.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Страница с статуси

Някой може ли да ми помогне да си направя страница с статуси в Facebook?
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

То си е елементарно Даваш на създай страница и там имена работи и си готова. След това започва публикуването на статуси, но вече има толкова много такива страници и си мисля, че няма да имаш много хора в нея....
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Голям фен Аватара на naksdy
    Правенето е лесно...развитието после си е е*ало мамата
    Женско съм! Пикая клекнала...

Може и така да се каже, но както споменах няма смисъл, защото знам поне 20 такива страници...
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    Може и така да се каже, но както споменах няма смисъл, защото знам поне 20 такива страници...
    Малко знаеш ти Не мисля, че ще имаш успех.. Развитието наистина е трудно. Ама, ако имаш желание...
    Ще дам едно две съветчета:
    Хубаво е името на страницата да е някаква хубава фраза.. Така най - малко 1000 човека ще харесат страничката само заради името й.

- Ако си креативна измисли нещо ново, че тия бележки са банални вече.. Аз в моята страница се чудя какво вече да пускам

Таа.. основно е: АКО измислиш нещо ново с страшна скорост ще се развиеш

Успех !

П.П. Ако си я направила ми прати линк за нея на ЛС ще я побликувам в моята и ще ти помагам с каквото мога.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си