.
Затворена тема
Страница 13 от 61 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1513
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Днес отново се изложих не устоях на баницата на баба бях много гладна...А ужасно много ме боли зъб А най-лошото е че заради родителите ми не мога да си направя упражненията!!! Ако не са вкъщи утре ще си ги направя, но като живеем в 1 стая и кухня няма къде другаде да ги направя може в тоалетната а ако баща ми ме види ще каже че съм откачила

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    А най-лошото е че заради родителите ми не мога да си направя упражненията!!! Ако не са вкъщи утре ще си ги направя, но като живеем в 1 стая и кухня няма къде другаде да ги направя може в тоалетната а ако баща ми ме види ще каже че съм откачила
    Накарай майка ти (или сестра ако имаш) да ги правите заедно, зариби я по някакъв начин и няма да те е срам толкова.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от titkos
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    А най-лошото е че заради родителите ми не мога да си направя упражненията!!! Ако не са вкъщи утре ще си ги направя, но като живеем в 1 стая и кухня няма къде другаде да ги направя може в тоалетната а ако баща ми ме види ще каже че съм откачила
    Накарай майка ти (или сестра ако имаш) да ги правите заедно, зариби я по някакъв начин и няма да те е срам толкова.
    Нямам сестра, а майка ми вече не е толкова млада за да прави диети и упражнения, проблема ми е че нямам място за упражненията трябва нашите да са някъде навън... а това се случва много рядко, само когато мама разхожда кучето а тати е на работа...

Имах предвид майка ти да прави упражнения заедно с тебе, за да не се чувстваш неловко. За нейната възраст можеш да издириш някакви по-леки и заедно ще се разтягате покрай учудената физиономия на баща ти.

Град
    Русе
    Имах предвид майка ти да прави упражнения заедно с тебе, за да не се чувстваш неловко. За нейната възраст можеш да издириш някакви по-леки и заедно ще се разтягате покрай учудената физиономия на баща ти.
    Майка ми е на 43, на баща ми му махнаха ларинкса и не може да говори едвам успява да преглъща...Не мисля че на майка ми й е до упражнения... И без това като й казах за диетата ми се изсмя в лицето

Май ще е по-добре да спра с предложенията...

Град
    Русе
    Май ще е по-добре да спра с предложенията...
    Няма нищо. Ти просто се опитваше да бъдеш полезна

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Момичета искам да ви споделя моя богат житейски опит с тези диети.
    Като бях на 13-14 супер много се комплексирах на тема килограми.Просто бях по-висока от другите и кокалите ми естествено тежаха повече , а моите приятелка изглеждаха по същия начин като мен, но бяха с 5-6 кг. по-слаби. Е тогава кво да ви кажа,пубертетски ядосвания..Спрях да ям.Карах на по едни солети и за един месец се стопих.След това отидох на морето и се тъпчех като обезумяла,но се върнах още по-слаба..Бях станала чирус.Но с времето се сдобих с нормални килограми.
    И вече от там ми почнаха проблемите.Постоянното внушение,че съм дебела.. Любовни проблеми,семейни проблеми и кво ли не.Само нерви. Качих 3-4 кг отгоре и реших да започна диетата на Дюкан.. Не издържах обаче и дори от нея качих още 2 килограма. След това правих тази 90 дневната и съм адски доволна от нея..Карах я само 2 месеца и отново станах хърбалет.Правих захранки,глупости..И след половин година си върнах половината килограми. Та от тогава по стечение на обстоятелствата всичко около мен е каша и станах адски нервна и раздразнителна, което ми оказа и адско влияние.
    Към този момент не мога да задържам храна и каквото хапна го повръщам (неумишлено). Някой път се опитвам да не повърна,но се чувствам адски зле и тежко.
    Та сега съм на чайчета и някакви по-леки плодове и се опитвам да задържа и храната , и килограмите си..
    Между другото от тия диети си довлякох анемия и язва.

^Гадно, наистина...

CherryBell13, доколкото разбрах имаш куче. Можеш сутрин рано да ставаш да го разхождаш и да тичате заедно. То това зависи и от породата на кучето, да не вземеш да го умориш, ако е малко Или пък ако е голямо като почнете да тичате да те бутне. Или ако не ти се тича - дълги разходки. Пък като имаш възможност прави упражнения.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    ^Гадно, наистина...

