.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Американски форум - питаш и ти отговарят.
    Руски форум - питаш и те те питат.
    Български форум - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Кооооооооолко вярно! Захаринке, просто няма смисъл да се надяваш на някакъв съвет от тоя форум Най-добре да се оправяш сама
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

anonymous708973
    Guest
    Оф, айде, моля ти се. Оня ден се регнала, с 30 мнения и кифлата вече се прави на кроасан.

Като не е права, какво да й кажем?
    Или какво да кажем на милионите тъпи автори на милиардните още по-тъпи теми?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от sladkishka95
    Американски форум - питаш и ти отговарят.
    Руски форум - питаш и те те питат.
    Български форум - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Кооооооооолко вярно! Захаринке, просто няма смисъл да се надяваш на някакъв съвет от тоя форум Най-добре да се оправяш сама
    "Аз съм супер красива , идеална, обаче гаджето ми ми намекна, че ме харесва само заради това и сега трябва да правя фасони , инак вътрешно умирам от кеф".
    Съвети ? Нека да не давам съвети , аз съм тъпо завистливо и грозно копеле ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Тот ук по скоро проблема е че мерите с различни аршини.

Ти си направила компромис със... знам ли някой твой принцип и сега се сърдиш че и той не прави компромис с някой негов принцип заради теб.

Ми гледай сега за 2 седмици... в общия случай нищо не можете да направите. А и не е нормално да очакваш нещо друго, предвид че още сте на вълна "Ебаааати яките цици има тая".(не се хващай за думичките)

Ако проблема е другаде - че пича не знае как да си приказва с теб и ги пердаши квито му скимнат.. тогава верно проблема не е в теб.

Ама я се замисли над думите ми? Проблема е че ти казва че външния вид е важен или пробелма е че не прави компромис така както тиси наравила?

Щото ако те бъгва идеята че си вдига акциите само - почни малко по неглиже да го даваш. И виж каква ще е реакцията. Щото както и да го сучем с грим или без - ти пак си си ти. В смисъл 5 кила грим не те правят по хубава отколкото вече си. Само подчертават това което имаш/или нямаш като черти на лицето. Тъй че... пробвай да видим
    Леле 1 нормално смислено мнение,над което да помисля,ама че сте мушмули...ама аз като ви съветвам не мрънкате,нали

Супер фен Аватара на elysunny
    колкото и да е красив човек, характера му винаги го загрозява, знай го.. трябва да се научиш да си малко по-скромна

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Оф, айде, моля ти се. Оня ден се регнала, с 30 мнения и кифлата вече се прави на кроасан.

Добре като не е права и го кажете, за кво трябва да я обиждате? Айде ся и мене ме нахранихте. Полека бе хора, много се впрягате. Това ми е нова регистрация, ПЪК АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ СЪС СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ БЯХ МЕГА ГИГА ОГРОМЕН ФЕН С 4544564561321 МНЕНИЯ И СЕ ЧУВСТВАХ НАПРАВО КАТО БАНИЦА И ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНАХ В TEENPROBLEM!!!!!!!!!!!! Айде стига де.

Мега фен
    ПЪК АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ СЪС СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ БЯХ МЕГА ГИГА ОГРОМЕН ФЕН С 4544564561321 МНЕНИЯ И СЕ ЧУВСТВАХ НАПРАВО КАТО БАНИЦА И ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНАХ В ТИЙНПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!
    Освен да те полеем с по една боза ?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Не се мисля за Мис свят или нещо подобно,човек е красив,когато е щастлив и усмихнат,всъщност от доста време пребивавам в този форум и тези реакции не ме учудват..понеже на човек всичко може да му се случи и да се допита до непознати,които не са пристрастни.В единият ден може да ме наливате,но на другия може вас да ви изкарат какъв ли не и какви ли не изводи да си направят.Виждала съм мнения от сорта: ''Никога не съм мислила,че ще ми се наложи да пиша тук за еди-какво си''

сладкишка95, подписа ти ми харесва, сама доказваш, че си нямала друга регистрация, пиче си споко
    всичките сте много красиви и всички момчета са ви в краката, СПОКО!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Или айрян. ММММММММ.

