- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с мен само заради външността ми...
Само знам, че щом толкова лесно си ги качила тия килца, значи метаболизмът ти не е особено бърз, което означава, че в близките 10 години красотата ти ще си отива малко по малко, особено ако не киснеш нон стоп във фитнеса, а пък след като родиш... тогава е почти неизбежно. Не се притеснявай, няма да си още дълго красива. Добри новини, нали?? Тогава хората ще оценяват ИСТИНСКИТЕ ти качества.Първоначално написано от Zaharinka
Temet Nosce
벨야카
Eй това е.Първоначално написано от NomNomNom
Начи... изкарахте го ебаси бремето да бъдеш красива. Я, моля ви се. Къде -къде по-лесно е да си красива, дори не красива, а чаровна.
Защо не? Аз се имам за умна и ни най-малко не се чувствам подценена пред всеки тъпак, който забравя, че свети зелено и трябва да тръгне, а се е зазяпал в мен или пред тоя, дето ми подсвирква като пълен тъпак по улиците. И при това съм далеч от супер красавица.И, umri, ще се хвана за последното ти изречение към Taam, където ако била достатъчно самоуверена в интелектуалните си способности, нямало да се жалва. Не е така. Тя може да е убедена в тях и дори да ги притежава (а тя ги, между другото) и това не й пречи да се чувства подценена пред всеки втори тъпак, който прави само намеци за външността й.
Естествено, че съм съгласна, че в един човек (не само жена) има нещо много повече от външния вид. Щото само с външен вид няма да го докараш до никъде (добре де, до леглото на някоя богата дебеловрата... личност, но това е друга тема), но и само с вътрешна красота не ставаш. Естествено, че е гадно да не можеш да размениш 2 приказки с човека до себе си, защото те приема като кукла, но тук се връща към поста на Номномном - Като не ти отърва, изнасяй се.
И да, факт е. Повечето мъже първо искат да спят с една жена и тогава обръщат внимание на всичко останало. Има една малка част, която биха върнали някоя, защото е тъпа. Има и една микроскопична част, за която пък (уж) външният вид не е важен, което никога няма да разбера. Факт. Но всеки търси принцесата, нали?
Шъ извинявате, ама се събудих преди малко и не съм много адекватна, ако има нещо неясно, питайте.
Едит:
Ужасен си![]()
![]()
Няма да обяснявам.Темата беше за съвсем друго нещо вие я обърнахте на селски събор...
Първоначално написано от PinkPan7her
Okay![]()
Дигни няколко кила и ще разбереш![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Нали ?! Ужасни хора.Първоначално написано от Zaharinka
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ние обяснихме вместо теб, то за дообясняване не остана. А до селскеа събор... Ми ние сме си от сеуо, ти кво очакваш? Ей така некви отворени average-и като теб като се отворят и става забавно.Първоначално написано от Zaharinka
Temet Nosce
벨야카
Хахаха такива като мен,добреПървоначално написано от umri
![]()
Аз бих те обичал въпреки шкембето.
Кажи й, че й обичаш смеха и самата нея, въпреки че е далеч от перфектна. Твоя ще е.Първоначално написано от w0sh
not
Temet Nosce
벨야카
Всеизвестен факт е, че жени обичат с ушите си, защото са мутанти.
++1Първоначално написано от Priceless
Първоначално написано от w0sh
![]()
Оф, прекъснах си чистенето, че се сетих нещо...
Абсолютно нормално е да не те забележи, ако си грозна. И дори ако те забележи, това не е гаранция, че ще е с теб, може да не му хареса характерът ти. Но... първото условие въобще да те заговори, е да изглеждаш добре.
Супер нормално, наистина ли сега го осъзнаваш?
Аз също с грозни хора не общувам, просто не им обръщам внимание, не ме привличат по никакъв начин.
Ебаси, точно сега ли трябваше да завали? И баш на центъра. Скапано време начи..