- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БЪРЗО ПОМАГАЙТЕЕ!!
Имам огроомен проблем.Пиша си с едно супер забавно и яко момче.На възраста на сестра ми е 18. Проблема ми е, че незнам как да се държа иска да излезнем аз той негов приятел и моя приятелка. Харесвам го наистина много но някакси испитвам срам от него (при положение че е супер сладък) какво да правя ..на някой случвало ли му се е?
На никой не му се е случвало.Ние не излизаме с хора.
Излезте само 2-мата и се опитай да се отпуснеш ...
Как да се държиш - be yourself.
200 такива теми има ..![]()
а какво ще правя..изпитвам някакъв ужас като си помисля че някой ще ни види, а съм на 15 о.О![]()
![]()
![]()
Баси хорора...те 18-годишните ядът хора,внимавай.
щом толкова се притесняваш,значи не е за теб.
Брях,брях
Ми излезте вечер и се скриийте в гората за да не ви гледат ..Първоначално написано от titkaaa
Харесваш го нали? Какво му мислиш действай направо, не спряхте да пускате тъпи теми през 5 мин ..![]()
могат да те изнасилят
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Няма от какво да се притесняваш годините нямат почти никакво значение.Още по добре е,че няма да сте само двамата щом ще си с приятелка би трябвало да си по-спокойна.Нямаш никаква полза от притеснението и от какво по точно те е срам по дяволите,просто се отпусни той няма да те изяде какво толкова никога ли не си излизала с момче,което харесваш.
!!Първоначално написано от FeelMyPain
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
15 и 18..
нали не е 12 и 32,баси о.о
no comment ..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от nepowtorima
x20
![]()
Нормално е да се притесняваш, просто спри да си набиваш такива мисли кой ще ви види или какво ще си помислят или бла бла бла ... стига е хора харесвате се и просто защото много ви е срам ще си изтървете шанса?![]()
![]()
![]()
![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Ще си с приятелка не се притеснявай
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
На всеки се е случвало, но трябва да се престрашишТрудно е само първия път.. но ако си допаднете, постепенно ще се отпуснеш и ще се чудиш за какво толкова си се притеснявала. Сега смело напред
![]()
Просто се пробвай,няма какво да загубишА и три години разлика не е въобще толкова странно
![]()
+1Първоначално написано от scandalousLady
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
недей излиза, ш свършиш у канавка![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
хмммм на колко си ?![]()
Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!
излез.. няма да се притесняваш тъй като приятелката ти е с теб.. и моля ви стига с коментари от сорта " излез стига си ревала" или " не ни се е случвало ние не излизаме с хора" .. Момичето е притеснено и просто търси съвет от някой, ако не ви харесва не коментирайте.. спестете си тъпите коментарчета..![]()
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...