CherryBell13, доколкото разбрах имаш куче. Можеш сутрин рано да ставаш да го разхождаш и да тичате заедно. То това зависи и от породата на кучето, да не вземеш да го умориш, ако е малко Или пък ако е голямо като почнете да тичате да те бутне. Или ако не ти се тича - дълги разходки. Пък като имаш възможност прави упражнения.
    Ооооо не не не не, не искам да рискувам кучето ми е средно голяма порода и тича с 30 км./ч. като почна да тичам, тя хуква да тича по бързо, дръпва ме и аз падам просто има много енергия и ако съм наоколо винаги ми се случва нещо лошо

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1

Дааа .. направо завиждам на хората във Вн, които си разхождат кучетата в морската .. така искам и аз :д .. ама не мога да си го позволя там ( все пак съм на квартира и на собственика няма да му хареса да има куче в апартамента ) ..
    В Разград си имам куче ( по - скоро пес :Д), но като изляза да го разхождам .. то мен разхожда !

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    охх аз току що се навечерях.. хапнах риба и салата.. с това приключих храненията за днес .. след малко си пия чая и така..
    1вия ми ден мина супер
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Град
    Русе
    Охх ок вече наистина трябва да спра с изкушенията...Съсипах всичко. Утре ми е въглехидратният ден и ще се опитам да не греша то и без това от този зъб не мога да ям както трябва

Реших. Включвам се и аз.

Никнейм/Име: titkos
    Височина и килограми: 161 см /~ 58кг.
    Желани резултати: 50 кг. - 52 кг.
    Диета: 90-дневна диета
    Начало: 12. август 2011
    Упражнения: гимнастика и танци

Не мисля да я изкарвам цялата, защото не искам да прекалявам със свалянето на килограми, но това времето ще покаже.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    titkos , добре дошла
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Добре заварила.
    Всъщност за първи път ще спазвам диета в живота си, но мисля, че улучих най-подходящия момент за това. Стискайте палци.

Град
    Русе
    Аз ли се лъжа или прегрешавам толкова много защото до сега не съм спазвала диети и за това да ми е толкова трудно или защото просто имам слаба воля ?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ХаХ момичета идвам да ви се похваля Днес съм с килограм по-малко Е,вярно,че почти не съм яла,но и не съм гладна.Снощи бях на купон и естествено хапнах и пих к'ви ли не калорични неща,но все пак минусчето си го има А като ходих до работата на майка ми 2-3 нейни колежки казаха,че съм поотслабнала Много ме надъхаха коментарите им
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ХаХ момичета идвам да ви се похваля Днес съм с килограм по-малко Е,вярно,че почти не съм яла,но и не съм гладна.Снощи бях на купон и естествено хапнах и пих к'ви ли не калорични неща,но все пак минусчето си го има А като ходих до работата на майка ми 2-3 нейни колежки казаха,че съм поотслабнала Много ме надъхаха коментарите им
    Бравоо айде продължавай все така

Здравейте :P Нова съм в темата (и в форума ) и се надявамм да ме приемете Иначе ето и моите "данни"

Никнейм/Име: nickeyy97 / Ники
    Години: 14
    Височина и начални килограми: 159/48
    Желани резултати: 45-6
    Диета: ограничаване на някои храни
    Упражнения: Cindy Crawford - the next challange през ден като за начало
    Начало: 01.08.2011

Днес нещо не ми е ден :X Изядох:
    2 краставици
    4 парчета риба
    1 редче шоколад
    и сега здраво се натъпках с диня . Нещо нямах сили за спорт и изкарах само половин час. Утре до обяд ще съм само на краставици и диня, следобеда ще видим, тъй като заминавам за вилата и се връщам в понеделник.
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    Днес нещо не ми е ден :X Изядох:
    2 краставици
    4 парчета риба
    1 редче шоколад
    и сега здраво се натъпках с диня . Нещо нямах сили за спорт и изкарах само половин час. Утре до обяд ще съм само на краставици и диня, следобеда ще видим, тъй като заминавам за вилата и се връщам в понеделник.
    Споко аз се изложих с баница и пастичка... Приятно изкарване на вилата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пантерке къде ходиш на фитнес,и от кой квартал си?

Чувствам се като плондир .
    Мерси CherryBell13
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Супер фен Аватара на Jaune
    От днес пак съм на протеини. И днеска що месо изядох, боже. Утре ми е мерак да се меря.:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си