- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали означава нещо ?
Значи снощи се случи нещо много странно. Дръпнах един-два пъти и си легнах. Заспах и почнах да сънувам ... Сънувах, че .... баща ми е Хари Потър. И аз, той и майка ми се крием в някакво училище, което ужасно много наподобяваше училището на Хари Потър. (Не мога да му напиша името). Бягахме по стълбите, но видяхме чистачът, който мога да се закълна, че беше от партията на Волдемор. И тръгнахме да бягаме. Бягахме, бягахме, бягахме... и се озовахме в мола. Там влязахме в някаква стая с игри. Почти същата като истинската в мола. Там имаше едно много сърдито лелче, което ни се караше да й дадем пари за басейн. () Скарах се с нея и пред мен се появи детето на един приятел и ми каза: Како, бягайте. Отново потрес. Тръгнахме да бягаме и .. след това се събудих. Пф. Напълно сериозна съм, ебаси странния сън. Дали означава нещо ? Може и анкета да пусна.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Озъртай се за сърдити лелчета в мола. И Хари Потър не може да ти е баща(щото Хърмаяни го отряза)
А иначе.. означава че ти се ходи на басейн![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Или че ми се ходи в мола ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ходи ли ти се верно? При цикличните лелчета дето скат пари?
Dr. Gregory House
ННЕНЕНЕЕНЕЕЕНЕНЕ, аз не сънувах, че Хари Потър ми е баща, а че МОЯ баща е Хари Потър.
Hilary_![]()
Ааааааа значи Пари Хотър лично тря те поздрави за оптимизма, който влагаш в неговата личност.
Айе отивам на работа.
Dr. Gregory House
![]()
![]()
![]()
смятай ..
поне в мола имаше ли магазини?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам, любовче, бях прекалено заета да се карам с лелката и да й обяснявам, че НЕ СМЕ ползвали басейн и няма да й дадем пари.
Hilary_![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък преди време реших да седна и да изгледам в един ден всичките части на Властелина на пръстените и като легнах вечерта сънувах, че Гандалф идва да ме спасява от старото ми даскало, защото всички от класа ми се бяха превърнали в ония орки от филма .. пхаха![]()
.. и после седях на коня му .. беше супер яко![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз така изгледах всичките части на Хари Потър![]()
ЕЕЕЕЕЕЕЕ, сега се сетих, че трябваше да кажа на тати да я омагьоса.
Hilary_![]()
Стаята с игрите яка ли беше ?![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Кой започва- аз започвам
да я еба малоумната реклама.
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХА,тва си ги напиах на Microsoft Word и си го сейвнах
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
и това трябва да е в любов защото?
п.п ебати якия сън![]()
МОМИЧЕ!
Мразя ХАРИ ПОТЪР..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Прекалила си с Хари Потър. Спри книгите и филмите.![]()
Teardrop
Първоначално написано от LambOfGod
Знаех си, че си ми изпратила тайно послание, мило.
Hilary_![]()
ИТС ТЕЙКИН МИ ХААААААААААААААААЙЪРРРРРПървоначално написано от w0sh
Hilary_![]()