Сладкишченценцненце - от високо най-боли.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

I ♥ machoka Супер фен
    много сте злее
    Сладкишче права си мила..момичето пита,тея веднага да обидят пийте си хапчетата редовнооооооооооооооооо
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Добре като не е права и го кажете, за кво трябва да я обиждате? Айде ся и мене ме нахранихте. Полека бе хора, много се впрягате. Това ми е нова регистрация, ПЪК АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ СЪС СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ БЯХ МЕГА ГИГА ОГРОМЕН ФЕН С 4544564561321 МНЕНИЯ И СЕ ЧУВСТВАХ НАПРАВО КАТО БАНИЦА И ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНАХ В TEENPROBLEM!!!!!!!!!!!! Айде стига де.

СЕРИОЗНО, САМО АЗ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАХ ФЕЙЛА
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

I ♥ machoka Супер фен
    да
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Захарке

Споко хората сме интересни същества - първи ще хвърлим камък по грешника и ще посегнем за втори. Обаче гледайкакви молби и уговорки почват, когато някой нас ни завлече на площада....

Винаги кефа е на чуждия гръб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    Вие сте тъпи. Ама наистина! Имам наблюдения над връзка, в която момичето е със същия проблем. И виждам как само якото клатене я крепи тая връзка. Понякога искаш да говориш за няк'ви неща с гаджето си, извън т'ва колко много се обичате един друг. Искаш да си говорите за история, за изкуство или каквито и да са там интересите ти. И повярвайте ми, ако с човек, който казва/показва че е с теб само заради външността ти, няма как да говориш на такива теми. На такъв човек като му се обадиш с проблем и той ти казва: "дааа, кофтии, ама ти ще се справиш някак" и после сяда да ти обяснява каква тъпотия е направил преди малко. Еми да, не е леко да си с такъв човек! И ако не е чак толкова добър в леглото и нямаш прекалено много емоционален багаж, си заслужава да го оставиш.

Мега фен
    Как не се усетих за какво иде реч Посрамен подвивам опашка и отивам в ъгъла. Следващият път ще знам ,че мога да бъда невероятно полезен на подобни хора

Град
    Варненска чайка
    Ами това няма да стане ако ( казвам АКО ) не може да си отвори устата и да свърже 2 изречения. Ами ако проблема е в нея ? Пък и .. те са заедно от 2 седмици ?! На този етап единственото, което ги крепи заедно е привличането.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

babity e права...

neeDaBoSs, апък ние трябва да си сложим аватарчета на сърчица и черешки, иначе сме пичета и кифли, а не кроасани.. или чакай.. БАНИЦИИИ!!!!!

Хората сами си го правим сложно . Като не ни изнася, да се изнасяме , това е положението. Останалото са някакви глупави подробности.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варненска чайка
    babity e права...

neeDaBoSs, апък ние трябва да си сложим аватарчета на сърчица и черешки, иначе сме пичета и кифли, а не кроасани.. или чакай.. БАНИЦИИИ!!!!!
    Подреди си мисълта и пробвай пак.

Hilary_

Мега фен
    babity e права...

След като разбрахме за какво точно се мислиш ,имаш ли да допълниш нещо или може да се изсмея ?

Хора, престанете да говорите за кроасани, кифли , банички , зверски ми се ядът.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варненска чайка
    Баница ми се ядеееееееееееее. Оф.

Hilary_

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Хора, престанете да говорите за кроасани, кифли , банички , зверски ми се ядът.
    Една кренвиршка ?

аман от "скромни" "красавици", които не могат са свържат две изречения и си мислят, че целия свят е в краката им. Точно заради такива като вас повечето момчета се гаврят с истински красивите и заслужаващи си момичета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си