.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    СУПЕР НЕСЕРИОЗНИ СТЕ , САМО СЪСИПВАТЕ ТЕМИТЕ НА ХОРАТА
    И ти не по-малко съсипваш темата на момичето,като вместо съвет се караш на този или онзи....
    По темата:АВТОРКЕ,и аз преди съм си мислила същото.Но с годините разбрах,че няма смисъл.Живей си живота,бъди истинска и който трябва и те заслужава,ще те забележи.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    си и да се надява да я хареса.Форума ще вземе да става за нещо,когато въпросите в него започнат да стават за нещо.Какво да и кажем?Да се прави на недостъпна?И откъде да знаем,че нейния не харесва да са му сигурни?Или да му кажем да му покаже,че му е в кърпа вързана,а той да харесва недостъпни?Всяка трета тема стана "Как да го/я накарам да ме хареса" или "Какво харесват момчетата/момичетата" е много ясно че след 5325236 пъти писане на едно и също накрая ще се тролва.И във всяка от тях се появява някой защитник на онеправданите,който или обяснява на нас,непросветените как тоя форум вече за нищо не става,или пише оная простотия с английския,руския и българския форум и решава,че вече е на върха на хранителната верига.То ако толкова време хората не разбраха,че няма книжка с рецепти за сваляне на всеки един представител на единия пол,значи дали ще ги тролват или не-пак са безнадеждни случаи.
    Не се обръщам към никого, просто наистина в една такава тема има два вида коментари - скучно тролене и явната реалност като "бъди себе си"... Виж valdesbg написа тема как да се харесаме на момичетата и съм съгласна с доста от написаното в нея. Не е поставял ясни правила за някакъв стереотип, не е представял момичетата като еднакви, обаче си има разни особености на айде да го нарека флирта, които могат да се напишат. Ясно е, че повечето теми са еднакви, обаче какъв е кефа от това да тролваш винаги с едно и също?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

всяко момче е различно... упознай го и ще разбереш
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Сготви му Спагети и докато ги яде ... му лапай ...

anonymous708973
    Guest
    Аз пък не съм съгласна, че зависи изцяло от момчето.
    Добре де, няма да стигнеш далече, ако се правиш на нещо, на което наистина не си, но си има разни малки неща, които им правят впечатление, каквото и да си говорим.
    Не съм много сигурна, че искам да впечатлявам момчета-тийнейджъри обаче.
    Нвм.

Хубавата външност, възможно най-нагънатото сиво вещество между ушите, показването, че наистина ти пука за този човек, липсата на лиготии и тесногръдие и наличието на чувство за хумор определено ти печелят точки.
    И това за мусаката е вярно - правила съм разни лесни неща за приятели и им е ставало супер мило, особено когато е изненада, просто ей така, без повод.
    Разбирането и помагането, дребните изненади... всички тия неща са универсални.
    Няма значение каква музика слушаш, дали пушиш или не.

Сериозно, спрете се, темата е хубава, трябва ли и нея да окепазите?!

Голям фен
    Форумът наистина не е това ,което беше. Момчетата са непостоянни и различни. Ако не му харесваш това е . Повечето момчета се впечатляват от външността ..
    Или всичко или нищо .

Безразличие.. на 80% им действа

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    София
    Просто си говори с него и го питай неща от сорта на "имаш ли си гадже" и разни такива ,за да му покажеш,че имаш интерес. Но все пак не можеш да накараш всяко момче да полудее по теб
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Няма рецепта за това как да "полудеят по нас". Всеки човек е различен, интересува се от различни неща и го впечатляват различни типове поведение. Както при момичетата не може да се определи точно и ясно какво ни харесва. Едни харесваме по-грубите, така наречените "лоши момчета", други пък не искат и да си помислят за такъв Искат романтика, мили приказки и т.н.
    Относително е. Просто трябва да си себе си на първо място! Също да се поинтересуваш какви неща го вълнуват и да показваш, че имаш интерес, но това не значи да му ходиш след гъза постоянно и да му падаш в краката. Нежно и с финес...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ооо храна <3

ПТ - Няма начин да стане, или се получава или не. Зависи от това дали момчето ще те хареса. Всеки е с различни вкусове.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Или му харесваш на момчето, или не му харесваш. Ако го привличаш физически (като за начало), има шанс да станат нещата. Има само едно златно правило - НЕ бъди нахална.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Повечето момчета се впечатляват от външността ..
    всъщност всички. напълно естествено е да забележиш симпатичния човек, вместо този, който прилича на кръстоска между крокодил и бобър.
    REGGAE BOOM <3

каквото и да си говорим става дума за външност най0вече.мани това да си забавна или разбираща Гадно ама.....да живее д-р Енчев

Мега фен Аватара на FuckedUp
    МУСАКААААААААААА
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си