Здравейте,
На 14 години съм и до миналата година имах хубава компания. Сега приятелите ми са пропаднали пият, пушат всичко - дори трева, нито с момичета контактуват. Крият се само по тъмните улици и т'ва е и като идват някви момичета не се държат кат момичета - седят оригват се, пърдят и на мен не ми е приятно да излизам с такива...Аз не мога така. Има едни на моята възраст, където излизат с момичета и всички момичета ходят при тях,а на мен не ми е удобно да им кажа,че искам да излизам с тях по политически причини.. Просто не знам и на мен ми е много гадно.
Та харесах си едно момче от другия клас, не много, но пак е нещо, 'щото ми е време вече. Той си пада лошо момче, играч, но едно не мога да разбера наблюдава ме от ЧЕТИРИ дни, докато ходех в стаята им да си говоря с една съученичка и после ги видях да пушат заедно с едно друго момиче и на следващия ден вече ходеха, целуват се, прегръща я, говори й мили неща, но когато пак отидох до онази съученичка ПАК ме погледна но по различен начин, сякаш искаше да му кажа нещо и искаше да чуе целия ни разговор (тя стои пред него, а той беше със слушалки), този път като го видях просто му се усмихнах, не знам какво повече трябваше да направя. 'щот не съм курве да отида да му скоча на кура. Едни приятели разправят, че ходил с нея само щото пушела (аз не съм им казала че го харесвам, не са и забелязали) е кво като пуши? И АЗ ПУША!!! Кво като не изпушвам по една кутия не ден? Не знам какво трябва да направя, обичам го, но искам да разбера че и той ме харесва.Искам да ме покани да пушим заедно, да излезем някъде, а-у, до брак някой ден да се стигне.

Какво да правя? :С