.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    Накарай го да те лизне ако не иска и с добрата стара ръчичка става. Ако и на това не се навие викни ме мен и ще си доволна.
    Ама.. ти супер реклама си направи..

Говори с него за това?!

Едит: И ако преди сте говорили и не е имало ефект, значи нещо не си подходила както трябва.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Винаги има начин. Не го зарязвай. Помисли си дали ви е било хубаво преди да сте правили секс, докато те е чакал. Може би всички проблеми идват от там. Както казаха преди мен, ако не се е получило с разговорите преди, значи не си подходила правилно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Обичайният сценарий в подобни случаи е раздялата (или пък намирането на любовник). Ти ще си решиш кое да избереш.
    Welcome to the Jungle...

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    Накарай го да те лизне ако не иска и с добрата стара ръчичка става. Ако и на това не се навие викни ме мен и ще си доволна.
    Ама.. ти супер реклама си направи..
    Скромност какво да се прави
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Добре за секса добре.. не е всичко ,обаче наистина не искам да го виждам след това. Искам в момента който свърши без и дума да облева да стане да си вземе нещата и да се изнесе от нас! Ужасно звучи, даже ми става гадно докато го пиша, но е така
    абе, зарежи го, аз съм свободен
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Който каквото и да говори сексът е много важна част от връзката, а е факт и че приятелят ти е егоист. Гадно звучи, но според мен накрая или ще скъсате, или ще си хванеш любовник... Просто, когато сексът не върви, това започва да се отразява на отношенията като цяло.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си