.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Разбирам Taam.Просто понякога си приеман за даденост,и ест,че ако Бог ти е дал нещо повече,то тогава задължително ти е взел нещо от главата...По вашите мисления човешката раса да се е самоизяла.
    снимка ти казах, бе, памела!
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на Taam
    ^ кефите ме ,шъ ви звънна...

яко съм зле откъм интелектуални възможности, да. много ми е мъчно за това. винаги съм обвинявала майка си... за това имам план да я убия и излежа.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз баща си...

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Taam
    ^ кефите ме ,шъ ви звънна...

яко съм зле откъм интелектуални възможности, да. много ми е мъчно за това. винаги съм обвинявала майка си... за това имам план да я убия и излежа.
    Няа ти вдигнем.

кк, ясно.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Еми намери си друг.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Разбирам Taam.Просто понякога си приеман за даденост,и ест,че ако Бог ти е дал нещо повече,то тогава задължително ти е взел нещо от главата...По вашите мисления човешката раса да се е самоизяла.
    снимка ти казах, бе, памела!
    Снимки достатъчно съм пускала..

Мега фен
    Пу да е*а ... изпуснал съм. Сега можеше да съм с 2 санта отгоре предмишница....

umri, не си прав, не си прав, не си прав. Не и този път.

Повярвай ми, не е лесно да си красива.
    Еднакъв "порок" е, еднакво тежи с това да си грозна и незабелязана.
    Просто в очите на едните другата купичка е по-привлекателна и в нея яденето е по-топло, по-вкусно, по-уханно.

А не е така.
    Не го казвам от позицията на красавица. Казвам го от позицията на човек средна хубост, вярващ, че няма грозни хора, защото всичко е до излъчването.

Но ако не си чел материали, казуси, реални случки, философии, не се изказвай така твърдо. Дори ако се загледаш в мъжкото мислене, ще видиш, че на красивата жена не й е по-лесно в живота. Красотата ви е фикс идея. Красотата ви блазни. Когато харесате красиво момиче, вие я приемате за трофей, за плячка, а не за човек с чувства, с мисли, със собствени мечти и копнежи.
    Красивата жена никога не я приемат на сериозно, първото. Второ, винаги първо се забелязва външния й вид, а хората като визуални същества се захласваме по него и не забелязваме същественото. Което боли. Дори мъжете го правят. Най-боли някой да каже "Изгубих я, тя беше толкова красива", или "Красива си, толкова ми липсваш" - вместо "Липсва ми смехът ти, липсва ми това което си ти". Просто пример Не са го казвали на мен, аз не съм кой знае какво.
    Трето, завистта на другите жени - нелесна за преглъщане. Четвърто, завист и от мъже, и от жени към професионални успехи - склонност за подценяване на способностите на човека, склонност да ги обясниш с външността на човека.
    Склонност от самия работодател/шеф да те поощрява заради външността ти, сексуален тормоз, неетично поведение.
    Склонност всички да те смятат за тъпа, защото робуват на стереотипа, че щом си красива жена, значи си глупава.
    Мъжете те избягват, защото си красива -> самотност.

Мъжете те искат, само за да те имат. "Кой ли те целува?", "Завиждам на този, който те докосва", "Завиждам на този, който спи с теб" - плътско влечение в резултат от смайващата външност, която не може да се скрие. Това потиска красивия човек (по-скоро жена), защото никой не се интересува от мечтите й, от това какво е всъщност. Всички като я видят си мислят какво е да я целуваш, докосваш, спиш с нея.

Красотата е нещо над което хората се дивим и сме склонни да я поставяме на прекалено водещо място. Като видим красив човек веднага се втурваме да го обсъждаме колко е красив, мечтаем за устните му, не си мислим какъв е отвътре.

Надявам се с тези аргументи да ви покажа, че грешите с еднопосочното си мнение, с поляризираните ви гледни точки. Не е хубаво да си грозен в тоя живот. Но не е хубаво и да си красив.

Да не говорим, че четох една статия за една италианка (в италианския Elle я четох, но е трудна за превод), която заради красотата си е преживяла само лоши неща. Първо, не е имало никой, който да иска да я обича заради това което е, всеки е искал да я ИМА, второ, била е изнасилена, трето, не е можела на никого да се довери.

