.
Затворена тема
Страница 50 от 58 ПървиПърви ... 40464748495051525354 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1447
    Banned Мега фен

Re: ..

titinkaa аз също ти казах за стимуланта.. и тогава ако няма ефект си купи ампули .. а иначе маската по-добре от фризьорката ти.. аз съм си купувала наливна с чесън преди 2 год. и бях доволна, сега майка ми ползва същата и е доволна..
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    цяло лято се грижех за косата си, маски почнах от август, но през лятот не съм я горила нито нищо ... слагах и само тривитаминол в началото на лятото и я връзвах всеки ден, много хлабаво, за да не вреди.. и днес на 15 се изправих .. разочаровах се косата ми е мека и блестяща но не е пораснала, а и не е нацъфтяла изобщо, подстригах я скоро .. видях момиче с идеална коса, а то я гори всеки ден
    ами по принцип косата като порасне с 2-3 см. не й личи много...а и това на кой колко му вреди пресата е индивидуално.. а и има хора на които косите им растат бавно, но не цъфтят и такива на които им растат бързо, но и цъфтят... малко са хората на които им расте сравнително бързо косата дори без маски и не цъфти..продължавай с грижите и ще видиш някой, който не те е виждал от месеци как ще забележи (да се надяваме, че ще има какво да забелязва) а и от 1 месец маски какво искаш? чудо? .. айде.. не се отказвай

Супер фен Аватара на wiiwa

..

^ Кога да направя почивка и за колко време ? И да попитам , от спорта косата расте ли ? .. чела съм го някъде

Banned Мега фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    ^ Кога да направя почивка и за колко време ? И да попитам , от спорта косата расте ли ? .. чела съм го някъде
    още 1 месец прави маски и направи почивка от 1 месец...
    пак ще попитам : някой пробва ли обема с плитките ?

Мега фен Аватара на mynichka
    FuCKkK13, аз съм си правила това с плитките, наистина е хубаво- а и не се гори косата, но пък бързо ми се разваляха на мен. Не им бях слагала нито лак, нито нищо сигурно и затова държаха само около 1 ден.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    FuCKkK13, аз съм си правила това с плитките, наистина е хубаво- а и не се гори косата, но пък бързо ми се разваляха на мен. Не им бях слагала нито лак, нито нищо сигурно и затова държаха само около 1 ден.
    ами аз никога не слагам лак,пияни и т.н. и държат до следващото миене..

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз си ги правя преспивам с тях и на сутринта ги разплитам- първия ден обем всичко идеално, ама на втория вече не ми харесват много много. Имаш ли снимка като си си правила?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на dead_princess
    ще умраааа...косата ми е ужасна, не ми отива начупена, нито къдрева, а само изправена и в момента е толкова изтощена, въпреки че и правя маски : ) А няма как да да я скъся повече, защото я пускам дълга. /Не, че очаквам съвет, просто си споделям мъката /

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Аз си ги правя преспивам с тях и на сутринта ги разплитам- първия ден обем всичко идеално, ама на втория вече не ми харесват много много. Имаш ли снимка като си си правила?
    ами да... от днес даже... ей сега я качвам..

Banned Мега фен

Ами , тогава ще сложа мед , рициново масло,какао друго незнам Как е ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Ами , тогава ще сложа мед , рициново масло,какао друго незнам Как е ?
    ами ракия,мед,хума,рициново масло,зехтин (имаш ли? ) .. можеш да си купиш и бадемово масло... или у вас мас ако имаш.. можеш да сложиш.. иначе, за да си преценяваш вече сама:
    изсушаващи: хума,ракия,жълтък,кисело мляко
    омазняващи: всички масла,зехтина,тривитаминол ,свинска мас

