- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадна несподелена любов, заради кофти тайфата ми..
Здравейте,
На 14 години съм и до миналата година имах хубава компания. Сега приятелите ми са пропаднали пият, пушат всичко - дори трева, нито с момичета контактуват. Крият се само по тъмните улици и т'ва е и като идват някви момичета не се държат кат момичета - седят оригват се, пърдят и на мен не ми е приятно да излизам с такива...Аз не мога така. Има едни на моята възраст, където излизат с момичета и всички момичета ходят при тях,а на мен не ми е удобно да им кажа,че искам да излизам с тях по политически причини.. Просто не знам и на мен ми е много гадно.
Та харесах си едно момче от другия клас, не много, но пак е нещо, 'щото ми е време вече. Той си пада лошо момче, играч, но едно не мога да разбера наблюдава ме от ЧЕТИРИ дни, докато ходех в стаята им да си говоря с една съученичка и после ги видях да пушат заедно с едно друго момиче и на следващия ден вече ходеха, целуват се, прегръща я, говори й мили неща, но когато пак отидох до онази съученичка ПАК ме погледна но по различен начин, сякаш искаше да му кажа нещо и искаше да чуе целия ни разговор (тя стои пред него, а той беше със слушалки), този път като го видях просто му се усмихнах, не знам какво повече трябваше да направя. 'щот не съм курве да отида да му скоча на кура. Едни приятели разправят, че ходил с нея само щото пушела (аз не съм им казала че го харесвам, не са и забелязали) е кво като пуши? И АЗ ПУША!!! Кво като не изпушвам по една кутия не ден? Не знам какво трябва да направя, обичам го, но искам да разбера че и той ме харесва.Искам да ме покани да пушим заедно, да излезем някъде, а-у, до брак някой ден да се стигне.
Какво да правя? :С
Как така малко го харесваш,а докато завърши съдържанието на темата ти,го заобича,дори брак споменаваш?Много странни разсъждения.За теб май "харесвам" и "обичам" са с едни и също значение?
Първоначално написано от sasha_90
Ми, не знам една от компанията вика на гаджето си, че го обича, а после вика, че го харесва и съм се объркала. Сори.![]()
![]()
![]()
Ами гледам че се е ориентирало момчето и добре подбира. Съветвам те да пропиеш или да минеш на по-тегави опиати - така ще го впечатлиш и ще ти обърне внимание.Едни приятели разправят, че ходил с нея само щото пушела (аз не съм им казала че го харесвам, не са и забелязали) е кво като пуши? И АЗ ПУША!!!![]()
Така дори няма да се налага да му признаваш че го харесваш - той сам ще се досети. Може даже да му издишаш малко дим в лицето - забелязал съм ,че истинските дами добре разбират колко вървежен е този похват
![]()
ебах му ебавката, до половината текст си мислех, че е наистина, обаче после умрях![]()
![]()
![]()
![]()
Ела у нас, имам зелено![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Искам и аз.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ти нямаше ли си гаЖе и дилър в едно?Първоначално написано от Priceless
.. Нда и аз си мислех, че е наистина в началото, но после .. ми просветна![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
има за всички , заповядайте.Първоначално написано от Priceless
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
Кажи къде си и до 20 минути сме там.
Бтв колко време живот давате на темата?![]()
Тази вечер може и да не я видят, нещо в любов са ни отхлабили , има още 3-4 теми за ключ, ама нейсе ;дПървоначално написано от LambOfGod
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ооо, отивам да видя за какво говориш ;дПървоначално написано от LambOfGod
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много е добра !
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ем, не може да се отметне калпазанката сега ;дПървоначално написано от LambOfGod
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...