- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накараме едно момче да ни хареса(да полудее по нас) ?
само за тийн....! Как да накараме едно момче да ни хареса(да полудее по нас) ???
Айде няма да пиша глупости ... говори му мръсотийки ,стига да не изглеждаш като кобила ,де...
Няма рецепта.Първоначално написано от didssey
Или става, или не. : )
И абсолютно всичко зависи от момчето, не от теб. На теб ти остава само да бъдеш истинска и да се надяваш, че си неговият тип.
Сори, че ти звучи доста песимистично, но това е самата истина.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Налапай му пушката , калашника, пилето , бизона , автоматичния, дийгъла , или ако са два - двата, или каквото там си има.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сваляш блузката и да си с хубав сутиен - универално решение на така зададения от теб проблем.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Значи,обличаш си палто или шлифер само,отиваш пред него,разтваряш го...и той е твой за доста дългомене лично ме печелиш за 2 седмици за повече ще трябва да се постараеш ама има някой с години може да карат само с шлифера
![]()
>>DjBelev<<
СУПЕР НЕСЕРИОЗНИ СТЕ , САМО СЪСИПВАТЕ ТЕМИТЕ НА ХОРАТА![]()
![]()
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не не сме несериозни просто няма как да се отговори на този въпрос,просто ей така.Всички хора сме различни,аз мога да кажа как може да ме впечатли примерно,но аз нито съм я виждал как изглежда,нито и знам средата на живот,каква е по душа,нито на колко години е,а да не говорим за момчето което се опитва да впечатли...еми за някой хора това за шлифера напълно си важи,че ако го направиш ще ги впечатлиш,така чеПървоначално написано от NomNomNom
![]()
>>DjBelev<<
Я НЕ СЕ ПРАВИ МОГО САСИПА ТЕМАТАПървоначално написано от ForzaFelipe
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
МОГА САМПървоначално написано от mArMaLaDkA
АЗ СЪМ НЕКОНТРОЛИРУЕМ
аууу край...чувствам се адски виновен и съсипан....Първоначално написано от NomNomNom
>>DjBelev<<
Донякъде ми се пикае...
..а донякъде не.
Какво да правя и какво общо има това с темата, наистина?
Трябва да седна и да пиша.
Защо съм в творческа дупка...
Ее как![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Тоя форум тотално вече за нищо не става... Хората пускат теми, защото искат отговори, а получават подигравки.
Може да му се харесаш, като го накараш да си мисли, че е нужно той на теб да ти се харесва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^Да, бтв, и поне да беше интересено тролене, някак духовито, а то само няк'ви простотии. Наистина not fun![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оф .. всяко момче би се впечатлило от различни неща!!![]()
Не може да се даде съвет и да сложим всички момченца под общ знаменател .. пфу![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вече и дадоха съвет-да бъде себе си и да се надява да я хареса.Форума ще вземе да става за нещо,когато въпросите в него започнат да стават за нещо.Какво да и кажем?Да се прави на недостъпна?И откъде да знаем,че нейния не харесва да са му сигурни?Или да му кажем да му покаже,че му е в кърпа вързана,а той да харесва недостъпни?Всяка трета тема стана "Как да го/я накарам да ме хареса" или "Какво харесват момчетата/момичетата" е много ясно че след 5325236 пъти писане на едно и също накрая ще се тролва.И във всяка от тях се появява някой защитник на онеправданите,който или обяснява на нас,непросветените как тоя форум вече за нищо не става,или пише оная простотия с английския,руския и българския форум и решава,че вече е на върха на хранителната верига.То ако толкова време хората не разбраха,че няма книжка с рецепти за сваляне на всеки един представител на единия пол,значи дали ще ги тролват или не-пак са безнадеждни случаи.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead