.
Затворена тема
Страница 59 от 61 ПървиПърви ... 94955565758596061 ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 1513
    Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Такаааа .. първия ден мина долу - горе добре ;D

11:00 Кисело мляко Мизия – 370гр.
    13:00 2 домата - 220гр
    15:00 1 филийка бял хляб (30гр.), 50гр. шунка ,един домат (110гр.)
    18:00 50гр. шунка
    20:00 2 кюфтенца (80гр.), 100гр. домати, 250ml. кола

22:30 2км крос (отдавна не съм бягала и бързо се изморих ;s)

Зори, не се карай, че си тегля храната до грам .. имам доста да свалям и така ми е по-добре (поне докато свикна ще е така) ..

divacheee на коя диета си?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от divacheee

Зори, не се карай, че си тегля храната до грам .. имам доста да свалям и така ми е по-добре (поне докато свикна ще е така) ..
    А изчисли ли съотношението на макронутриентите?

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Менюто ми за днес:
    З: Мюсли
    О: Таратор и за десерт бяло вино с резенчета ябълка
    В: Диня
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от divacheee

А изчисли ли съотношението на макронутриентите?

Дa! Не ги нaписaх тук.. ще ме нaпaднaт всички, че си броя кaлориите

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Офффф аз какво попитах,вие не спряхте да ме нареждате.И какво ми има на деня Холи Шит ??? ЮФКАта си е въглехидрат,точно това,което трябваше да ям за обяд,и за вечеря пише:
    СЛАДКИШИ!Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
    2. 3-4 парчета сладкиш.
    3. 3 топки сладолед.

Така че не виждам кое ми е проваленото на деня,казах ти няколко пъти,че не всички сме вманиачени в глупавите калории и не ме интересува коя храна е въглехидрат,колко мазнини съдържа и не знам си какви глупости ! Явно имаш достатъчно свободно време да си бройш тъпите калории и да се чудиш как да се заядеш с всяко второ момиче на диета,че не я спазва както трябва.......
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Eто ме и мен . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна
    полека...оттам се започва,а после няма спиране-като наклонена плоскост е-аз бях 54 килограма в 9ти клас и съвсем сериозно си мислех,че съм не просто дебела,а тлъста-5-6 месеца по-късно тежах 38 килограма и възприемах тялото си по стария начин...след това не е за разказване...та мисълта ми е,не допускай такова изкривяване на представата ти за самата теб...много е опасно,наистина >.<
    не само е опасно , ами остава за цял живот

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    .. не ме интересува коя храна е въглехидрат,колко мазнини съдържа и не знам си какви глупости !
    Не че нещо.. ама като не те интересува ще си патиш.. Трябва да знаеш какво приемаш и как се отразява върху организма ти !

Цитирай Първоначално написано от Parte
    divacheee на коя диета си?
    Хм.. не съм на диета Просто внимавам какво ям ( Не вземай днешния ден за пример - не е най-добрия :д)

Супер фен Аватара на HolyShit
    Офффф аз какво попитах,вие не спряхте да ме нареждате.И какво ми има на деня Холи Шит ??? ЮФКАта си е въглехидрат,точно това,което трябваше да ям за обяд,и за вечеря пише:

ПРИМЕРИ:

2. 3-4 парчета сладкиш.
    3. 3 топки сладолед.

Така че не виждам кое ми е проваленото на деня,казах ти няколко пъти,че не всички сме вманиачени в глупавите калории и не ме интересува коя храна е въглехидрат,колко мазнини съдържа и не знам си какви глупости ! Явно имаш достатъчно свободно време да си бройш тъпите калории и да се чудиш как да се заядеш с всяко второ момиче на диета,че не я спазва както трябва.......
    Примерите далееееч на са добри... И закуската дето я проспиваш..Храната е брутално зле..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Айде мисля и аз да я започвам

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Айде мисля и аз да я започвам
    Добре дошла!
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Диваче,няма да се карам
    Всеки може да прави к'вот си иска НО просто е тъпо да си броиш всеки грам и всяка калория ...
    Аз самата прегреших с 3 филийки пълнозърнест хляб с разтопен кашкавал и един кренвирш А и бира ... Ама не ме е*е (с извинение)
    Между другото с моите 1,68 на 70кг. защо си мислиш,че нямам за сваляне?!И аз имам доста килограми,нооо най-важното е,че съм свикнала да се харесвам такава,каквато съм,а не няк'ва фалшива
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Диваче,няма да се карам
    Всеки може да прави к'вот си иска НО просто е тъпо да си броиш всеки грам и всяка калория ...
    Аз самата прегреших с 3 филийки пълнозърнест хляб с разтопен кашкавал и един кренвирш А и бира ... Ама не ме е*е (с извинение)
    Между другото с моите 1,68 на 70кг. защо си мислиш,че нямам за сваляне?!И аз имам доста килограми,нооо най-важното е,че съм свикнала да се харесвам такава,каквато съм,а не няк'ва фалшива

3oPuTy, ако може някоя снимка в цял ръст?

