.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

море-цикъл

здравейте на всички ..така имам море след няколко дни и трябва да си предизвикам цикъла .. пробвах с канела е ч.л , но след това пих вода някъде пише , че не трябва , а другаде че трябва? ще ми дойде ли след като съм пила вода? моля ви спешно!

Голям фен Аватара на dami666
    Деца,за тампони не сте ли чували? Не мисля,че с такива бабини деветини ще стане нещо..Можеш да си преместиш цикъла с лекарства,но според мен не си заслужава да се тъпчеш с вредни лекарства,заради упорството да не сложиш един тъп тампон.
    Believe in yourself.

не искам да го ползвам!! имах някакъв страх от него.. просто ми е неприятно и неудобно!!!

Голям фен Аватара на dami666
    Това са някакви внушения..Не хапе,спокойно.Ако си решила,мъчи се с хапчета,с канела на дали ще стане,но хич не е здравословно да си бърникаш цикъла.
    Believe in yourself.

Guest
    и кво като си на море що трябва да го спираш

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Какъв ти е страхът от тампони? Ако е поставен правилно, няма от какво да се притесняваш.
    Като толкова се тревожиш отиди на лекар да ти предпише едни хапчета, които ти отлагат цикъла, щом така си се вманиячила...

аз съм на 11 и много искам да ми дойде кажете някакви начини?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anahi23
    аз съм на 11 и много искам да ми дойде кажете някакви начини?
    ти си на 11 и ще чакаш да ти дойде! това е начина

Град
    Beyond the Sea
    Пфф, аз и в най-зверския си болезнен ужасен цикъл си влизам и много ми дреме; тампон, превръзка без крилца, пак става, само не влизай за повече от 30 мин. После се изкъпи хубаво с интимен гел. И да, сигурно е вредно да се влиза в мръсната вода, но на мен нищо ми е нямало досега ..
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Голям фен
    Аз миналата година като бях на море бях в цикъл .. Докато плуваш дори и да ти тече не се вижда
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Предизвикване само с хапчета.
    За намаляване на течението и по скорошен край ампули витамин Ц и витамин К ( пробвах го наскоро няма грешка, настина намали течението и ми свърши 3 дни по рано )

опа чак сега видях, че темата е леко старичка, но мисля, че е доста актуална и все на някой ще му е от полза написаното в нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си