- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!
здравейте, надявам се, че ще ми помогнете. май се набутах в голяма каша... момиче съм, сега ще бъда 11ти клас. работата е там, че от няколко месеца се събираме с един съученик и учителят ми по математика(който е 33-34, не съм сигурна), пушим и правим секс... всичко беше супер, но проблемът ми е там, че напоследък мисля, че забелязвам нещо като съревнование между тях двамата, понякога се посдърпват малко, вече не ми звънят да излизаме тримата, а само с единия, и никак не ми харесва накъде отиват нещата. господинът е готин, но ако стане някакво разпадане на нашата групичка, мисля, че ще предпочета съученика ми, обаче ме е страх господинът да не го нарочи, защото се случва да оценява доста субективно понякога.. а на момчето оценката му е важна, да не говорим още какви гадости могат да излязат от тая ситуация.. ух![]()
дайте ми някакви съвети как да се измъкна от тая ситуация, че още малко и ще се паникьосам...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
OMG!Не знам какво да кажа. Първото нещо, което се сещам е да излъжеш. Например че са разбрали за вас и е по-добре да не се виждате или нещо от рода, което може да засегне учителя по-пряко! Късмет дано да измислиш нещо и другия път да не правиш такива малоумни неща!!!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
ти като си за 11 клас значи си на 17-18 години, как си се набутала при 33-34 годишен, който ти е и учител![]()
Тва е ебавка нали?!![]()
Ако не е:
Учителят не може да бъде субективен,защото ако вие дадете да се разбере за това,което сте правили,той губи работата си,вероятен брак,всякаква репутация + е подсъдим за секс с непълнолетни(щом сега ще сте 11 клас едва ли имате 18 ).
Просто му кажи,че вашите по някакъв начин са разбрали и че заплашват ако веднага не спрете да се виждате да отнесат нещата до директора на училището/властите.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ако е истина ,мога само да ти кажа че си мега тъпото животно ... за къв чеп се захващаш с два пъти по стар от теб (даже ти е и учител) . Толкова ли няма съученици , връстници ,момчета ?!
Ако е психопат по-добре не го изнудвайте - напий го и го качи на самолет за края на света без пари за обратен билет...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
М'дааа.. Много ми е интересно - от къде ти хрумна да се занимаваш с 34 годишен МЪЖ,и той да ти е преподавател ? Трудна ситуация,не знам просто как ще се измъкнеш.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Боже, имам чувството, че ще се вържете и на история, в която лирическата героиня спи с леприкони и феи.
Първоначално написано от elysunny
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не вярвам историята ти да е истина,само един болен мозък,би се забъркал в такова нещо.Съжалявам,за отрицателния коментар.
Един фейспалм за всички тъпаци, които се вързват на мозъчната диария на хората.
Наивността придобива застрашителни размери.
и като се събуди кво?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Завивката е била на земята.Първоначално написано от xPafx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надявам се темата да е фейк.
But in the end we were meant to be apart like separate chambers of the human heart
Linkin Park![]()
Success is my only mutherfuckin’ option. Failure’s not.
Eminem![]()
There is a fire inside of this heart and a riot about to explode into flames.
30 Seconds to Mars![]()
Without music life would be a mistake. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
http://www.youtube.com/user/XwanessaX
Много ти е тревата беееееееееееееееееее ....Представям си колко козове си уморила, че да измъдриш подобна щуротия![]()
![]()