Град
    Честно казано нямам снимка в цял ръст,а и предпочитам из форума да няма мои снимки След време,като ги махна тия 5-6кг.,които искам МОЖЕ и да пусна на ЛС-та някоя снимка,но за сега ще си ги държа при мен

По темата:За к'во ядох снощи?!Не стига,че ядох ами и направо се натъпках с тия 3 филии ... Сега ми е лошо и гадно ама пуст глад Сега съм си подхванала водата и мисля през следващите 5-6 часа да не ям нищо - защо ли?! Е,поне нямам плюс слел плюскането снощи

Голям фен Аватара на alehole
    Здравейте.Не съм писала много дни,но пък ви следя всеки ден задължително От днес съм на режимче.Сега ще закуся пъпеш.Незнам какво ще ям през деня..знам само,че задължително ще има салата зеле и моркови
    А иначе имаше моменти,в които темата ми досади,заради броене на калории и много други глупости.Но сега си започвам режима и ще пиша всеки ден
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Еее,супер!Радвам се,че пак си при нас Темата наистина има нужда от хора,които не си тренират математическите способности преди всяко хранене

Град
    Варна

ПРИМЕРИ:

2. 3-4 парчета сладкиш.
    3. 3 топки сладолед.

Приеми моят съвет - не пропускай закуската ,защото е много важна .Сиренето се яде в белтъчен - предполагам знаеш.Не се дразни на такива коментари. И аз преди много се дразних , прегрешавах почти всеки ден и сега съжалявам,защото можеше да сваля още. Минах през всичко това и знам какво ти е в момента.На моменти съм искала да се откажа ,но...П р о д ъ л ж а в а м ! Успех за напред!

Напоследък при мен не върви много-много През последната седмица нямам много физическа активност (вчера успях да поиграя 2-на мин гимнастика, ама като в стаята и с вентилатор и с топлоизолация е 35 градуса...)
    По отношение на яденето просто ям каквото и когато ми се яде (е не прекалявам много ) ама след случката с корема нямам особено желание да съм на какъвто и да е режим Дано тия дни да захладнее малко, за да мога да потичам

PS освен това съм качила 1-2 кг, които май не са само мускулна маса...
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми .. ако нямаш физическа активност няма откъде да е мускулна маса.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    ...
    Зори, при мен нямa прегрешения ! aз тaя думa не я хaресвaм ... Броя кaлориите именно зaрaди товa .. Дa могa дa си позволя някои хрaни, които повечето тук ги имaт зa прегрешение

Успешен ден нa всички

Само дето килограмите са така от миналия петък а миналата седмица имах. Нямам предвид, че съвсем нищо не съм правила (тази седмица) ама сега да броя като физическа активност по 20-30 мин гимнастика или ходене из града...
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Град
    Диваче и аз мразя тази дума,но я споменах,защото снощи направо се улях ... То бива,бива апетит ама като тоя снощи не бива ... Аз също си позволявам всичко,но в малки количества Просто не бързам толкова много със свалянето на килограми.Иначе от време,на време и аз си тегля храната,но да тръгна да смятам и калории,и други глупости - не мерси!

Град
    ...
    Вaжен е не сaмо грaмaжa, a и съотношението нa макронутриентите

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не ми харесва в какво се е превърнала темата
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мацки, вчера тренирах за първи път Pump It Up, направих цялата серия, както е от видеото без спиране 1:1, а вечерта направих разходка от 6км. и сега като се събудих са ми схванти дупето, бедрата и прасците.
    Какво ще ме посъветвате, да почина ли днес или да се натоваря просто по - малко? Възможно ли е от съвсем лека тренировка тази схванатост да мине? Мерси

П.п.- само ще добавя, да не е съвсем ОФФ - топик, макар, че баш по темата си пиша, и аз съм съгласна с това за калориите, понеже си има цяла отделна тема за Калориите в различните храни, малко по - горе от тази

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си