.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

хемороиди помогнете ми ;[

здравейте, аз съм на 14 и имам от няколко дена хемороиди.Едно топче само,та вапроса ми е на начален стадий може ли някак си с лекарства или каквото и да било да се оправи напълно,да си ми е както преди всичко.Говорих с наще понеже мен не ме е срам за каквото и да било споделям си с тях,но мисалта ми е просто дали може да се махне напълно без да стои на топче или както си е само да се свива ... ще ходя на лекар,но просто съм загрижен и колкото по рано според мен разбера по добре ще ми е.Напрегнат съм не мога да спра да мисля за това,като съм с приятели само наблюдавам как се веселят,а аз не мога да се отпусна.

Повече от фен
    и аз съм на 14 и имам ама кво не е краят на света . ама да ти кажа мен ми казаха че един път появат ли се няма отървия и то доктор ми го каза :Д и ми препоръча ако искам да ям такива меки храни например да не се тъпча много с хляб или кола защото изпражнението става твърдо и хемороидите почват да кървят абе некви такива простотии . ако искаш ги мажи с масло много облекчава аз поне така правя и нямам оплаквания .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

да брат дружки сме си начи.ходих неска на лекар и ми каза,че може и да се махне напълно зависи от хигиена да се мажа и да си пия хапчетата.Мажа се с долопрокт и хапчета детралекс.... ако някои се е оправил напълно моля да пише поне да съм спокоен,че има такива хора поне да знам,че може и аз да се оправя.касмет на всички с това заболяване

Вуйна ми имаше, но тя е на 38, а ти на 14
    Как така ти се появиха, направо разби ми фантазиите.
    Иначе ще се оправиш, само на 14 си. Едва ли ще го прекараш толкова трудно, колкото беше при вуйна ми. На нея май и операция й правиха, бра много мъки жената. Много месеци се възстановяваше.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

мн е гадно на никои не го пожелавам

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Отивай при гастроентеролог!Това е най-правилното,което можеш да направиш!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от MagnificentPimpin
    Не слушай ThisIsMe той не разбира,имаш просто шум в ануса ще отмине след време
    Не съм момче.

Guest
    Шум в ануса..яж развалена лютеница и ще се оправиш

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от MagnificentPimpin
    Шум в ануса..яж развалена лютеница и ще се оправиш
    Хахаха ... Не си забавен .
    Пожелавам ти скоро да те затрият .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

хора мсс оправих се може да е от тежкото защото дигам 100 кг за серия а аз сам 57,58 кг повече няма да дигам толкова тежко

мога да те посъветвам да опиташ някоя от тези хомеопатични рецепти за лечение на хемороидите т.к. при много хора действат http://www.narodnamedicina.org/%D0%B...8%D0%B4%D0%B8/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си