.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз съм мусака.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    аман от "скромни" "красавици", които не могат са свържат две изречения и си мислят, че целия свят е в краката им. Точно заради такива като вас повечето момчета се гаврят с истински красивите и заслужаващи си момичета
    Я ,я ,я разкажи и ти нещо повече ,че ме заинтригува ?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ние красивите винаги сме нещастни майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    аман от "скромни" "красавици", които не могат са свържат две изречения и си мислят, че целия свят е в краката им. Точно заради такива като вас повечето момчета се гаврят с истински красивите и заслужаващи си момичета
    Я ,я ,я разкажи и ти нещо повече ,че ме заинтригува ?
    какво искаш да ти разкажа

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Хора, престанете да говорите за кроасани, кифли , банички , зверски ми се ядът.
    Една кренвиршка ?
    Човек, умирам от глад , днес съм на 2 (лоши) ябълки и 3 домата .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от sladkishka95
    Добре като не е права и го кажете, за кво трябва да я обиждате? Айде ся и мене ме нахранихте. Полека бе хора, много се впрягате. Това ми е нова регистрация, ПЪК АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ СЪС СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ БЯХ МЕГА ГИГА ОГРОМЕН ФЕН С 4544564561321 МНЕНИЯ И СЕ ЧУВСТВАХ НАПРАВО КАТО БАНИЦА И ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНАХ В TEENPROBLEM!!!!!!!!!!!! Айде стига де.
    бебси, пускай по една точка вместо коментар. За гледане ставаш, за четене не. Ше пусна връзки с правителството да не ти трият точките и да не ти банват акаунта.

Zaharinka, дай снимка да видим ква е тая неземна красота.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ние красивите винаги сме нещастни майна
    От моята партия си

Полека бе, се осе*ете
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

Град
    Студентски град
    Полека бе, се осе*ете
    Точица, бейби, точица...
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ти 'па явно си някаква неземна красавица..
    Т'ва ми мина първо през ума, като прочетох темата.
    Има вариант момичето да иска да си направи самореклама. И какво като?

По-важното е, според мен, че вероятността да се е хванала с комплексар, който си вдига самочувствието на неин гръб, е голяма.
    Каквото и да си говорим- има и "вървежни" момичета, на които доста момчета не биха им простили, има и други, които не са с чак такава забележителна външност, която няма да е от полза на никого, който е с намерения да я праска и да се хвали налЕво-надЕсно.
    Така че, авторке, ако не се чувстваш комфортно с туй момче, си събирай крушите и тръгвай да търсиш щастието по белия свят. Никой не те е вързал. Щом не си доволна от това, че не ти сваля звезди и не ти дава празни обещания- прав ти път. Друго не мога да те посъветвам.

П.П.: Никой не може да те използва (дали заради външен вид или други работи), ако ти сама не му позволиш.

Полека бе, се осе*ете
    Добре бе , как не те е срам да си толкова груба , не ти прилича, на 15-16 си.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Полека бе, се осе*ете
    Тя се е надраснала ,ти просто не разбираш Вече смуче спаружени биберонки

Повече от фен Аватара на Taam
    Използвана не съм се чувствала... Чувствала съм се обаче малко далечна, дистанцирата откъм мъжете заради начина, по който изглеждам. Подценена даже.

Шото то хубаво- привличаш погледи, обаче когато всички те възприемат като "нещо за гледане" и в някои отношения се сдухваш съвсем. Особено след представление, като се изтърси някой да каже "много беше хубава" и полудявам...Някаква мини паника ме обзема, после мини депресия и накрая мини самоизмъчване защо така,а не иначе.

Общо взето- с красотата отдавна сме се скарали и не се грижим една за друга
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Полека бе, се осе*ете
    Тя се е надраснала ,ти просто не разбираш Вече смуче спаружени биберонки
    Ще я извикам да ме научи на това-онова ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Снимки,глупости...Аз ако не мога да свържа 2 изречения едва ли щях да се регна тук и да помагам на всеки,на когото мога и с каквото мога.
    И имам познати от форума,които са разговаряли с мен и ме познават до някаква степен.Имам проблем и просто се обърнах към вас за мнение или съвет,а някои се изказаха като слабо интелигентни и доказаха само,че много малко хора са готови да помогнат просто ей така,без да искат нещо в замяна или да се заядат,което тук си е закон.Нито ми прави впечатление,че ме нарекохте как ли не,нито нищо,виждала съм и други съфорумници,които се опитват с това си държание да станат звездите на фороНа,само 1 ще ви кажа,в този форум всичко е относително,всяка ситуация,всеки човек има своите тайни,които не биват казвани.Просто ви съветвам да направите нещо добро,а не само да се заяждате...Просто е смешно дори жалко на моменти.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Taam
    Използвана не съм се чувствала... Чувствала съм се обаче малко далечна, дистанцирата откъм мъжете заради начина, по който изглеждам. Подценена даже.

Шото то хубаво- привличаш погледи, обаче когато всички те възприемат като "нещо за гледане" и в някои отношения се сдухваш съвсем. Особено след представление, като се изтърси някой да каже "много беше хубава" и полудявам...Някаква мини паника ме обзема, после мини депресия и накрая мини самоизмъчване защо така,а не иначе.

значи мъжете те отбягват щото си много красива така ли?? ела при мене бе майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Най-вероятно имаш повече опит. Както и да е, не знам що всички се нахвърлихте срещу мен и не ме интересува. Онова за безбройните мнения и за мега гига огромния фен си беше майтап, бахти. Айде с добро де
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

Мега фен
    Zaharinka ,слънчице ,захарче ,много се впрягаш. Сички сме отнасяли храната и кво - ташак да става. Излез пий един айран и се успокой.

Град
    Студентски град

Щото си прекалено плиткоумна за да си представиш противоположната позиция. Представи си момиче, което никога не е център на внимание, много е сдухано и никой не я поглежда, а ако я погледне, то ще е за услуга и нищо друго. Поради комплексите си не успява да преуспее и има по-малък късмет на интерютата за работа, защото предпочитат по-красиви хора. Намира си не особено заможен, посредствен и най-често малоумен мъж, който не е успял да излъже никоя друга и накрая се е примирил с "по-грозничката". Цял живот тая жена гледа красивите жени и си мечтае поне за миг всички погледи да са обърнати към нея и всички да и се възхищават на външността. Но това ти никога няма да го разбереш, защото си стабилно тъпа овчица, която гледа света само през собствената си призма. Отделно имаш комплекси за това, че не си особено умна. Ако ти си уверена във интелектуалните си възможности няма да се ядосваш за такива неща, а ще се радваш.
    Temet Nosce

벨야카

Най-вероятно имаш повече опит. Както и да е, не знам що всички се нахвърлихте срещу мен и не ме интересува. Онова за безбройните мнения и за мега гига огромния фен си беше майтап, бахти. Айде с добро де
    по цял ден духам на некви пенсионер , мама му дееба .

Направете темата важна!!

http://www.youtube.com/watch?v=CGOt8dZRsHk&ob=av2e

Поздрав за всички.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Студентски град
    Що махна аватара?? Вече и да пишеш ти забранявам!
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това,че харесва външния ти вид,не значи,че е заради това с теб.

Супер фен Аватара на elysunny

и аз кво да направя ? съжалявам, че си толко хубава, погрознеи кат толко ти пречи

Разбирам Taam.Просто понякога си приеман за даденост,и ест,че ако Бог ти е дал нещо повече,то тогава задължително ти е взел нещо от главата...По вашите мисления човешката раса да се е самоизяла.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Бог дал, Бог взел ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си