Съжелявам, че темата ми е в форума за секс но така повече хора ще я видят![]()
Много е спешно обнових си скайпа и ми стана версия 5.0 а аз искам някак си да премахна обновяването защото е ужасен а иначе скаипат си ми беше версия 4.0 така някой да знае как да отменя обновяването пробвах се да си истегля скайп на ново но пак си е същото търсих търсих и нищо не намерих по въпроса !!
Преместено.
Extremescream
Трябва да изтриеш абс всичко към скайп всеки файл, всяка папка ... и после на ново да си изтеглиш 0.4 поне аз така предлагам ..![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Търсих в Google нямаше нищоо.... дори се опитах да се свържа с администрацията на скайп пак нищо много ми е спешно а във форума за информатика не намерих нищо ...
noob !!control panel >> remove programe and files >> skype >> remove / uninstall ,,
start--->set program acces and defaults--->change or remove programs--->skype(remove)
voila,готово![]()
~девойче съм~
noob !! control panel >> remove programe and files >> skype >> remove / uninstall ,,
може ли само по простичко да ми го обясниш защото незнам какво е noob и.н![]()
И аз бях преди време с такива проблеми... в Data.bg виж там трябва да има стари версии... теглиш и инсталваш и спираш ъпдейтите![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
start--->set program acces and defaults--->change or remove programs--->skype(remove)
voila,готово
още нещо отидох в контрол панел дадох на добавяне премахване на програми така и ми се пояни Skype 5.5 като го премахна и трябва да си истегла старата версия или скайпа си остава и си става по старомо ?
теглиш стара версия и инсталираш на ново... add/remove тотално премахва, не връща към стара версия
Ахам разбрах премахнах я и сега ще си сваля старатаа Благодаряя многоо на свичкии)
Първоначално написано от khm6
![]()
![]()
![]()
Дай сега като повече се чете, да го наблъскаме с теми, които не са за този раздел![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
ахахах сори за спама ама "благодаря на свички" звучи мнооо якооо... няква лесна грешка колко променя нещата![]()
И аз така направих.
Изтегли си стара от замунда примерно.
Мдаааа... чакам да видя ,кога ще я заключат тая безсмислена тема! И аз благодаря на Свички!![]()
maDamn
искам да пиша, преди да я ключнат.
Абе, какво става, навсякъде е анархия, няма модове.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Няма, няма... ей ся стана КОФАТА![]()
Сега остана някой да пише на един пост "трупам мнения" и ще стане точно като кофата![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Изтегли си 4.0 После влизаш ИНСТРУМЕНТИ - > НАСТРОЙКИ -> РАЗШИРЕНИ и махаш ТИКЧЕТАТА !
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Първоначално написано от naksdy
гениалноо![]()
/игра на думи, която си е за този раздел: сложете едно "т" и ще получите друга дума
нз дали има такваз де /
can make u smile ;ppp)
tell me The True
![]()
Абе вие хора сте много злобни недеите от злоба се похрозняваа
![]()
xhuxhuxhuhx
Изтегли си 5.5, много як.
Нещо не cи земам хапчетата напоcледък... cилно препоръчително е да не виждам неща които не трябва да cа в тоя раздел!