Знам ги аз кои са изсушаващи и кои не .. Но , тая маска ще я направя само 1 път докато ми дойде стимуланта...Зехтин нямам , или поне незнам да имам.. И мас нямам , а тривитаминол вече не ползвам..Може да си взема бадемово пак , имах но свърши ...Може и от грозде да пробвам..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Знам ги аз кои са изсушаващи и кои не .. Но , тая маска ще я направя само 1 път докато ми дойде стимуланта...Зехтин нямам , или поне незнам да имам.. И мас нямам , а тривитаминол вече не ползвам..Може да си взема бадемово пак , имах но свърши ...Може и от грозде да пробвам..
    ами тогава сложи три неща.. примерно ракия,мед и рициново масло..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Това за какво точно е?
    кое за какво е?
    Имах в предвид как се използва и каква му е цената, защото съм го виждала при фризьорката ми и съм му хвърлила око.
    http://2.bp.blogspot.com/-fVRL8H4XaD...rend-it-up.JPG

anonymous708973
    Guest
    Уж е за изправяне. Убиец на къдрици пише :Д

Малко по-нагоре написах каква маска си направих, но след като се изкъпах е много суха. Пръсках спрей на Глис с 19 съставки, после и хининова вода, но е наистина много суха. Какво друго мога да и слагам като стане така, защото не винаги е този ефект.

Медът изсушава ли косата?
    Сухичка ми е, тази маска добре ли е:
    1 и 1/2 с.л. тривитаминол
    1 с.л. бадемово масло
    1 с.л. мед
    1 с.л. ракия
    Има ли нещо за прибавяне/махане ?
    Примерно кафе?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RainOfHope
    Медът изсушава ли косата?
    Сухичка ми е, тази маска добре ли е:
    1 и 1/2 с.л. тривитаминол
    1 с.л. бадемово масло
    1 с.л. мед
    1 с.л. ракия
    Има ли нещо за прибавяне/махане ?
    Примерно кафе?
    Медът има силно подхранващо действие.
    А за маската - по-добре да махнеш бадемовото масло или тривитаминола и да прибавиш да речем кафето.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Това за какво точно е?
    кое за какво е?
    Имах в предвид как се използва и каква му е цената, защото съм го виждала при фризьорката ми и съм му хвърлила око.
    http://2.bp.blogspot.com/-fVRL8H4XaD...rend-it-up.JPG
    ами за изправяне... мисля че е.. защо не питаш фризьорката ти дали е доволна... тя ще ти каже ако не е,ще ти предложи по-добро .. по принцип на този производител нещата са добри
    warmche повечко от омазняващите съставки или можеш да прибавиш някое др. масло
    RainOfHope медът мисля, че не... и мисля, че така маската е добре и, че можеш да сложиш кафе без да премахваш никоя съставка

Голям фен Аватара на taamara
    СНабдих се с фиксатор за къдрици..от дълго време си търся, накрая в ДМ намерих http://promooferti.com/dm-%D0%B1%D1%...80%D1%82-2011/ - на първата страничка, 4-ия продукт, на Виктория Бюти. Ползвали ли сте подобни продукти и какви са ви впечатленията?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    СНабдих се с фиксатор за къдрици..от дълго време си търся, накрая в ДМ намерих http://promooferti.com/dm-%D0%B1%D1%...80%D1%82-2011/ - на първата страничка, 4-ия продукт, на Виктория Бюти. Ползвали ли сте подобни продукти и какви са ви впечатленията?
    преди съм ползвала, но не този.. и бях доволна със сиг. ефекта е по-добър от пияни и т.н .. една моя съученичка редовно си ползва активатори за къдрици и е доволна..

Супер фен Аватара на psych0
    Аз смятам до края на тази седмица си махна връхчетата. Тук там имам малко цъфнало, пък и малко да се освежи.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Определено е по-добре от пяните, но е доста лепкаво. За първи път използвам такъв стилизант и още не съм се усъвършенствала ..

Ето такова си взех днес http://plamboy.com/Stilizirashta-vod...ria-p-620.html
    Някакви отзиви за този тип продукти? Още не съм го ползвала, но се надявам да има лека фиксация и къдриците да стоят възможно по на-стествения начин.
    Изобщо в момента съм на такава вълна - всякакви продукти за чупливи и къдрави коси :Д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Ето такова си взех днес http://plamboy.com/Stilizirashta-vod...ria-p-620.html
    Някакви отзиви за този тип продукти? Още не съм го ползвала, но се надявам да има лека фиксация и къдриците да стоят възможно по на-стествения начин.
    Изобщо в момента съм на такава вълна - всякакви продукти за чупливи и къдрави коси :Д
    ами за това не мога да ти помогна.. не съм ползвала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си