- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Такаааа .. първия ден мина долу - горе добре ;D
11:00 Кисело мляко Мизия – 370гр.
13:00 2 домата - 220гр
15:00 1 филийка бял хляб (30гр.), 50гр. шунка ,един домат (110гр.)
18:00 50гр. шунка
20:00 2 кюфтенца (80гр.), 100гр. домати, 250ml. кола
22:30 2км крос (отдавна не съм бягала и бързо се изморих ;s)
Зори, не се карай, че си тегля храната до грам .. имам доста да свалям и така ми е по-добре (поне докато свикна ще е така) ..![]()
А изчисли ли съотношението на макронутриентите?Първоначално написано от divacheee
Менюто ми за днес:
З: Мюсли
О: Таратор и за десерт бяло вино с резенчета ябълка![]()
В: Диня
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Офффф аз какво попитах,вие не спряхте да ме нареждате.И какво ми има на деня Холи Шит ??? ЮФКАта си е въглехидрат,точно това,което трябваше да ям за обяд,и за вечеря пише:
СЛАДКИШИ!Малко количество.
ПРИМЕРИ:
1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
Така че не виждам кое ми е проваленото на деня,казах ти няколко пъти,че не всички сме вманиачени в глупавите калории и не ме интересува коя храна е въглехидрат,колко мазнини съдържа и не знам си какви глупости ! Явно имаш достатъчно свободно време да си бройш тъпите калории и да се чудиш как да се заядеш с всяко второ момиче на диета,че не я спазва както трябва.......
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
не само е опасно , ами остава за цял животПървоначално написано от Glamour92
Примерите далееееч на са добри... И закуската дето я проспиваш..Храната е брутално зле..Първоначално написано от SlowDownBaby
Добре дошла!Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Диваче,няма да се карам
Всеки може да прави к'вот си искаНО просто е тъпо да си броиш всеки грам и всяка калория ...
Аз самата прегреших с 3 филийки пълнозърнест хляб с разтопен кашкавал и един кренвиршА и бира ...
Ама не ме е*е (с извинение)
Между другото с моите 1,68 на 70кг. защо си мислиш,че нямам за сваляне?!И аз имам доста килограми,нооо най-важното е,че съм свикнала да се харесвам такава,каквато съм,а не няк'ва фалшива![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
3oPuTy, ако може някоя снимка в цял ръст?
Честно казано нямам снимка в цял ръст,а и предпочитам из форума да няма мои снимкиСлед време,като ги махна тия 5-6кг.,които искам МОЖЕ и да пусна на ЛС-та някоя снимка,но за сега ще си ги държа при мен
По темата:За к'во ядох снощи?!Не стига,че ядох ами и направо се натъпках с тия 3 филии ... Сега ми е лошо и гадно ама пуст гладСега съм си подхванала водата и мисля през следващите 5-6 часа да не ям нищо - защо ли?!
Е,поне нямам плюс слел плюскането снощи
![]()
![]()
![]()
Здравейте.Не съм писала много дни,но пък ви следя всеки ден задължителноОт днес съм на режимче.Сега ще закуся пъпеш.Незнам какво ще ям през деня..знам само,че задължително ще има салата зеле и моркови
![]()
А иначе имаше моменти,в които темата ми досади,заради броене на калории и много други глупости.Но сега си започвам режима и ще пиша всеки ден![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Еее,супер!Радвам се,че пак си при насТемата наистина има нужда от хора,които не си тренират математическите способности преди всяко хранене
![]()
Приеми моят съвет - не пропускай закуската ,защото е много важна .Сиренето се яде в белтъчен - предполагам знаеш.Не се дразни на такива коментари. И аз преди много се дразних , прегрешавах почти всеки ден и сега съжалявам,защото можеше да сваля още.Първоначално написано от SlowDownBaby
Минах през всичко това и знам какво ти е в момента.На моменти съм искала да се откажа ,но...П р о д ъ л ж а в а м ! Успех за напред!
Напоследък при мен не върви много-многоПрез последната седмица нямам много физическа активност (вчера успях да поиграя 2-на мин гимнастика, ама като в стаята и с вентилатор и с топлоизолация е 35 градуса...)
По отношение на яденето просто ям каквото и когато ми се яде (е не прекалявам много) ама след случката с корема нямам особено желание да съм на какъвто и да е режим
Дано тия дни да захладнее малко, за да мога да потичам
PS освен това съм качила 1-2 кг, които май не са само мускулна маса...![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Еми .. ако нямаш физическа активност няма откъде да е мускулна маса.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Само дето килограмите са така от миналия петък а миналата седмица имах. Нямам предвид, че съвсем нищо не съм правила (тази седмица) ама сега да броя като физическа активност по 20-30 мин гимнастика или ходене из града...![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Диваче и аз мразя тази дума,но я споменах,защото снощи направо се улях ... То бива,бива апетит ама като тоя снощи не бива ...Аз също си позволявам всичко,но в малки количества
Просто не бързам толкова много със свалянето на килограми.Иначе от време,на време и аз си тегля храната,но да тръгна да смятам и калории,и други глупости - не мерси!
Не ми харесва в какво се е превърнала темата![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мацки, вчера тренирах за първи път Pump It Up, направих цялата серия, както е от видеото без спиране 1:1, а вечерта направих разходка от 6км. и сега като се събудих са ми схванти дупето, бедрата и прасците.
Какво ще ме посъветвате, да почина ли днес или да се натоваря просто по - малко? Възможно ли е от съвсем лека тренировка тази схванатост да мине?Мерси
П.п.- само ще добавя, да не е съвсем ОФФ - топик, макар, че баш по темата си пиша, и аз съм съгласна с това за калориите, понеже си има цяла отделна тема за Калориите в различните храни, малко по - горе от тази![]()