.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 117
    Супер фен Аватара на Zaharinka

Той е с мен само заради външността ми...

Говорихме си просто с него,и го попитах:''ако бях грозна никога нямаше да ме погледнеш,нали?'' и той започна да ми обяснява,че зависело от др неща абе 1 вид се измъкваше.На мен ми стана суперр тъпо,от няколко дни само ми дрънка някви неща,с които ме отблъсква и имам чувството,че когато човек е хубав и красив никога няма да е щастлив истински понеже някой друг си вдига рейтинга по този начин.Чувствали ли сте се някак използвани заради външността си?Ужасно e....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Айде връщай се при бившия си.

ясно е, че си търсиш причина. Не знам кого залъгваш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ААААААААМИ .. аз мисля, че и ти не би погледнала момче, което не те привлича поне малко визуално, нали ? Всяка връзка, в началото й, започва от физическото привличане между двама души. Чак след това вече се трупат нещата. Не знам. Аз така мисля.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не. Аз съм наясно, че първото, с което се започва е външността. После вече се прибавят и другите фактори. Едва ли той е с теб САМО заради външността ти.
    Би ми станало тъпо, ако някой ми каже: "Ако ще да погрознееш, пак ще съм с теб." Бих се почувствала все едно няма критерии и ме е хванал просто ей така, а не, защото съм нещо по-специално в неговите очи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Да наясно съм,че външността играе роля ама да ти кажат,ако надебелееш бих се замислил дали ще остана с теб или ще станем приятели уж на майтап...

Мега фен
    Принцеската се е вкарала във филма и се обяснява като американските филмови пръдли как иска да не гледат само вида й. Супер.

Ти 'па явно си някаква неземна красавица... И с тва мислене си просто идеална за следващата "Мис България".

Град
    Варненска чайка
    ИИИИИИИИИИИИИ световен мир. И храна за гладните.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен
    И любов , много любов

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Да наясно съм,че външността играе роля ама да ти кажат,ако надебелееш бих се замислил дали ще остана с теб или ще станем приятели уж на майтап...
    Ами донякъде това е позитивно - макар и по-малко гаден начин. Това е едно от нещата, които те карат да спортуваш и да се грижиш за себе си. Преди всичко го правиш заради самата теб, но който ще да казва каквото ще, момчетата са ни един от най-големите стимули.

Според мен той просто не се е научил да се изразява като хората и ги цепи тия неща много грубо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Има ли значение как изглеждам,когато примерно утре може да стане инцидент и да не съм това,което съм.Мн сте зле...Принцеска съм била дъра-бъра просто се почувствах използвана...

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не. Аз съм наясно, че първото, с което се започва е външността. После вече се прибавят и другите фактори. Едва ли той е с теб САМО заради външността ти.
    Би ми станало тъпо, ако някой ми каже: "Ако ще да погрознееш, пак ще съм с теб." Бих се почувствала все едно няма критерии и ме е хванал просто ей така, а не, защото съм нещо по-специално в неговите очи.
    Права си,но аз съм тънко обидна и се засягам супер много от такива неща...

Град
    Варненска чайка
    Емииии.. не знам. Не мога да го разбера тоя начин на мислене.

Hilary_

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Ами донякъде това е позитивно - макар и по-малко гаден начин. Това е едно от нещата, които те карат да спортуваш и да се грижиш за себе си. Преди всичко го правиш заради самата теб, но който ще да казва каквото ще, момчетата са ни един от най-големите стимули.

Според мен той просто не се е научил да се изразява като хората и ги цепи тия неща много грубо.
    Вярно е. Просто не е красноречив.
    Напълно съм наясно, че хората гледат първо външния ми вид и тогава решават дали да ме опознаят. И аз постъпвам по същия начин. Ако някой не ми хареса на външен вид, шансът да поискам да го опозная е между 0 и 1%. Отнася се и за момиче - потенциална приятелка.

Така е било и така ще бъде.

Мега фен
    Ау ,някой има проблеми със самочувствието. Кофти

Въпросът е в това,че въпреки,че не е 1ва красота аз му дадох шанс понеже характерът му е добър,а той ми ги плямпа такива...

Отначало всичко започва с "харесване". Харесва ти очите, лицето, усмивката, тялото и изобщо външния ти вид. Кви са тея глупости... ми много ясно, че ако беше грозна нямаше да го привличаш. По-нататък във връзката вече започва истинското влюбване. Вие от колко време сте заедно?
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

Познаваме се като приятели от доста време,заедно сме от около 2 седмици.

Мега фен
    Е как за 2 седмици не е осъзнал каква невероятно интригуваща личност си. Аз вече да съм се влюбил до такава степен ,че и проказа да хванеш ще те клатя дей'н'найт.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Е как за 2 седмици не е осъзнал каква невероятно интригуваща личност си. Аз вече да съм се влюбил до такава степен ,че и проказа да хванеш ще те клатя дей'н'найт.
    Добра ирония...

ма колко си скромна
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами , нека да го кажа меко.
    Като си тъпа и необразована , ако си хубава и правиш добри свирки - пак е супер и не трябва да се чувстваш зле.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Нямам завършен 4ти клас

Мега фен
    тва беше ясно от самото начало

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тот ук по скоро проблема е че мерите с различни аршини.

Ти си направила компромис със... знам ли някой твой принцип и сега се сърдиш че и той не прави компромис с някой негов принцип заради теб.

Ми гледай сега за 2 седмици... в общия случай нищо не можете да направите. А и не е нормално да очакваш нещо друго, предвид чеоще сте на вълна "Ебаааати яките цици има тая".(не се хващай за думичките)

Ако проблема е другаде - че пича не знае как да си приказва с теб и ги пердаши квито му скимнат.. тогава верно проблема не е в теб.

Ама я се замисли над думите ми? Проблема е че ти казва че външния вид е важен или пробелма е че не прави компромис така както тиси наравила?

Щото ако те бъгва идеята че си вдига акциите само - почни малко по неглиже да го даваш. И виж каква ще е реакцията. Щото както и да го сучем с грим или без - ти пак си си ти. В смисъл 5 кила грим не те правят по хубава отколкото вече си. Само подчертават това което имаш/или нямаш като черти на лицето. Тъй че... пробвай да видим

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си