.
Затворена тема
Страница 48 от 58 ПървиПърви ... 38444546474849505152 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1447
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    FuCKkK13
    и аспирин слагам и бадемово масло комбинирано с тривитаминола,но не виждам ефект върху дължината,а само върху бретона.Дали да не слагам към всичко и хининова вода в маската,дали ще помогне повече?
    а защо хининовата вода не си я впръскаш в корените вместо да я добавяш към маската ?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    а снимки на нашата козметика rakiQ беше пуснала една снимка и видях, че има като моите кристали... не знам дали ще намеря снимка...не намерих снимка, но шишенцето е подобно, а течността е същата
    ето:
    Да, намерих я снимката. И аз съм ги ползвала и бях много доволна..ще ги потърся пак. Мерси много
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравейте Косата ми е доста изтощена и суха от пресата... това лято започнах да си правя маската с тривитаминол,но не виждам някакво подобрение. Последният път сложих тривитаминол,кисело мляко,лимонов сок,ракия,кафе,мед,бадемово масло и от пшеничен зародиш иии така ми се омазни косата,чеее ... Сега си купих това http://www.boots.com/en/Lee-Stafford...st-200ml_8799/ за преса, някой ползвал ли го е ?

Защо не спреш употребата на преса или поне малко да я намалиш? Ако продължаваш да я гориш, от маските няма да видиш особено голям ефект.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    А да попитам бебешката пудра колко струва и от къде мога да си я закупя?

От всеки,абсолютно всеки козметичен магазин или аптека.Цените варират от 1 лев нагоре.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    А да попитам бебешката пудра колко струва и от къде мога да си я закупя?
    от аптеката .. различно, но не е много скъпа
    titinkaa слагай и в маската и след това след баня... според мене така ще е по-добре, а иначе ампули и стимулант за коса а и ако ползваш често преса напоследък може и от това да е, защото на доста хора от пресата спира да им расте..но това става при по дълго използване.. не знам.. пробвай с нещата, които ти казах.. и хининов шампоан можеш да си купиш.. или да обливаш косата с коприва..
    nelly111 колко време ползваше преса и в момента ползваш ли? .. това за пресата не съм го ползвала.. мисля, че маската е добре, но щом ти се е омазнила слагай повече от омазняващите съставки ... в момента колко е дължината на косата ти ? и има ли нацъфтяло ?

Е, ако много й се омазнява, по-добре повече изсушаващи .
    И м/у-другото има много начини за къдрене, без горене на косата, можеш да пробваш.

Голям фен Аватара на taamara
    Днес си взех шампоана на Глис - черния. До сега бях с хининовия на Милва, но много ми заплиташе косата..
    Иначе черния Глис в ДМ във Варна е на промоция - 4,99, 400мл : ))

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    FuCKkK13
    и аспирин слагам и бадемово масло комбинирано с тривитаминола,но не виждам ефект върху дължината,а само върху бретона.Дали да не слагам към всичко и хининова вода в маската,дали ще помогне повече?
    titinkaa, имам чувството, че косата ти не расте вече от прекаленото 'третиране', което й правиш. Има ли нещо, което да не си слагаш на косата и въобще правиш ли почивки? Ти я съсипа от маски, дай й да диша. Това е пристрастена работа.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на pressiana
    Как мислите.. ако не ми отива вдигнат бретон, а ми отива страничен, дали ще ми отива прав? Утре мисля да отида на фризьор да ми изтънят горния пласт и да ми направят бретона някак си, ама не знам как.. иска ми се да видя дали ще ми отива прав, ама ..

Супер фен Аватара на wiiwa

..

Утре трябва да си взимам термозащитен спрей .. от този на Саяс какво ще кажете ? Или ако не, кой да си взема. И да очаквам ли пълна защита ?

Banned Мега фен
    ^ може и от това да е.. титинкаа кога последно си правила почивка от маски и т.н. и колко траеше тя... през почивката освен шампоан какво друго ползваше ?
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Как мислите.. ако не ми отива вдигнат бретон, а ми отива страничен, дали ще ми отива прав? Утре мисля да отида на фризьор да ми изтънят горния пласт и да ми направят бретона някак си, ама не знам как.. иска ми се да видя дали ще ми отива прав, ама ..
    ами без снимка нищо не може да се каже.. защо направо не питаш фризьорката си ?

