- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Комуникативен проблем
С приятелката ми ходим от 4-5 месеца.И не може да сме по цял ден заедно,защото сме на 16,а тяхните постоянно си търсят причина да ни позволяват да стоим заедно.Не заради мен те просто са си такива...И си пишем по скайп първо писахме двамата след 1 седмица до сега пиша само аз.Над 90% съм писал аз и го казах тя ми каза аз няма да пиша...И къде е проблема?Ако не пиша аз и тя няма да пише и така ще се разделим.Сега пък си намери работа при тяхните на пук за мен и я няма по цял ден.И казах тя да пише тя каза аз да пиша и почнах да не пиша и не си пишем и се правя на саднат.Какво да правя?
Зависи. Колко точно си саднат?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Намери си по-интелигентна приятелка.
![]()
Ужас.
Или излезте навън като нормални гаджета, или спрете да се правите, че сте гаджета.
Аман от тъпия ви скайп.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
самоубий се.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
5 точки за оригиналност.Първоначално написано от xPafx
ау, така ли?Първоначално написано от w0sh
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Абе що не си майката?
да.
и 5 точки за comeback.
А ти що не си бащата ?Първоначално написано от kurtiii
Турски сериал стана.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре, след този коментар избухнах в смяхПървоначално написано от kurtiii
![]()
![]()
Ако продължаваш така , след 5г. пак ще си девствен![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не съм девствен
Темата е за ключ
Защото те разкрихме, че си девственПървоначално написано от kurtiii
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ебати родителите, ебати чудото. Да си търсят причина да ви оставят сами...тея или се натягат много за внуци, или са малоумни.Първоначално написано от kurtiii
п.П.: На бас на 10 стотинки, че след максимум 2 седмици ще сте скъсали и ще сте се забравили. Т'ва да се карате за такива глупости..кой колко процента бил писал по скайпа. (фейспалм)
Каква любов ? Каква връзка ? Какви 5 лева ? Не му отговаряла по скайп,нарочно щяла да работи при родителите си. Добре,де. За какво ви е да се държите по такъв детски начин ? Седнете и поговорете. Изяснете си чувствата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
kato si pravite napyk donikyde nqma da stignete osven do razdqlata ! Vie kakvo v deckata li ste!?Nali uj imate '' vruzka '' ( ne za obyvki )
може ли аз да й пиша , ако ти пишеш на мен , пък тя не ти е писала?
Усмихвайте се ! : )))
~