.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Трябва ми диета !

Здравейте трябва ми диета , с която да сваля 3,5 за 5-7 дни ! Карам колело вкъщи , скачам на въже и изкачвам стълбите до 8 етаж , но това не е достатъчно ! Който е изпробвал такава диета моля да я сподели !
    А после ще си тръгнем всеки осъзнал ,че от тук нататък ще е жив ,но не и цял .........
    .

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Диетата на Боряна
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Почти невъзможно трябва само вода да ядеш и краставици и много да спортуваш иначе...

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Можеш да си направиш лимонената диета- два дена да пиеш само лимонов сок с мед и би трябвало да свалиш 2 кг., но недей да я спазваш повече дни, защото е вредна. Ако не ти е спешно да сваляш тези килограми недей да си тормозиш организма, а отслабни по-бавно, но по-трайно.

Цитирай Първоначално написано от choparkopar
    Можеш да си направиш лимонената диета- два дена да пиеш само лимонов сок с мед и би трябвало да свалиш 2 кг., но недей да я спазваш повече дни, защото е вредна. Ако не ти е спешно да сваляш тези килограми недей да си тормозиш организма, а отслабни по-бавно, но по-трайно.
    С тея лимонии...цял живот ще страда след това.Лошо е да се свалят така килограми

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar
    С тея лимонии...цял живот ще страда след това.Лошо е да се свалят така килограми
    Ако е само два дни не е фатално. И аз съм против бързото сваляне.

С лимоните няма да мога не обичам , а и не става съвсем да не ям защото ми става много лошо . Трябва да ги сваля за 7 дни 4 килограма
    А после ще си тръгнем всеки осъзнал ,че от тук нататък ще е жив ,но не и цял .........
    .

Японско чудо или нещо такова

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Диетата на Боряна
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html . Заповядай щом толкова го желаеш да е толкова бързо трови си организма щом искаш! http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9117238 Ето и другата тема от където взех и сайта с диетата, прочети внимателно темата и реши дали ли струва както се споменава там може и 15 кг. да свалиш, но промяна в фигурата няма да се усети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си