- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с мен само заради външността ми...
Аз съм мусака.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Я ,я ,я разкажи и ти нещо повече ,че ме заинтригува ?Първоначално написано от elysunny
ние красивите винаги сме нещастни майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
какво искаш да ти разкажаПървоначално написано от Auriss
![]()
Човек, умирам от глад , днес съм на 2 (лоши) ябълки и 3 домата .Първоначално написано от Auriss
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
бебси, пускай по една точка вместо коментар. За гледане ставаш, за четене не. Ше пусна връзки с правителството да не ти трият точките и да не ти банват акаунта.Първоначално написано от sladkishka95
Zaharinka, дай снимка да видим ква е тая неземна красота.
Temet Nosce
벨야카
Полека бе, се осе*ете![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Точица, бейби, точица...Първоначално написано от sladkishka95
Temet Nosce
벨야카
Т'ва ми мина първо през ума, като прочетох темата.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Има вариант момичето да иска да си направи самореклама. И какво като?
По-важното е, според мен, че вероятността да се е хванала с комплексар, който си вдига самочувствието на неин гръб, е голяма.
Каквото и да си говорим- има и "вървежни" момичета, на които доста момчета не биха им простили, има и други, които не са с чак такава забележителна външност, която няма да е от полза на никого, който е с намерения да я праска и да се хвали налЕво-надЕсно.
Така че, авторке, ако не се чувстваш комфортно с туй момче, си събирай крушите и тръгвай да търсиш щастието по белия свят. Никой не те е вързал. Щом не си доволна от това, че не ти сваля звезди и не ти дава празни обещания- прав ти път. Друго не мога да те посъветвам.
П.П.: Никой не може да те използва (дали заради външен вид или други работи), ако ти сама не му позволиш.
Добре бе , как не те е срам да си толкова груба , не ти прилича, на 15-16 си.Първоначално написано от sladkishka95
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тя се е надраснала ,ти просто не разбирашПървоначално написано от NomNomNom
Вече смуче спаружени биберонки
Използвана не съм се чувствала... Чувствала съм се обаче малко далечна, дистанцирата откъм мъжете заради начина, по който изглеждам. Подценена даже.
Шото то хубаво- привличаш погледи, обаче когато всички те възприемат като "нещо за гледане" и в някои отношения се сдухваш съвсем. Особено след представление, като се изтърси някой да каже "много беше хубава" и полудявам...Някаква мини паника ме обзема, после мини депресия и накрая мини самоизмъчване защо така,а не иначе.
Общо взето- с красотата отдавна сме се скарали и не се грижим една за друга![]()
Ще я извикам да ме научи на това-онова ;дПървоначално написано от Auriss
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Снимки,глупости...Аз ако не мога да свържа 2 изречения едва ли щях да се регна тук и да помагам на всеки,на когото мога и с каквото мога.
И имам познати от форума,които са разговаряли с мен и ме познават до някаква степен.Имам проблем и просто се обърнах към вас за мнение или съвет,а някои се изказаха като слабо интелигентни и доказаха само,че много малко хора са готови да помогнат просто ей така,без да искат нещо в замяна или да се заядат,което тук си е закон.Нито ми прави впечатление,че ме нарекохте как ли не,нито нищо,виждала съм и други съфорумници,които се опитват с това си държание да станат звездите на фороНа,само 1 ще ви кажа,в този форум всичко е относително,всяка ситуация,всеки човек има своите тайни,които не биват казвани.Просто ви съветвам да направите нещо добро,а не само да се заяждате...Просто е смешно дори жалко на моменти.
значи мъжете те отбягват щото си много красива така ли?? ела при мене бе майнаПървоначално написано от Taam
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Най-вероятно имаш повече опит.Както и да е, не знам що всички се нахвърлихте срещу мен и не ме интересува. Онова за безбройните мнения и за мега гига огромния фен си беше майтап, бахти. Айде с добро де
![]()
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Zaharinka ,слънчице ,захарче ,много се впрягаш. Сички сме отнасяли храната и кво - ташак да става. Излез пий един айран и се успокой.
Щото си прекалено плиткоумна за да си представиш противоположната позиция. Представи си момиче, което никога не е център на внимание, много е сдухано и никой не я поглежда, а ако я погледне, то ще е за услуга и нищо друго. Поради комплексите си не успява да преуспее и има по-малък късмет на интерютата за работа, защото предпочитат по-красиви хора. Намира си не особено заможен, посредствен и най-често малоумен мъж, който не е успял да излъже никоя друга и накрая се е примирил с "по-грозничката". Цял живот тая жена гледа красивите жени и си мечтае поне за миг всички погледи да са обърнати към нея и всички да и се възхищават на външността. Но това ти никога няма да го разбереш, защото си стабилно тъпа овчица, която гледа света само през собствената си призма. Отделно имаш комплекси за това, че не си особено умна. Ако ти си уверена във интелектуалните си възможности няма да се ядосваш за такива неща, а ще се радваш.Първоначално написано от Taam
Temet Nosce
벨야카
по цял ден духам на некви пенсионер , мама му дееба .Първоначално написано от sladkishka95
Направете темата важна!!
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=CGOt8dZRsHk&ob=av2e
Поздрав за всички.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Що махна аватара?? Вече и да пишеш ти забранявам!Първоначално написано от sladkishka95
Temet Nosce
벨야카
и аз кво да направя ? съжалявам, че си толко хубава, погрознеи кат толко ти пречиПървоначално написано от Taam
Разбирам Taam.Просто понякога си приеман за даденост,и ест,че ако Бог ти е дал нещо повече,то тогава задължително ти е взел нещо от главата...По вашите мисления човешката раса да се е самоизяла.
Бог дал, Бог взел ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!