- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с мен/теб само заради външността ми/ти също
Само валдес ви е в устата.... вземете да ме назначите за един форумен светец... поне да знам защо(а може и някой лев да взема).
Не познавам толкова глупави мъже,които биха тръгнали с жена,която не им допада.А и въобще кой би го направил?!За к'во ще е с нея щом не я харесва и визуално?!
Аааа тука си в грешка. Като не им допада няма да показват на света бе. Важното е да върти кавали хубави(примерно). Пък той ще симулира връзка докато не муомръзне и/или си намери някоя по хубавка
Тва че не я харесва визуално значи че просто девойката няма да има бъдеще с въпросния мъж. Ама не значи и че той няма да я използва.
Е такива неща![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Леле , хора... замисляте ме.
Престанете. Не е хубаво.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пиуенце що бе? Казват че трябвало мозък за тая операция?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много е рано. Аз още крайниците си не мога да оправя. Пък и съм озадачена от съня си.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Това, че е грозна не значи, че не би изневерила!
А иначе дори не бих допуснала момче с такова мислене до себе си!
+ това красотата е много преходно понятие!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако ми кажат така, късаме директно, защото момче, което разсъждава по този начин е 1- болен от комплекси щом се бои, че ако има по-красиво гадже, то непременно ще му изневери и 2- глупав, за да разсъждава така. А ^ не такова момче искам до себе си.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
да не говорим че и ти си толкова повърхностна, ама нали е форум тряя да кажеш к'вот кажат др=теПървоначално написано от Hilary_
![]()
Да не говорим, че си толкова прост, ама нали е форум - трябва да се правиш на умен.
Hilary_![]()
млъквай па ти е - сад ти е че казвам к'вото знам и мисля лиПървоначално написано от Priceless
дейм, въри да порастнеш - 15 годишно псе
![]()
DoubleDMG тъжно е, че изобщо го споделяш без никой да ти е искал мнението ..![]()
Priceless .. <3
Мне. САД ми е, че търсиш поле за изява във форума, САД ми е, че говориш колкото да не заспиш, САД ми е, че съм на 19, не на 15 .. а още повече ми е САД, че ти си мастийката в случая.Първоначално написано от DoubleDMG
Hilary_![]()
то хуу ама чепа ми е 20 санта, гълташ ли? Ке прая к'вот си искам щото си никой/я за мене, капиши?Първоначално написано от Priceless
![]()
И като се събуди, кво стана?
Hilary_![]()
DoubleDMG скучен си ми дори и за спор ..
Когато са научиш, да го правиш КАЧЕСТВЕНО .. опитай пак ..
Сега продължавай да си бълваш заучените фразички, аз не мисля да развалям темата с излишен флууд ..
Priceless .. <3
вече го направи + т'ва немоеш да съдиш човек за това как пише и к'во казва при положение че ти не гледаш себе сиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от DoubleDMG
Първоначално написано от DoubleDMG
Я пак .. кой кого съдел "за това как пише и к'во казва" ?Първоначално написано от DoubleDMG
![]()
Момченце .. ако имаш нещо да ми казваш го прави на лично!
Ако нямаш - спри да се правиш на високо интелигентен ..
Priceless .. <3
не си ми на годините да ми лафиш по тоя начин киддо, като порастнеш още малко ми пиши със трудни думички, може да те помисля за по умна от менеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Сополите в носа ми са по-умни от тебе.
Hilary_![]()
на мене главичката на уя ми е по умна от тебеПървоначално написано от Priceless
![]()
Трето предупреждение няма да има.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Прекалявате със спама и заядливите коментари.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.