Супер фен Аватара на psych0
    И аз мисля, че трябва да оставиш косата си да почине.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Утре трябва да си взимам термозащитен спрей .. от този на Саяс какво ще кажете ? Или ако не, кой да си взема. И да очаквам ли пълна защита ?
    Не,Сайъс е боклук.По-добре си вземи по-скъпичък,но пък въшещ работа защитен спрей от фризьорката ти.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ами ползвам преса от около година,но не съм използвала термозащитни продукти и доста ми се увреди. Последно ползвах преса преди 2-3 месеца и след морето доста си скъсих косата около 6-7 пръста и започнах с маската. В момента ми е до гърдите някъде е ще правя почивка от маската с тривитаминола,така че си взех маската на Миосотис,черният шампоан,балсам и спрей на Глис

Супер фен Аватара на pressiana
    Фък13, фризьорката ми ми каза, че ще ми отива
    Не ми отива без, т.е. като е вдигнат съм супер смешна..

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._3390247_n.jpg

Имам широко чело и така ..

Banned Мега фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    ох.. тоя въпрос го задаваш за 2-3 път ...казахме ти в предните страници.. има цяла тема за този протектор.. прочети я и сама реши ...

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Момичета ползвали ли сте тази маска и какво ви е мнението за нея..защото мисля да си я поръчам
    http://3.bp.blogspot.com/_HBvG5HIAYI...0/S8001196.JPG

П.П това е подхранваща маска с екстракт от маслина
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Фък13, фризьорката ми ми каза, че ще ми отива
    Не ми отива без, т.е. като е вдигнат съм супер смешна..

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._3390247_n.jpg

Имам широко чело и така ..
    ами щом ти е казала значи ще ти отива.. направи си... поне бритоните бързо растат..
    nelly111 боядисвала ли си си косата или някакви химични процедури ?
    иначе можеш да си мажеш косата с масло от пшеничен зародиш или масло от жожоба... от жожоба мисля, че ще е най-добре...спри с преси,маши,сешоари и т.н. ... можеш да си купиш и стимулант за коса... сега това се сещам, но щом е увредена от преси и т.н. значи е суха... а като е суха помагат маслата !

:)

здравейте бях чула че с какао или с кафе беше се потъмнява цвета на косата и понеже искам да потъмня малко моя някой може ли да ми каже каква маска трябва да си направя и дали това за кафето е вярно ? :P
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Повече от фен

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от sexyt0o
    здравейте бях чула че с какао или с кафе беше се потъмнява цвета на косата и понеже искам да потъмня малко моя някой може ли да ми каже каква маска трябва да си направя и дали това за кафето е вярно ? :P
    От кафето. Аз във всяка маска добавям кафе и наистина съм забелязала по-тъмни отенъци, а сега впръсквам и коприва, което засилва ефекта.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Решила съм да си купя преса и се чудя има ли видима разлика между тези трите:
    1. http://remington.bg/product/profesio...emington-s2002
    2. http://remington.bg/product/presa-za...emington-s1005
    3. http://remington.bg/product/presa-za...emington-s7902
    Четох, че има много доволни от първата. Има голяма разлика в цената между първата и третата. Чудя се дали ще има и разлика в изправянето.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен
    Зависи каква ти е косата. Ако е много гъста е по-добре да си вземеш втората, защото е с по-високи градуси. Btw много е добра, преди да си взема преса много я бях харесала.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами на 180 градуса се изправям попринцип и косата си ми стои права.
    Третата има възможност за изправяне и на мокра коса. Това някой ползвал ли го е и става ли добре?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не ползвам преси изобщо,това лято 1 път съм се изправяла.А маски вече почти месец не съм правила.Бритона супер бързо расте,а дължината едвам забелязвам да е пораснала-пораснала е г/д 2 пръста.Ще си правя маски само с хининова вода и тривитаминол,рициново и бадемово масло,пък да видим какъв ще е ефекта.Утре съм на фризьор да се подстрижа,че бритона ми пречи вече,а дължината ми е малко нацъфтяла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си