- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с мен само заради външността ми...
Американски форум - питаш и ти отговарят.
Руски форум - питаш и те те питат.
Български форум - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Кооооооооолко вярно! Захаринке, просто няма смисъл да се надяваш на някакъв съвет от тоя форумНай-добре да се оправяш сама
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Оф, айде, моля ти се. Оня ден се регнала, с 30 мнения и кифлата вече се прави на кроасан.
Като не е права, какво да й кажем?
Или какво да кажем на милионите тъпи автори на милиардните още по-тъпи теми?
"Аз съм супер красива , идеална, обаче гаджето ми ми намекна, че ме харесва само заради това и сега трябва да правя фасони , инак вътрешно умирам от кеф".Първоначално написано от sladkishka95
Съвети ? Нека да не давам съвети , аз съм тъпо завистливо и грозно копеле ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Леле 1 нормално смислено мнение,над което да помисля,ама че сте мушмули...ама аз като ви съветвам не мрънкате,налиПървоначално написано от valdesbg
![]()
колкото и да е красив човек, характера му винаги го загрозява, знай го.. трябва да се научиш да си малко по-скромна
Добре като не е права и го кажете, за кво трябва да я обиждате? Айде ся и мене ме нахранихте. Полека бе хора, много се впрягате. Това ми е нова регистрация, ПЪК АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ СЪС СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ БЯХ МЕГА ГИГА ОГРОМЕН ФЕН С 4544564561321 МНЕНИЯ И СЕ ЧУВСТВАХ НАПРАВО КАТО БАНИЦА И ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНАХ В TEENPROBLEM!!!!!!!!!!!! Айде стига де.Първоначално написано от PinkPan7her
Освен да те полеем с по една боза ?ПЪК АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ СЪС СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ БЯХ МЕГА ГИГА ОГРОМЕН ФЕН С 4544564561321 МНЕНИЯ И СЕ ЧУВСТВАХ НАПРАВО КАТО БАНИЦА И ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНАХ В ТИЙНПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!
Не се мисля за Мис свят или нещо подобно,човек е красив,когато е щастлив и усмихнат,всъщност от доста време пребивавам в този форум и тези реакции не ме учудват..понеже на човек всичко може да му се случи и да се допита до непознати,които не са пристрастни.В единият ден може да ме наливате,но на другия може вас да ви изкарат какъв ли не и какви ли не изводи да си направят.Виждала съм мнения от сорта: ''Никога не съм мислила,че ще ми се наложи да пиша тук за еди-какво си''
сладкишка95, подписа ти ми харесва, сама доказваш, че си нямала друга регистрация, пиче си споко
всичките сте много красиви и всички момчета са ви в краката, СПОКО!
Или айрян. ММММММММ.
Сладкишченценцненце - от високо най-боли.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
много сте злее![]()
Сладкишче права си мила..момичето пита,тея веднага да обидятпийте си хапчетата редовнооооооооооооооооо
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от sladkishka95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЕРИОЗНО, САМО АЗ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАХ ФЕЙЛА![]()
![]()
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Захарке
Споко хората сме интересни същества - първи ще хвърлим камък по грешника и ще посегнем за втори. Обаче гледайкакви молби и уговорки почват, когато някой нас ни завлече на площада....
Винаги кефа е на чуждия гръб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вие сте тъпи. Ама наистина! Имам наблюдения над връзка, в която момичето е със същия проблем. И виждам как само якото клатене я крепи тая връзка. Понякога искаш да говориш за няк'ви неща с гаджето си, извън т'ва колко много се обичате един друг. Искаш да си говорите за история, за изкуство или каквито и да са там интересите ти. И повярвайте ми, ако с човек, който казва/показва че е с теб само заради външността ти, няма как да говориш на такива теми. На такъв човек като му се обадиш с проблем и той ти казва: "дааа, кофтии, ама ти ще се справиш някак" и после сяда да ти обяснява каква тъпотия е направил преди малко. Еми да, не е леко да си с такъв човек! И ако не е чак толкова добър в леглото и нямаш прекалено много емоционален багаж, си заслужава да го оставиш.
Как не се усетих за какво иде речПосрамен подвивам опашка и отивам в ъгъла. Следващият път ще знам ,че мога да бъда невероятно полезен на подобни хора
![]()
Ами това няма да стане ако ( казвам АКО ) не може да си отвори устата и да свърже 2 изречения. Ами ако проблема е в нея ? Пък и .. те са заедно от 2 седмици ?! На този етап единственото, което ги крепи заедно е привличането.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
babity e права...
neeDaBoSs, апък ние трябва да си сложим аватарчета на сърчица и черешки, иначе сме пичета и кифли, а не кроасани.. или чакай.. БАНИЦИИИ!!!!!
Хората сами си го правим сложно . Като не ни изнася, да се изнасяме , това е положението. Останалото са някакви глупави подробности.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Подреди си мисълта и пробвай пак.Първоначално написано от sladkishka95
Hilary_![]()
След като разбрахме за какво точно се мислиш ,имаш ли да допълниш нещо или може да се изсмея ?Първоначално написано от sladkishka95
Хора, престанете да говорите за кроасани, кифли , банички , зверски ми се ядът.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Баница ми се ядеееееееееееее. Оф.
Hilary_![]()
Една кренвиршка ?Първоначално написано от NomNomNom
![]()
аман от "скромни" "красавици", които не могат са свържат две изречения и си мислят, че целия свят е в краката им. Точно заради такива като вас повечето момчета се гаврят с истински красивите и заслужаващи си момичета