.
Затворена тема
Страница 12 от 61 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1513
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    28кг за 3 месеца! Еха, това си е доста. Почти по 10кг на месец... Не е ли стресиращо за организма?
    Може би.... не знам , но тя не е имала никакви проблеми.Аз също.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от detzzy
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от detzzy
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от elifunniest
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Преди време бях видяла една диета тук,едно момиче я беше постнало
    ЕТО Я:

Закуска - плод по избор / без банан /
    Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
    - парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
    Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод

Но не помня кое беше момичето,ако някой я е правил - да каже има ли ефект
    Ефект има, това е традиционна диета, с която се свалят килограмите бавно.. но така ефектът е по сигурен! Ако включиш и физическо натоварване ще получиш желаният резултат по- бързо! :P Диетата + физическо натоварване = 5/6 кг на месец! Пробвай я ако искаш!
    И това меню всеки ден ли се повтаря?
    Може и салата от зеле , марули ....
    Майка ми с подобна диета свали 28кг. за 3 месеца.Сутрин ядеше шоколад от тези на своге от най - малките.Вечер ядеше половин кофичка кисело мляко с 1 ябълка или с 1 киви.А на обяд ядеше салата+някакво месо.
    Оо и стриктно ли я спазваше?
    Ей ще ме накарате и аз да я спазвам.
    Не... пиеше кафето си с захар понякога и пиеше бира от време на време. На салатите си слагаше олио,оцет,сол...Но не прекаляваше с тях.
    И аз я спазвах 2 месеца .Бях 73 , а сега съм 54.Аз поне я спазвах скриктно.И благодарение на нея си разкарах сланинката. И упражненията на insanity deluxe супер много помагат.
    Коя е по ефикасна тази или 90 дневната? Защото имам много сланинки за сваляне и се чудя коя е по-добра

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    ^ Пробвай я,тази диета е много хвалена

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    CherryBell13

Ами 90-дневната е на принципа на разделното хранене, а тази диета която е дадена както виждам менюто е еднообразно и се лишаваш от дооста неща и повярвай ми дори и да я почнеш, още на първата седмица ще ти писне да ядеш само това. А при 90 дневната ядеш всичко, но в определени дни, не се лишаваш от нищо и пак сваляш. Не казвам, че с тази другата диета няма да свалиш (и аз съм спазвала подобен режим преди време) но ако решиш да я правиш трябва след това захранването да си го направиш много внимателно за да не си върнеш свалените килограми :P
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    А аз реших да не спазвам диети, просто защото съм непостоянна ( ) , а ще спазвам режим, както прави sunnnnnnnn. Ще хапвам плодове и зелечуци, сирене, кисело мляко и такива работи, без много тестени неща и без сладко. Сладко ще си позволявам веднъж в седмицата. За мен не е проблем, и друг път съм я карала без сладко. Освен това ще карам колелото дето е в нас (или както се казва там ) ии отвреме-навреме ще правя преси. ..
    Надявам се да сваля бедрата. Иначе няма да е лошо да сваля и то коремчето малко, но няма да спазвам диети, надявам се с моя си режим да не качвам, а да свалям...

За днес малко си развалих режима с един кроасан, и ядох преди малко един домат и една бучка сирене

Така де, много дълго стана. Чао ви от мен засега

Повече от фен Аватара на punksss
    Djenka, то и аз по същите причини съм на мой си измислен режим.

Град
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    Djenka, то и аз по същите причини съм на мой си измислен режим.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    днес имам много енергия .. сутринта карах веларгометъра 10 мин после скачах на въже 10 мин правих коремни и дигания на крака + упражнения за дупе, а сега тъкмо свършвам с pump it up .. не го правих цялото Hо доста си подскачах хаха.. то днес ми е 1ви ден .. на мой си режим
    хапнала съм за закуска - купичка мусли
    обяд- 2 домата с малко сирене и малко орехи
    следобедна закуска - купичка мусли
    за вечеря не знам какво ще е .. :ддд а при вас как върви ?
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Много добре върви. И аз днес имам много енергия. Преди малко карах велоергометъра 20 мин. и мисля да поскачам на въже. Довечера по някое време ще покарам още 20 мин. и такаа..
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Град
    in ur mind
    BumpyRide ,имаш ли снимка на която се вижда тялото ти ? ако не съм нахална ?