Аз само подкрепям Taam. И си представям какво е като артистка, бъдеща актриса може би, някой да не оценява играта ти, а единственото, което му се набива на очи, да е единствено външността си.
    Човек се чувства изключително подценен и самотен така.

едит: Авторке, не съм ти чела темата, ще го направя някой път. Сори, че така ти използвах темата за трибуна за спорове
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

jghgh-Много добре написано и правилно,точно това се опитваха да обяснят някои от потребителите,но нее веднага това се приема за фръцкане,повдигане на самочувствие и прочие...

Принцесата е разочарована, че я възприемат само като парче месо и единственото на което се крепи връзкати й са 15 сантиметра мазно черво и задоволителни умения по пишколигаване?

Т Р А Г Е Д И Я

Всеки мрази красивите и умните - ФАКТ!

Съветвам те да започнеш да се тъпчеш до наднормено тегло. Освен това може и да се залееш с киселина, или да се обезобразиш по произволен начин. Звучи жесткото , болезнено и адски тъпо, но все пак

ТИ ТРЯБВА ДА ОТКРИЕШ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ.

Принцът, който ще те обича заради богатата ти и красива душевност. Вътрешната ти красота - този скрит бисер, който ти като истинска бисерна мида криеш в себе си и чакаш опитният бисерен ловец да го открие и покаже пред света.

Трогателно!
    ...

Мега фен
    jghgh ,ако си топираш косата ще имаш същите проблеми.

Нямам какво повече да кажа.

Супер фен Аватара на leadyflame

"Красотата е повърхностна, грозотата отива чак до кокъла."
    Мърфи

Auriss, не е точно така, дори в "нефешънските" среди се срещат такива казуси, недоразумения.

И, umri, ще се хвана за последното ти изречение към Taam, където ако била достатъчно самоуверена в интелектуалните си способности, нямало да се жалва. Не е така. Тя може да е убедена в тях и дори да ги притежава (а тя ги, между другото) и това не й пречи да се чувства подценена пред всеки втори тъпак, който прави само намеци за външността й. А и както се изказа babity (изровете мнението й, защото наистина е много вярно), тъпо е да не можеш да си говориш с гаджето за нещата, които те вълнуват, защото той те е взел за трофей, а не за човек до себе си.
    Гадно е да те има за притежание, с което се фука, а не за личност с интереси, която има нужда да споделя и да бъде разбирана и разбрана.
    Това предполага някаква самотност и аз напълно разбирам авторката (най-сетне й прочетох темата)
    Обидно е да й прави постоянно намеци за вида. Да, можем да допуснем, че той просто много й се радва, но не знае как да го изрази подходящо. Приятно е да те ласкаят.
    Но ако поведението му издава, че той е с нея, само защото е красива, един вид да се "фука" с нея, да си вдига самочувствието каква мацка е забил, тогава е лошо. И тогава не е приятно. Тогава човек се чувства тъпо - все едно отсрещният не е с него заради самия него, а само заради външността му.

В процес на изясняване е дали авторката не е много мнителна или наистина приятелят й е пълен задник??

И бтв, тук не опира въпроса до това, че винаги се гледал 1во външния вид. Това е ясно. Това се подразбира. Но да са те избрали само въз основа на него, това вече показва нещо съвсем друго и е обидно. И показва, че човекът не е склонен да те цени, а по-скоро да се фука - иначе защо би избрал нещо, само защото е красиво, а не защото го цени/иска да го опознае?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Говорейки за вътрешна красота:
    Според вас красива ли е вътрешността на вагината на авторката на статията?
    И по-важното - достатъчно мазна ли е в нужните моменти?
    Ако да- това счита ли се за вътрешна красота? И как се измерва?
    ...

Мега фен
    Не знам ,но ако пръска вагинална мас при полов акт не важи

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Говорейки за вътрешна красота:
    Според вас красива ли е вътрешността на вагината на авторката на статията?
    И по-важното - достатъчно мазна ли е в нужните моменти?
    Ако да- това счита ли се за вътрешна красота? И как се измерва?

1. Точно на скоро имах дискусия по първият въпрос. Приятелят ми ми сподели , че по принцип мацките, които са хубави на външен вид, има грозни вагини , и долу органи като цяло .
    Тъй, че ако момичето наистина е красавица, може би долу е развлечена като планински трол.

