- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Може би.... не знам , но тя не е имала никакви проблеми.Аз също.Първоначално написано от punksss
![]()
Коя е по ефикасна тази или 90 дневната? Защото имам много сланинки за сваляне и се чудя коя е по-добраПървоначално написано от detzzy
![]()
^ Пробвай я,тази диета е много хвалена![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
CherryBell13
Ами 90-дневната е на принципа на разделното хранене, а тази диета която е дадена както виждам менюто е еднообразно и се лишаваш от дооста неща и повярвай ми дори и да я почнеш, още на първата седмица ще ти писне да ядеш само това. А при 90 дневната ядеш всичко, но в определени дни, не се лишаваш от нищо и пак сваляш. Не казвам, че с тази другата диета няма да свалиш (и аз съм спазвала подобен режим преди време) но ако решиш да я правиш трябва след това захранването да си го направиш много внимателно за да не си върнеш свалените килограми :P
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
А аз реших да не спазвам диети, просто защото съм непостоянна () , а ще спазвам режим, както прави sunnnnnnnn. Ще хапвам плодове и зелечуци, сирене, кисело мляко и такива работи, без много тестени неща и без сладко. Сладко ще си позволявам веднъж в седмицата. За мен не е проблем, и друг път съм я карала без сладко. Освен това ще карам колелото дето е в нас (или както се казва там
) ии отвреме-навреме ще правя преси. ..
Надявам се да сваля бедрата. Иначе няма да е лошо да сваля и то коремчето малко, но няма да спазвам диети, надявам се с моя си режим да не качвам, а да свалям...
За днес малко си развалих режима с един кроасан, и ядох преди малко един домат и една бучка сирене
Така де, много дълго стана. Чао ви от мен засега![]()
Djenka, то и аз по същите причини съм на мой си измислен режим.![]()
Първоначално написано от punksss
![]()
днес имам много енергия .. сутринта карах веларгометъра 10 мин после скачах на въже 10 мин правих коремни и дигания на крака + упражнения за дупе, а сега тъкмо свършвам с pump it up .. не го правих цялото Hо доста си подскачах хаха.. то днес ми е 1ви ден .. на мой си режим
хапнала съм за закуска - купичка мусли
обяд- 2 домата с малко сирене и малко орехи
следобедна закуска - купичка мусли
за вечеря не знам какво ще е .. :ддд а при вас как върви ?
![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Много добре върви.И аз днес имам много енергия. Преди малко карах велоергометъра 20 мин. и мисля да поскачам на въже. Довечера по някое време ще покарам още 20 мин. и такаа..
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
BumpyRide ,имаш ли снимка на която се вижда тялото ти ? ако не съм нахална ?![]()
![]()
![]()
Да ти пратя ли на лично?
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
да![]()
Като казах,че днес ми е мързелив ден,определено не съм излъгалаБях в една приятелка до преди малко,решихме да правим малко от онова странно кардио дето е в Хавай... от него правихме около 15 минути,но ни стана скучно,починахме си около 30 минути,и правихме около 10 мин от упражненията на Синди Крауфорд,и сега като се прибрах се опитах да скачам на въображаемо въже 10 минути,но не мога да издържа
издържах само 2 минути....защо при мен се получава така...2 минути определено са много малко,мисля утре да опитам пак.Иначе закусих в 10 един банан,и обядвах в 13:00 2 бъркани яйца със сирене и две филиики хляб със салата от домати,за сега ще хапна малко кисело мляко,и за вечеря ще ям отново две яйца със сирене,но с една филия...и между другото не може ли да ям друго,защото съм чувала,че от повече от 2 яйца на ден човек може да се натрови ?
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ох, днес изобщо не ми се яде(за радост). Закусих една филийка хляб с лютеница... Към 2ч хапнах 1 домат с малко сирене... И до сега не съм гладна. Май за вечеря ще си направя малко салатка и ще приключа с храненията.
![]()
SlowDownBaby , ако си на 90 дневната , не може .. но като на обяд си яла 2 яйца, на вечеря трябва да изядеш 1 : )))))
![]()
![]()
Еми на 90 дневната,по принцип не ям много хляб,но когато ям яйца ми се повръща за това наблягам повече на хляба и салатата от колкото на яйцата.В останалите дни мога да кажа,че хляб изобщо не ям![]()
Но все пак ако може някой да ми отговори на това за яйцата,дали не е вредно да се ядат два пъти ?![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Според мен не е много вредно. На Великден хората ядат страшно много яйца и нищо им няма...Първоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Като се замисля сте правиАми значи това ще е...ще си направя едно яйце със салатка.
![]()
А на вас днес как ви мина деня ? Какво закусихте,упражнения правихте ли![]()
За упражненията е най- добре сутрин на гладно, но когато нямате възможност и вечер е добре, нали все пак ги правите![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от mynichka
![]()
![]()
И фитнес, и упражнения ли правиш?Първоначално написано от miminko
Мацкиии, дося бях на фитнес и се чувствам като преродена, няма такова усещане просто, по-добро е и от секс. just kiddin'Ама.. сериозно, супер яко е, а аз дори не съм видна любителка на спорта. Надявам се увлечението ми да не отшуми.
И си хапвам салата с черна леща, киноа, домати и краставици.
Киноа?!Хмм би ли обяснила какво е това?
![]()
PinkPan7her къде ходиш на фитнес ?![]()
![]()
![]()
Току-що направих 100 коремни преси и около 50 клякания..![]()
И ние имаме велоергометър или както се казва там, но него още не съм го подкарала. Може би щото е на неудобно място вкъщи. Ще видя тези дни да си го преместя в хола, до телевизорчето. Надявам се енергията ми да не отмине за ден-два.. И да стегна най-после тези баджаци![]()
Аз закусвах препечена филийка, едно яйце и 3в1![]()
Обядвах зеленчукова супа, към 15-16ч. ядох един домат и малко сиренце. След малко ще ходя да вечерям зеленчукова супа.
Правих Pump It Up около 30мин. и около 10мин. правих коремни преси и клякания... после малко се разтегнах и това е.