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Да ти пратя ли на лично?

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Град
    in ur mind
    да

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Като казах,че днес ми е мързелив ден,определено не съм излъгала Бях в една приятелка до преди малко,решихме да правим малко от онова странно кардио дето е в Хавай... от него правихме около 15 минути,но ни стана скучно,починахме си около 30 минути,и правихме около 10 мин от упражненията на Синди Крауфорд,и сега като се прибрах се опитах да скачам на въображаемо въже 10 минути,но не мога да издържа издържах само 2 минути....защо при мен се получава така...2 минути определено са много малко,мисля утре да опитам пак.Иначе закусих в 10 един банан,и обядвах в 13:00 2 бъркани яйца със сирене и две филиики хляб със салата от домати,за сега ще хапна малко кисело мляко,и за вечеря ще ям отново две яйца със сирене,но с една филия...и между другото не може ли да ям друго,защото съм чувала,че от повече от 2 яйца на ден човек може да се натрови ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Ох, днес изобщо не ми се яде(за радост ). Закусих една филийка хляб с лютеница... Към 2ч хапнах 1 домат с малко сирене... И до сега не съм гладна. Май за вечеря ще си направя малко салатка и ще приключа с храненията.

Град
    in ur mind
    SlowDownBaby , ако си на 90 дневната , не може .. но като на обяд си яла 2 яйца, на вечеря трябва да изядеш 1 : )))))

Град
    Бургас
    Еми на 90 дневната,по принцип не ям много хляб,но когато ям яйца ми се повръща за това наблягам повече на хляба и салатата от колкото на яйцата.В останалите дни мога да кажа,че хляб изобщо не ям
    Но все пак ако може някой да ми отговори на това за яйцата,дали не е вредно да се ядат два пъти ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Но все пак ако може някой да ми отговори на това за яйцата,дали не е вредно да се ядат два пъти ?
    Според мен не е много вредно. На Великден хората ядат страшно много яйца и нищо им няма...

Град
    Бургас
    Като се замисля сте прави Ами значи това ще е...ще си направя едно яйце със салатка.
    А на вас днес как ви мина деня ? Какво закусихте,упражнения правихте ли

Мега фен Аватара на mynichka
    За упражненията е най- добре сутрин на гладно, но когато нямате възможност и вечер е добре, нали все пак ги правите
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    in ur mind
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    За упражненията е най- добре сутрин на гладно, но когато нямате възможност и вечер е добре, нали все пак ги правите
    +1

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Аз закусих мюсли с обезмаслено мляко и черно кафе. Час и половина във фитнеса, но за упражненията не ми остана време, може би довечера, като си легне малкото, но не знам дали е много редно да се правят вечер.
    И фитнес, и упражнения ли правиш?

Мацкиии, дося бях на фитнес и се чувствам като преродена, няма такова усещане просто, по-добро е и от секс. just kiddin' Ама.. сериозно, супер яко е, а аз дори не съм видна любителка на спорта. Надявам се увлечението ми да не отшуми.

И си хапвам салата с черна леща, киноа, домати и краставици.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Киноа?! Хмм би ли обяснила какво е това?

Град
    in ur mind
    PinkPan7her къде ходиш на фитнес ?

Град
    Току-що направих 100 коремни преси и около 50 клякания..

И ние имаме велоергометър или както се казва там, но него още не съм го подкарала. Може би щото е на неудобно място вкъщи. Ще видя тези дни да си го преместя в хола, до телевизорчето. Надявам се енергията ми да не отмине за ден-два.. И да стегна най-после тези баджаци

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз закусвах препечена филийка, едно яйце и 3в1
    Обядвах зеленчукова супа, към 15-16ч. ядох един домат и малко сиренце. След малко ще ходя да вечерям зеленчукова супа.
    Правих Pump It Up около 30мин. и около 10мин. правих коремни преси и клякания... после малко се разтегнах и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си