2. Пропорционално на ширината*разпуснатостта на една путка расте нивото на мазнина , което е правопропорционално на външният вид на момичето.
    Ако нашето бейби е десетка, то долу ходи с нощни превръзки за да не тече по краката.

3. Да, това е вътрешна красота. Грозните момичета не ги чукат и те остават стегнати и хубави дълго време, т.е. те запазват своята вътрешна красота.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз пък съм грозна, но с красива вагина. Ама докато ги склоня да им я покажа и да ги убедя, те вече са ме отсвирили. Защото съм грозна. К'во да правя ?

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Аз пък съм грозна, но с красива вагина. Ама докато ги склоня да им я покажа и да ги убедя, те вече са ме отсвирили. Защото съм грозна. К'во да правя ?
    Ще ти дам да пиеш от моя елексир на красотата, доволна ше останеш , душко

И аз съм грозна, но искам да запазя " вътрешната си красота"
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Ще изпадна в нервна скайп криза от вас, восхе и номномном.

Ще изпадна и в нервна криза от темата.

Бе въобще..
    Недей, спокойно, ще ти пуснем и двамата , не се напъвай.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Ще ти дам да пиеш от моя елексир на красотата, доволна ше останеш , душко

И аз съм грозна, но искам да запазя " вътрешната си красота"
    Къде се продават тези елексири
    аз ги давам
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Студентски град
    jghgh, грешиш. Като си красива жена имаш много по-голям избор и винаги можеш да намериш някой, който да те цени, а не да те иска само за трофей. Направо мъченици ги изкарахте тия по-ставащите жени.

Точно щото Zaharinka много се оплаква от неземната си красота, затова в 'диети' е писала, че ще почва някаква програма за да сваля шкумбата. Като си толкова красива за кво ти е да сваляш? Комплексиранка си от коремченцето, а? Няма нищо.

Нямате си кифли друга работа, че ще ми се правите на интересни във форума.

Една жена, ако е красива и интелигентна, се забелязва, ако не от други, то поне от достатъчно интелигентни мъже. Просто има доста жени, които като са красиви и си мислят, че са И интелигентни, което е заблуда. А до актрисите и певиците... трябва да имат много рядък глас или талант, че ако са грозни въобще някой да ги вземе на работа.

Пак казвам, офцете се правят на интересни в момента. Всяка жена, колкото и красива да е, се опитва да бъде още по-красива и привлекателна и това никога не е минус. Може да има някои единични патологични случаи, останалото е позьорщина и привличане на внимание и едва ли не .. състрадание?!
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    jghgh, грешиш. Като си красива жена имаш много по-голям избор и винаги можеш да намериш някой, който да те цени, а не да те иска само за трофей. Направо мъченици ги изкарахте тия по-ставащите жени.

Точно щото Zaharinka много се оплаква от неземната си красота, затова в 'диети' е писала, че ще почва някаква програма за да сваля шкумбата. Като си толкова красива за кво ти е да сваляш? Комплексиранка си от коремченцето, а? Няма нищо.

Нямате си кифли друга работа, че ще ми се правите на интересни във форума.

Една жена, ако е красива и интелигентна, се забелязва, ако не от други, то поне от достатъчно интелигентни мъже. Просто има доста жени, които като са красиви и си мислят, че са И интелигентни, което е заблуда. А до актрисите и певиците... трябва да имат много рядък глас или талант, че ако са грозни въобще някой да ги вземе на работа.

Пак казвам, офцете се правят на интересни в момента. Всяка жена, колкото и красива да е, се опитва да бъде още по-красива и привлекателна и това никога не е минус. Може да има някои единични патологични случаи, останалото е позьорщина и привличане на внимание и едва ли не .. състрадание?!
    Като не знаеш от какво съм ги качила тея килограми защо плямпаш...Мн зле говори за теб,как ей така си преценяваш,че щом имам да свалям значи край..Красотата е относително нещо,няма смисъл да разтягам локуми

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    NomNomNom, Goddess, CanisDirus, Auriss и лошата ябълка да се чувстват предупредени, че ще им пиша присъствие в бан темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    NomNomNom, Goddess, CanisDirus, Auriss и лошата ябълка да се чувстват предупредени, че ще им пиша присъствие в бан темата.
    Въй, въй, въй.

аз ви казах, че съм безсмъртен.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си