- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накараме едно момче да ни хареса(да полудее по нас) ?
И ти не по-малко съсипваш темата на момичето,като вместо съвет се караш на този или онзи....Първоначално написано от NomNomNom
По темата:АВТОРКЕ,и аз преди съм си мислила същото.Но с годините разбрах,че няма смисъл.Живей си живота,бъди истинска и който трябва и те заслужава,ще те забележи.
Не се обръщам към никого, просто наистина в една такава тема има два вида коментари - скучно тролене и явната реалност като "бъди себе си"... Виж valdesbg написа тема как да се харесаме на момичетата и съм съгласна с доста от написаното в нея. Не е поставял ясни правила за някакъв стереотип, не е представял момичетата като еднакви, обаче си има разни особености на айде да го нарека флирта, които могат да се напишат. Ясно е, че повечето теми са еднакви, обаче какъв е кефа от това да тролваш винаги с едно и също?Първоначално написано от someonerandom
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
всяко момче е различно... упознай го и ще разбереш
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Сготви му Спагети и докато ги яде ... му лапай ...![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък не съм съгласна, че зависи изцяло от момчето.
Добре де, няма да стигнеш далече, ако се правиш на нещо, на което наистина не си, но си има разни малки неща, които им правят впечатление, каквото и да си говорим.
Не съм много сигурна, че искам да впечатлявам момчета-тийнейджъри обаче.
Нвм.
Хубавата външност, възможно най-нагънатото сиво вещество между ушите, показването, че наистина ти пука за този човек, липсата на лиготии и тесногръдие и наличието на чувство за хумор определено ти печелят точки.
И това за мусаката е вярно - правила съм разни лесни неща за приятели и им е ставало супер мило, особено когато е изненада, просто ей така, без повод.
Разбирането и помагането, дребните изненади... всички тия неща са универсални.
Няма значение каква музика слушаш, дали пушиш или не.
Сериозно, спрете се, темата е хубава, трябва ли и нея да окепазите?!![]()
Форумът наистина не е това ,което беше. Момчетата са непостоянни и различни. Ако не му харесваш това е . Повечето момчета се впечатляват от външността ..
Или всичко или нищо .
Безразличие.. на 80% им действа![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Просто си говори с него и го питай неща от сорта на "имаш ли си гадже" и разни такива ,за да му покажеш,че имаш интерес. Но все пак не можеш да накараш всяко момче да полудее по теб![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Няма рецепта за това как да "полудеят по нас". Всеки човек е различен, интересува се от различни неща и го впечатляват различни типове поведение. Както при момичетата не може да се определи точно и ясно какво ни харесва. Едни харесваме по-грубите, така наречените "лоши момчета", други пък не искат и да си помислят за такъвИскат романтика, мили приказки и т.н.
Относително е. Просто трябва да си себе си на първо място! Също да се поинтересуваш какви неща го вълнуват и да показваш, че имаш интерес, но това не значи да му ходиш след гъза постоянно и да му падаш в краката. Нежно и с финес...![]()
Или му харесваш на момчето, или не му харесваш. Ако го привличаш физически (като за начало), има шанс да станат нещата. Има само едно златно правило - НЕ бъди нахална.![]()
всъщност всички. напълно естествено е да забележиш симпатичния човек, вместо този, който прилича на кръстоска между крокодил и бобър.Първоначално написано от vakanciqta
REGGAE BOOM <3
каквото и да си говорим става дума за външност най0вече.мани това да си забавна или разбиращаГадно ама.....да живее д-р Енчев
![]()
МУСАКААААААААААА
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN