- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Днес отново се изложихне устоях на баницата на баба бях много гладна...А ужасно много ме боли зъб
А най-лошото е че заради родителите ми не мога да си направя упражненията!!! Ако не са вкъщи утре ще си ги направя, но като живеем в 1 стая и кухня няма къде другаде да ги направя
може в тоалетната
а ако баща ми ме види ще каже че съм откачила
![]()
Накарай майка ти (или сестра ако имаш) да ги правите заедно, зариби я по някакъв начин и няма да те е срам толкова.Първоначално написано от CherryBell13
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Нямам сестра, а майка ми вече не е толкова млада за да прави диети и упражнения, проблема ми е че нямам място за упражненията трябва нашите да са някъде навън...Първоначално написано от titkos
а това се случва много рядко, само когато мама разхожда кучето а тати е на работа...
Имах предвид майка ти да прави упражнения заедно с тебе, за да не се чувстваш неловко. За нейната възраст можеш да издириш някакви по-леки и заедно ще се разтягате покрай учудената физиономия на баща ти.![]()
Майка ми е на 43, на баща ми му махнаха ларинкса и не може да говори едвам успява да преглъща...Не мисля че на майка ми й е до упражнения... И без това като й казах за диетата ми се изсмя в лицетоПървоначално написано от titkos
![]()
Май ще е по-добре да спра с предложенията...
Няма нищо. Ти просто се опитваше да бъдеш полезнаПървоначално написано от titkos
![]()
Момичета искам да ви споделя моя богат житейски опит с тези диети.
Като бях на 13-14 супер много се комплексирах на тема килограми.Просто бях по-висока от другите и кокалите ми естествено тежаха повече , а моите приятелка изглеждаха по същия начин като мен, но бяха с 5-6 кг. по-слаби. Е тогава кво да ви кажа,пубертетски ядосвания..Спрях да ям.Карах на по едни солети и за един месец се стопих.След това отидох на морето и се тъпчех като обезумяла,но се върнах още по-слаба..Бях станала чирус.Но с времето се сдобих с нормални килограми.
И вече от там ми почнаха проблемите.Постоянното внушение,че съм дебела.. Любовни проблеми,семейни проблеми и кво ли не.Само нерви. Качих 3-4 кг отгоре и реших да започна диетата на Дюкан.. Не издържах обаче и дори от нея качих още 2 килограма. След това правих тази 90 дневната и съм адски доволна от нея..Карах я само 2 месеца и отново станах хърбалет.Правих захранки,глупости..И след половин година си върнах половината килограми. Та от тогава по стечение на обстоятелствата всичко около мен е каша и станах адски нервна и раздразнителна, което ми оказа и адско влияние.
Към този момент не мога да задържам храна и каквото хапна го повръщам (неумишлено). Някой път се опитвам да не повърна,но се чувствам адски зле и тежко.
Та сега съм на чайчета и някакви по-леки плодове и се опитвам да задържа и храната , и килограмите си..
Между другото от тия диети си довлякох анемия и язва.
^Гадно, наистина...![]()
CherryBell13, доколкото разбрах имаш куче. Можеш сутрин рано да ставаш да го разхождаш и да тичате заедно. То това зависи и от породата на кучето, да не вземеш да го умориш, ако е малкоИли пък ако е голямо като почнете да тичате да те бутне. Или ако не ти се тича - дълги разходки. Пък като имаш възможност прави упражнения.
Ооооо не не не не, не искам да рискувамПървоначално написано от Wanderer1
кучето ми е средно голяма порода и тича с 30 км./ч. като почна да тичам, тя хуква да тича по бързо, дръпва ме и аз падам
просто има много енергия и ако съм наоколо винаги ми се случва нещо лошо
![]()
Дааа .. направо завиждам на хората във Вн, които си разхождат кучетата в морската .. така искам и аз :д .. ама не мога да си го позволя там ( все пак съм на квартира и на собственика няма да му хареса да има куче в апартамента ) ..Първоначално написано от Wanderer1
В Разград си имам куче ( по - скоро пес :Д), но като изляза да го разхождам .. то мен разхожда !![]()
охх аз току що се навечерях.. хапнах риба и салата.. с това приключих храненията за днес .. след малко си пия чая и така..
1вия ми ден мина супер
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Охх ок вече наистина трябва да спра с изкушенията...Съсипах всичко. Утре ми е въглехидратният ден и ще се опитам да не грешато и без това от този зъб не мога да ям както трябва
![]()
Реших. Включвам се и аз.
Никнейм/Име: titkos
Височина и килограми: 161 см /~ 58кг.
Желани резултати: 50 кг. - 52 кг.
Диета: 90-дневна диета
Начало: 12. август 2011
Упражнения: гимнастика и танци
Не мисля да я изкарвам цялата, защото не искам да прекалявам със свалянето на килограми, но това времето ще покаже.
titkos , добре дошла![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Добре заварила.
Всъщност за първи път ще спазвам диета в живота си, но мисля, че улучих най-подходящия момент за това. Стискайте палци.![]()
Аз ли се лъжа или прегрешавам толкова много защото до сега не съм спазвала диети и за това да ми е толкова трудно или защото просто имам слаба воля?!
![]()
ХаХ момичета идвам да ви се похваляДнес съм с килограм по-малко
Е,вярно,че почти не съм яла,но и не съм гладна.Снощи бях на купон и естествено хапнах и пих к'ви ли не калорични неща,но все пак минусчето си го има
А като ходих до работата на майка ми 2-3 нейни колежки казаха,че съм поотслабнала
Много ме надъхаха коментарите им
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
БравооПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
айде продължавай все така
![]()
Здравейте :P Нова съм в темата (и в форума) и се надявамм да ме приемете
Иначе ето и моите "данни"
![]()
Никнейм/Име: nickeyy97 / Ники
Години: 14
Височина и начални килограми: 159/48
Желани резултати: 45-6
Диета: ограничаване на някои храни
Упражнения: Cindy Crawford - the next challange през ден като за начало
Начало: 01.08.2011
Днес нещо не ми е ден :X Изядох:
2 краставици
4 парчета риба
1 редче шоколад
и сега здраво се натъпках с диня. Нещо нямах сили за спорт и изкарах само половин час.
Утре до обяд ще съм само на краставици и диня, следобеда ще видим, тъй като заминавам за вилата и се връщам в понеделник.
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Споко аз се изложих с баница и пастичка... Приятно изкарване на вилатаПървоначално написано от nymphetaminegirl9
![]()
Пантерке къде ходиш на фитнес,и от кой квартал си?![]()
Чувствам се като плондир.
Мерси CherryBell13![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
От днес пак съм на протеини. И днеска що месо изядох, боже. Утре ми е мерак да се меря.:Д