добре, а иначе ампули и стимулант за косаа и ако ползваш често преса напоследък може и от това да е, защото на доста хора от пресата спира да им расте..но това става при по дълго използване.. не знам.. пробвай с нещата, които ти казах.. и хининов шампоан можеш да си купиш.. или да обливаш косата с коприва..
nelly111 колко време ползваше преса и в момента ползваш ли? .. това за пресата не съм го ползвала.. мисля, че маската е добре, но щом ти се е омазнила слагай повече от омазняващите съставки... в момента колко е дължината на косата ти ? и има ли нацъфтяло ?
Е, ако много й се омазнява, по-добре повече изсушаващи.
И м/у-другото има много начини за къдрене, без горене на косата, можеш да пробваш.
Днес си взех шампоана на Глис - черния. До сега бях с хининовия на Милва, но много ми заплиташе косата..
Иначе черния Глис в ДМ във Варна е на промоция - 4,99, 400мл : ))
titinkaa, имам чувството, че косата ти не расте вече от прекаленото 'третиране', което й правиш. Има ли нещо, което да не си слагаш на косата и въобще правиш ли почивки? Ти я съсипа от маски, дай й да диша. Това е пристрастена работа.Първоначално написано от titinkaa
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Как мислите.. ако не ми отива вдигнат бретон, а ми отива страничен, дали ще ми отива прав? Утре мисля да отида на фризьор да ми изтънят горния пласт и да ми направят бретона някак си, ама не знам как.. иска ми се да видя дали ще ми отива прав, ама ..![]()
Утре трябва да си взимам термозащитен спрей .. от този на Саяс какво ще кажете ? Или ако не, кой да си взема. И да очаквам ли пълна защита ?
^ може и от това да е.. титинкаа кога последно си правила почивка от маски и т.н. и колко траеше тя... през почивката освен шампоан какво друго ползваше ?
ами без снимка нищо не може да се каже.. защо направо не питаш фризьорката си ?Първоначално написано от pressiana
И аз мисля, че трябва да оставиш косата си да почине.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Не,Сайъс е боклук.По-добре си вземи по-скъпичък,но пък въшещ работа защитен спрей от фризьорката ти.Първоначално написано от wiiwa
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами ползвам преса от около година,но не съм използвала термозащитни продукти и доста ми се увреди. Последно ползвах преса преди 2-3 месеца и след морето доста си скъсих косата около 6-7 пръста и започнах с маската. В момента ми е до гърдите някъде е ще правя почивка от маската с тривитаминола,така че си взех маската на Миосотис,черният шампоан,балсам и спрей на Глис![]()
Фък13, фризьорката ми ми каза, че ще ми отива![]()
Не ми отива без, т.е. като е вдигнат съм супер смешна..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._3390247_n.jpg
Имам широко чело и така ..![]()
ох.. тоя въпрос го задаваш за 2-3 пътПървоначално написано от wiiwa
...казахме ти в предните страници.. има цяла тема за този протектор.. прочети я и сама реши ...
Момичета ползвали ли сте тази маска и какво ви е мнението за нея..защото мисля да си я поръчам
http://3.bp.blogspot.com/_HBvG5HIAYI...0/S8001196.JPG
П.П това е подхранваща маска с екстракт от маслина![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
ами щом ти е казала значи ще ти отива.. направи си... поне бритоните бързо растат..Първоначално написано от pressiana
![]()
nelly111 боядисвала ли си си косата или някакви химични процедури ?
иначе можеш да си мажеш косата с масло от пшеничен зародиш или масло от жожоба... от жожоба мисля, че ще е най-добре...спри с преси,маши,сешоари и т.н. ... можеш да си купиш и стимулант за коса... сега това се сещам, но щом е увредена от преси и т.н. значи е суха... а като е суха помагат маслата !
здравейте бях чула че с какао или с кафе беше се потъмнява цвета на косата и понеже искам да потъмня малко моя някой може ли да ми каже каква маска трябва да си направя и дали това за кафето е вярно ? :P
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
От кафето. Аз във всяка маска добавям кафе и наистина съм забелязала по-тъмни отенъци, а сега впръсквам и коприва, което засилва ефекта.Първоначално написано от sexyt0o
Решила съм да си купя преса и се чудя има ли видима разлика между тези трите:
1. http://remington.bg/product/profesio...emington-s2002
2. http://remington.bg/product/presa-za...emington-s1005
3. http://remington.bg/product/presa-za...emington-s7902
Четох, че има много доволни от първата. Има голяма разлика в цената между първата и третата. Чудя се дали ще има и разлика в изправянето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Зависи каква ти е косата. Ако е много гъста е по-добре да си вземеш втората, защото е с по-високи градуси. Btw много е добра, преди да си взема преса много я бях харесала.
Ами на 180 градуса се изправям попринцип и косата си ми стои права.
Третата има възможност за изправяне и на мокра коса. Това някой ползвал ли го е и става ли добре?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не ползвам преси изобщо,това лято 1 път съм се изправяла.А маски вече почти месец не съм правила.Бритона супер бързо расте,а дължината едвам забелязвам да е пораснала-пораснала е г/д 2 пръста.Ще си правя маски само с хининова вода и тривитаминол,рициново и бадемово масло,пък да видим какъв ще е ефекта.Утре съм на фризьор да се подстрижа,че бритона ми пречи вече,а дължината ми е малко нацъфтяла.