.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    anonymous546178
    Guest
    ^ те двете неща са свързани.. За мен лостовете имат само 2 плюса.. да ходиш когато няма зала или когато нямаш пари
    Това за "зверското тяло" са глупости.. виж колко културисти са ходили на лостове и колко на фитнес
    Аз лично на лостове не мога да се натоваря като хората .. а тренировка, на която се чекнеш 4 часа на 1 лост, не е тренировка.. елате в залата и с тренировка за 40 минути няма да можете да станете една седмица от леглото, щото просто на лостове не се натоварваш по человечески.. Подходящи са за загрявка.. ии евентуално като още едно упражнение към фитнес програма, но в никакъв случаи не вместо нея...
    ПРОТИВНО на всичко, което казах ще препоръчам на автора да ходи на лостове, да тича, да се запише на някой свестен спорт (различен от футбол).. като стане на 16 да почне да тренира в залата..
    отново мое мнение.. 14годишните нямат място в залата, риска да се контузят от глупост и старанието да компенсират още непорасналата им пишка може да ги нарани доста сериозно.. но ако има кой да те контролира и да ти показва как се изпълняват упражненията- ДАВАЙ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    ^ те двете неща са свързани.. За мен лостовете имат само 2 плюса.. да ходиш когато няма зала или когато нямаш пари
    Това за "зверското тяло" са глупости.. виж колко културисти са ходили на лостове и колко на фитнес
    Аз лично на лостове не мога да се натоваря като хората .. а тренировка, на която се чекнеш 4 часа на 1 лост, не е тренировка.. елате в залата и с тренировка за 40 минути няма да можете да станете една седмица от леглото, щото просто на лостове не се натоварваш по человечески.. Подходящи са за загрявка.. ии евентуално като още едно упражнение към фитнес програма, но в никакъв случаи не вместо нея...
    ДАВАЙ
    myhahahaha стига ме разсмива.
    На лостовете културист не се става, но под зверско тяло - тяло на културист ли само разбираш??
    Във фитнеса цялден седя и не се умаряш , а на лосответе за 4 часа правилна тренировка макс и капваш....

Мега фен Аватара на Chacho
    Щом ти отнема 4 часа на лостовете да се натовариш, просто си представям колко тренираш. И на лостовете, и в залата може да ти се отразят зле повече от 2 часа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Има такава тема,по-добре заключете тая,докато не е станал пак някой тъп спор
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на ZipFail
    Съгласен съм с Chacho. Аз как успявам за 45-60 мин. да си направя супер тренировка, пък вие по 4 часа се чекнете и нищо да ви няма. Явно толкова и тренирате.

Иначе със собствено тегло да претренираш хич не е толкова трудно, аз вече 4ти ден едвам ходя от претоварени прасци, а щанга не съм пипвал от 2 месеца.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Щом ти отнема 4 часа на лостовете да се натовариш, просто си представям колко тренираш. И на лостовете, и в залата може да ти се отразят зле повече от 2 часа.
    Казах,че за 4 часа капваш от умора, не ,че не може и за по-малко.
    Аз никога не седя по-дълго от 2- 3 часа на лостовете... докато във фитнеса мога да издържам доста по -дълго.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Аз никога не седя по-дълго от 2- 3 часа на лостовете... докато във фитнеса мога да издържам доста по -дълго.
    сигурно може и да пренощуваш във фитнеса
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    сигурно може и да пренощуваш във фитнеса

Мега фен
    да на лежанката

Banned Фен
    Една добра тренировка на Street Fitness трябва да е максимум час и половина... и то по-интензивно. Да не казвам, че пак е много...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    Една добра тренировка на Street Fitness трябва да е максимум час и половина... и то по-интензивно. Да не казвам, че пак е много...
    Зависи колко си напреднал.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако си, трябва да е толкова..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Ако си, трябва да е толкова..
    Аз по-толкова попринцип, но някой път и повече , друг път и по-малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си